Hamilelik korkusuna bağlı ruh sağlığı bozukluğu ...

Konu sahibi arkadaşım düğün ne zaman? Öncelikle bu ilişki 4 ay önce olmussa eğer içini ferah tut çünkü kesinlikle hamile değilsin..Çünkü 4 ay önceki ilişkiden olan gebelik muhakkak silik değil kıpkırmızı olurdu.Birde bu silik çizgi ye bakma sen benimde geçen ay silik çıktı ama akşamına regl oldum.Sen en iyisi özel bir klinikte kanda gebelik testi yaptır kadindogum doktoru ile bı görüş için ferahlasin.sen delimisin yahu o belgesele ne bakıyorsun yok 9 ay farketmez mis filan diye,kadın doğumda zaten bebek varsa kese görülür kalp atışı görülür.

seneye ağustosta düşünüyoruz Allah izin verirse.
önce kan testini mi yaptırayım sizce ? yoksa önce kadın doğuma mı gideyim ... bu arada 3 ay oldu ağustosta :KK43: hemen 5 gün sonrasında normal adet vaktimde adetimi gördüm hatta sancıdan 2 majezik içmiştim herzamanki gibi ...
bide sizin silik çizgi hemen mi çıktı bekleyince mi ??

Geçende sanki buna benzer konu actiniz siz mi yoksa başkası mk bilemiyorum.
Bekleyen çubukta ikinci cizgi çıkabilir zaten suanda 3 ay oncesi birşeyse baya belli ederdi.takinti yapmışsınız umarım toparlanırsiniz

öylemi ?? neden peki bazı arkadaşlar hcg yoksa çizgi geç te olsa çıkmaz diyolar hatta burda da çok konu var onla ilgili

Yahu 4 haftalikken belli olan bi sey 3 aylikken nasil belli olmayacak?
Eger suan 3 aylik hamile olsaydiniz deli gibi mide bulantilari kusmalar yasiyor olurdunuz. Tabi her bünye bir değil ama bu lanet bulantilari yasamayan insan cok nadir.
Öyle bi bulanti ki günlük hayatinizi bile etkiliyor. Ben 5.haftadan sonra kac kez hastanede yattigimi bilirim bu yüzden. Hamile kalinca zayifladim resmen bulantı yüzünden.
Ayrica 3 aydir regl oluyorsun, tamam hamile olduğu halde regl olan istisna kadinlar var da yani bu kadar da istisna üst üste gelmez ki. Git yaptır kan testini, nasil olsa negatif çıkacak.

ozamanlar da takmıştım aynı şekilde hatta gördüyseniz kan testi mevzusu bile rahatlatmamıştı içimi inşallah bu sefer rahatlatır ve bu sefer farklı hissediyorum sanki gerçekten var gibi :KK43:

Ama geçen sefer de karnımda bir şeyler kıpırdıyor gibi hissediyorum demişsin. Tamamen psikolojik, biraz rahatlamaya çalışmalısın. Böyle bir şey olsa testlerde çıkardı zaten. Boşu boşuna stres yapıp kendini üzme.

Program öyle psikoloji bozucu işte düşünün artık :KK70:

Her şey yolunda gidiyordu. Ancelika hamile olduğundan habersiz her gün içkiler içiyor alemler yapıyor idi. Bir gün karnında bir sancı hissetti. O da nesi? Yoksa kakası mı gelmişti? Her şeyden habersiz olan Ancelika acil servise koştu. Seni doğum odasına alıyoruz dediler. Ancelika "ney?" dedi. Oysa ki her ay adet görmüştü ve karnı bile şişmemişti, diye anlatılıyordu programda.

Ay doktora gidicem bi anda içimden çocuk çıkarıcaklar sanıyodum :KK70:Rüyalarıma girmişti hatta benim içimden bebek yerine pijama çıkmıştı. Ay neyse giyerim bunu ben demiştim :KK48: Doktor da bazen oluyor böyle şeyler diye açıklama yapmıştı.

Konu sahibinin de sadece psikolojisi alt üst olmuş birazcık.

Gidip kan testi de yaptır yaptırabiliyorsan. Böylece konuyu tamamen kapatabilirsin kafanda.
Hangi kanalda hangi program bu?

ozamanlar da takmıştım aynı şekilde hatta gördüyseniz kan testi mevzusu bile rahatlatmamıştı içimi inşallah bu sefer rahatlatır ve bu sefer farklı hissediyorum sanki gerçekten var gibi :KK43:
Ben seni hatırlıyorum konunu da. Madem bukadar korkuyorsun meden ilişkiye giriyorsun. Ayrıca hamile de değilsin.

Bazi idrar testleri negatif oldugu halde birkac saat sonra ikinci cizgiyi cikartiyor ama bu hamile oldugunuz anlamina gelmez. Madem aylardir bu kadar korktunuz bi saglik.ocaginda kan vermek akliniza gelmedi mi kesin sonuc.. Sizi yargilamiyorum ama belli ki cok korkmaktan psikolojoniz bozulmus , ailenizden bu kadar cekiniyorsaniz nasil cesaret edip iliski yasadiniz sasirdim dogrusu..

Benim adetim bir hafta geçtikten sonra testte çok net görülmüştü silik olmaz yani

Ama geçen sefer de karnımda bir şeyler kıpırdıyor gibi hissediyorum demişsin. Tamamen psikolojik, biraz rahatlamaya çalışmalısın. Böyle bir şey olsa testlerde çıkardı zaten. Boşu boşuna stres yapıp kendini üzme.
O karındaki kıpırdanmalar 5 aylikken baslar, konu sahibinin ki bos kuruntudan başka bisey değil

Biyolojik değil, psikolojik hamilesin.Hamile değilsin.

seneye ağustosta düşünüyoruz Allah izin verirse.
önce kan testini mi yaptırayım sizce ? yoksa önce kadın doğuma mı gideyim ... bu arada 3 ay oldu ağustosta :KK43: hemen 5 gün sonrasında normal adet vaktimde adetimi gördüm hatta sancıdan 2 majezik içmiştim herzamanki gibi ...
bide sizin silik çizgi hemen mi çıktı bekleyince mi ??

öylemi ?? neden peki bazı arkadaşlar hcg yoksa çizgi geç te olsa çıkmaz diyolar hatta burda da çok konu var onla ilgili
Sen önce özel bir klinige git ama doğum uzmanida olan bir klinik olsun buna dikkat et.Kanda gebelik testi yaptırmak istiyorum de.1 saatte sonuç çıkar zaten.yuzde yüz negatif çıkacak.0.100 ve benzeri bı sonuç çıkar 1.20 0.79 bilemem orasını..Sonra sen kadındoguma muayene olmak istiyorum de. Sonuçunuda göster doktoruna utanmadan anlat durumunu.Bide üstten yumurtalıklarına filan baksın bı muayene ol evlilik öncesi baksin iyi olur.

Yahu 4 haftalikken belli olan bi sey 3 aylikken nasil belli olmayacak?
Eger suan 3 aylik hamile olsaydiniz deli gibi mide bulantilari kusmalar yasiyor olurdunuz. Tabi her bünye bir değil ama bu lanet bulantilari yasamayan insan cok nadir.
Öyle bi bulanti ki günlük hayatinizi bile etkiliyor. Ben 5.haftadan sonra kac kez hastanede yattigimi bilirim bu yüzden. Hamile kalinca zayifladim resmen bulantı yüzünden.
Ayrica 3 aydir regl oluyorsun, tamam hamile olduğu halde regl olan istisna kadinlar var da yani bu kadar da istisna üst üste gelmez ki. Git yaptır kan testini, nasil olsa negatif çıkacak.
Çok haklısın ben günüm gelmeden öğrendim kıpkırmızı ve suan 5 haftalık

Silik çizgi cikarsa hamilelik var evet ama bu silik çizgi ilk 10 dk da cikan çizgi
Yani test yapıp 3 saat sonra cikan çizgi hamilelik değildir
Ayrıca 3 ay olmuş adetiniz hep gelmiş
Hamile olsanız hadi adet ilk ay gelsin
Bence önce destek alin cok takıntılisiniz

Insallah boyle devam eder ben ilk 3 ay coook cektim simdi o kadar olmasa da hala çekiyorum
Inşallah canım kayinvalidemde dio ben 9ay çektim mutfağa giremedim senin bole giderse iyi dio halbuki bende herşeyden bulanan insanın isim zor derdim ama olması şükür devam eder senin şimdi kaç aylik

X