Hamilelik korkusuna bağlı ruh sağlığı bozukluğu ...

Ruh sagliginiz gercekten bozuk, adam ayrilmak istemekte hakli.

Yorumların hepsini okudum şok içindeyim.
Arkadaşım 1.si madem ailen tutucu ilişkiye girmen ters olay nişanlın seni öldürse bile ilişki yaşaman yanlış ve şimdi sonucunu yaşıyorsun. Her erkek ister ilişkiyi sen sınırını belirleyecektin.
2.si 7 aydır bebek istiyorum eşimle ve hamile kalamadım bi sıkıntımız olmamasına rağmen. Sen 1 kere prezervatifle ilişki yaşadın üstüne 3 kez adet oldun testler negatif ve hamile olduğuna inanıyorsun. Hakkaten psikolojin bozulmuş. Öyle kolay değil bebek yapmak canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşın küçük belli. Öyle izlediğin programlardaki gibi değil hayat. Onların çoğu kurmaca.
3.sü testlerde silik çizginin saatler sonra çıktığını söylüyorsun. O testlerde çizgi yeri üretimde bellidir. Ve senin o saatlerce beklettiğin sürede testteki idrar kurur ve çizgi yerlerine birikip dalgalanma yapar. Dışarıdan çizgi belirginleşmiş olur ve sen o çizgiyi görürsün. Testi yaptığın ilk yarım saatte kırmızı yada pembeyse çizgi pozitiftir.
4. Sü taktığın o üstüne görme olayı senin o saçma sapan okuduğun yazılardaki gibi değil. Üstüne görme yaşandığında normal adet gibi kıpkırmızı ve ped dolusu kıvamlı olmaz. Bikaç damla lekelenme gibi pembe yada kahverengi olur. İlk ay adet gününde lekelenme yaşanır kadın anlamaz hamile olduğunu adet oldum sanır sonraki aylar adet görmeyince test yapıp hamile olduğunu anlar ve aa hamileyken üstüne görmüşüm der.
Hemen bir psikoloğa git iyi değilsin.

Kan testi sonucum cikti... sanirim negatif ve suan rahatladim. Bundan sonraki asama psikologa gidicem, verdiginiz iyi yada kotu her cevap icin tesekkur ederim..
biz demiştik zaten insanlar bebek için o kadar uğraşıyor bu kadar kolay mıydı hamile kalmak? hem de prezervatif kullandığınız halde? olsa mucize olurdu.

bence hamilesin üç kere adet olmuşsun nişanlına ayrılamk istemkte haklı bu kadar takıntıyla ömür gecmez ki bütün testlerin üzerinde yazıo zaten 10 dakikadan sonraki sonuçlar gecerli değildir diye saatler sonra testte bakmak ne demek okusaydınız üzerini görürdünüz zaten

Ama siz saatler sonra diyorsunuz yani testin doğruluğu için belirtilen dakika sonra çıkan sonuçtur en azından ben öyle biliyorum.

gerçekten bukadar açıkladığınız için teşekkür ederim. idrar testlerinin o şekilde saatler sonra ikinci çizgi çıkarabileceğini bilmiyordum. üstüne görme konusundaki bilgi kirliliği, kasıtlı yada kasıtsız gerçek dışı yazılan yazılar efsaneler vs. insanlar üzerinde ne etkiler bırakıyo bilmiyo kimse, belki abartarak belki uydurarak 9 ay çok düzenli 6-7 gün bile süren adet görülür yazıyolar.. hayatımın en en en kötü günlerini geçirdim. kan testine gitmeye bile korkuyodum okadar inanıyodum hamile olduğuma...

Bu durumda seni suçlayıp yalnız bırakan adam için dustugun hale bak. Birlikte ol senin tercihin ama değecek biri ile. Daha anakuzusu sana cesaret vereceği yerde körüklüyor. Arkadaşım geçen sene başına gelmiş bu kadar korkuyorsun neden bu işi yapıyorsun? Seneye yaza diyorsun daha düğün e bi ton zaman var. Bi laf vardır çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar.

Ama bu konudan bağımsız git tedavi ol. Ta sülaleye kadar araştırma vs garip.

Hamile olma ihtimaliniz Sıfır. Ben bile hamileliğimi hemen hemen 2 ay sonra anlayabildim..

Geçen sene de açmışsın hamileyim diye ilişki yaşamışsın bu sefer de açmışsın şuan hamile değilsin onu bil ama nişanlıni kacirmissin bu takintinla bekaret konusunda ailen ne der onu bilemedim pişman olacağın şeyleri yaşama bundan sonra daha dikkatli ol

Yanlış anlamayın ama sabah sabah çok güldüm vallatanı 3 ay içinde zaten düzenli adet görmüşsünüz Ve öncesi korunmuşsunuz ve herşey negatif çıkmış ve test kağıdında yazar ilk 5 dk çıkan sonuçlar doğrudur sonrası yanlıştır bide telfonum folaşıyla bakmışsın keşke teleskop la baksaydınbence sen hamilelikten değil de evlilik dışı ilişki yaşadığın için psikolojin bozulmuş... Nişanlıyım sıkntı et bence p saçmalamış doktora İkiniz gidin ultrasondur kan testi falan rahatlarsınızkahvenizi içiniz

bekleyen testte yalancı pozitiflik gözükebilir, saatlerce çıkan testteki çift çizgiye inanmamak gerek.
belli ki hamile değilsiniz, biz bu konuyu okuyanlar olarak bayağı bayağı eminiz ama sizin de emin olmanız için önce gidin bi kan testi yaptırın belki içiniz kanda negatifi görünce artık sonunda rahatlar.
sonra da koşa koşa bi psikoloğa gidin lütfen, bu sanrılar sağlıklı değil, sizin psikokoji bozulmuş…

1 kere iliskiye girip 3 ay tantanasini yapiyorsun. Bende hamile kalmaktan korkuyorum evli oldugum halde ama sen aşmışsın iyice. . Senden bikmakta cok hakli. Gebelik testlerinin sonuclari saatler sonra gecerli degildir. Bu ambalajinda bile yazıyor.

ama sonuçta ben bu yanlışı tek başıma yapmadım takıntıysa bile yanımda olmak zorunda, değilse de yanımda olmak zorunda...

yaptırıcam kan testi.
Hiç de yanında olmak zorunda değil... Tek balşına ilişkiye girmedin ama bu paranoyayı tek başına yarattın.
Sen hamile olsan o da çok rahat olacak değil, kaygılanacak bir şey yok ki kaygı duymuyor.
Evlenecek, seks yapabilecek yaştasın ama bunu hala yanlış olarak görüyorsun? Sorumluluğunu taşıyamıyorsun?
Pardon ama ailen muhafazakar, sen de bu denli takıntılıysan neden yaptın? Sanki muhafazakar aileker mitoz bölünerek çocuk yapıyor. Ailem muhafazakar diye özellikle belirtmen beni neden bilmem irite etti. Muhafazakar olmayanlarınkinin hepsinin mezhebi vardar ovası der gibi.
Yetişkin, evlilik arefesinde bir kadınsın. Bunu yaptığınız anda, sonrasında 3 ay hayatı dar ettiğinde nişanlın o ilişkiden aldığı duygu ve keyfi kaybetmiştir.
Bu bir örnek vakadır, senin gerçeküstü kaygılı, takıntılı, akılla ikna edilemez biri olduğun algısını yaratmıştır adamda.
O da hayat geçmeyeceğini düşünmüştür.
Velhasılı, bu konuyu kapat, kan testi yaptıracaksan tek başına yaptır, başka test yapacaksan da.
Bir daha da hiç açma, düşünmüyormuşsun gibi davran.
Kimse hayatında ergenlik kaygısı taşıyan birini istemez. Yanında özgüvenli, makul düşünen, akıllı, yetişkin bir kadını ister herhalde evlenecekse...

Kan testine gittik bhcg 0.1 cikti ama inanir misiniz hala karnimda sislik filan hissediyorum

Kan testini yaptirdim bhcg 0.1 cikti cok sukur ama hala cikamiyorum bazen kan testi filan yanlis cikabilir mi diye dusunuyorum :/

Ailem muhafazakar demem sizi niye irrite ediyor? Ben muhafazakar olmayan ailelere gevsek mi dedim? Bizimkiler abartir, hayatim biter demek istedim. Anormal olan benim ailem diyorum yani. Fikirlerim ailemle ayni degil, olmak zorunda da degil. Ve hala fikrimin arkasindayim, bir erkek iliski yasadigi kadina, hele ki evlilik karari aldigi kadinsa, sizofren de olsa destek vermek zorunda. Belli ki benim elimde olmayan psikoloji icine girdim? Kime anlatiyim, neden arkadaslarimla paylasayim sevdigim adam varken? Tabi ki yanimda olucak bunun lami cimi yok yani.

canım bak eski konuları da okudum, sende takıntı var rahatsızlık var ve doktora gitmen lazım

nasıl elimiz kolumuz hastalandığı zaman çıkıp doktora gidiyoruz, ruhumuz hastalandığı zaman da gideceğiz. psikiyatra gitmek utanılacak bi şey değil. ruh dediğin öyle mistik bir şey değil ki tedavi edilemesin, beyninden salgılanan hormonlara, orda aktif olan bölgelere bağlı yaşadığın her şey

diş ağrısından günlerce aylarca kıvranıp da dişçi korkusundan gitmemek gibi senin yaptığın… şu an gitmeye korkuyorsun ama gidip tek bi ilaçla rahatladığın an “bu zamana kadar ne diye acı çekmişim?” diyeceksin. takıntıyla heba ettiğin yıllarına yazık, hayat kısa güzelim, yapma etme

Reactions: Den
canım benim, o gördüğün ikinci silik çizgi testi içine düşecek gibi yaklaştırıp bakıldığında gölge gibi görünür. o orada zaten silik olarak default var testin üzerinde. hamileysen de ilkiyle birlikte o çizgi de yanar, yani ışık gibi düşün. çizgi falan yok yani.

Burda konu actiktan sonra ogrendim noyle olabilecegini :) cok tesekkur ederim kan testim negatif cikti zaten bhcg 0.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…