Hamile olma ihtimalin sıfır. Ama kafaya takmışsın içini bir kan testiyle rahatlat.3 ay öncesinde yaşanan ilişki sonrasında, bir anda başlayan gebelik korkusu ve hayatımın adım adım mahvolması...
Nişanlımla ayrılma noktasındayız şuan çünkü akıl sağlığımın yerinde olmadığını, imkansız olan bir durumu abarttığımı, normal bir insan olmadığımı düşünüyor.
Bugün ayrılmak istediğini söyledi, çünkü normal değilmişim..
3 ay önce bir hatayla, korunmalı bir şekilde ilişkiye girdik ( prezervatif). sonrasında 3 kez adet gördüm, ve son 10 gün içerisinde de 4 tane idrar testi yaptım.
İlk yaptığım test negatif çıktı ancak sonrasında , saatler sonra tekrar baktığımda ikinci silik bir çizgi belirmişti. Buradan okuduklarım kadarıyla hamile olabilirdim. 2 gün sonra tekrar test yaptım. Saatlerce beklettim ama bu sefer tek çizgiydi ( başka markaydı test).
Bu testten sonra tekrar test yaptım 2 gün sonra, negatif çıktı ve yine saatler sonra (3 saat filan) telefonun flaşıyla görebildiğim bir silik çizgi çıktı.
Bu testten sonra tekrar test yaptım hala duruyo ve negatif, testi oydum nerdeyse bakmaktan yok çizgi filan.
Velhasıl o silik çizgi ve sonrasında okuduğum yorumlar şuan hayatımı mahvetmek üzere. nişanlım ayrılmak istiyor.
Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir yabancı program var orda izlediklerim de beni bitirmiş durumda, kadınlar adeti düzenli görüyo, idrar kan testleri yapıyolar, hepsi negatif çıkıyo ve asla doğuma kadar anlamıyolar hamile olduklarını..
Hamileysem hayatım biter, nişanlı olmam birşeyi değiştirmez babam beni reddeder. Ailem mahvolur çünkü muhafazakar bir aileye sahibim , hem korundum hem adet gördüm, ama yinede silik çizgiler gördüm ve aklımdan kötü kötü şeyler geçiyo. nişanlımı da kaybetmek üzereyim çünkü o çok emin. ben bu durumdan nasıl çıkabilirim? Yaşayan var mı etrafınızda ? Ya da siz yaşadınız mı ? Hamile olma ihtimalim nedir ? Değilsem neden böyleyim... Kızlar lütfen bildiklerinizi yazın...
Hamile olma ihtimalin sıfır. Ama kafaya takmışsın içini bir kan testiyle rahatlat.
Ee nisanliniz neden ayrilmak istiyor ben buna takildim.. evlilik surecini hizlandirsa neden ayriliyorki sanki ayrilmak icin vakit kolluyor gibi.[/QUOTE
evlilik süreci yine aileler yüzünden ve maddi durumlardan dolayı hızlanamıyor. hem evlensek bile şuan 3 aylık evlendikten sonra hemen doğursam yine anlaşılacak.
nisanliniz hakli boyle bir konuda bu kadar takinti yaptiysaniz omur gecmez diye dusunmustur
kan testi yaptirin bu kadar korkuyorsaniz
yada takintinizdan kurtulmak icin psikolojik destek alin
yanlis oldugunu dusunuyorsaniz yapmayacaktiniz sonucta cocuk degilsiniz , insanlar sevisince bebek olur , bunun bilincindesinizama sonuçta ben bu yanlışı tek başıma yapmadım takıntıysa bile yanımda olmak zorunda, değilse de yanımda olmak zorunda...
yaptırıcam kan testi.
İyi de adam diyordur başka konularda da böyle takıntı yaparsa ne yaparım diye. Haklı da. Takıntılı biriyle yaşamak zor.ama sonuçta ben bu yanlışı tek başıma yapmadım takıntıysa bile yanımda olmak zorunda, değilse de yanımda olmak zorunda...
yaptırıcam kan testi.
Abartmayin hamile degilsiniz. Gidin ozelde kan verin iciniz rahatlasin ne gerek var bunca strese bide korunmussunuz zaten.. emin ol okadar basit degil hamile kalmak3 ay öncesinde yaşanan ilişki sonrasında, bir anda başlayan gebelik korkusu ve hayatımın adım adım mahvolması...
Nişanlımla ayrılma noktasındayız şuan çünkü akıl sağlığımın yerinde olmadığını, imkansız olan bir durumu abarttığımı, normal bir insan olmadığımı düşünüyor.
Bugün ayrılmak istediğini söyledi, çünkü normal değilmişim..
3 ay önce bir hatayla, korunmalı bir şekilde ilişkiye girdik ( prezervatif). sonrasında 3 kez adet gördüm, ve son 10 gün içerisinde de 4 tane idrar testi yaptım.
İlk yaptığım test negatif çıktı ancak sonrasında , saatler sonra tekrar baktığımda ikinci silik bir çizgi belirmişti. Buradan okuduklarım kadarıyla hamile olabilirdim. 2 gün sonra tekrar test yaptım. Saatlerce beklettim ama bu sefer tek çizgiydi ( başka markaydı test).
Bu testten sonra tekrar test yaptım 2 gün sonra, negatif çıktı ve yine saatler sonra (3 saat filan) telefonun flaşıyla görebildiğim bir silik çizgi çıktı.
Bu testten sonra tekrar test yaptım hala duruyo ve negatif, testi oydum nerdeyse bakmaktan yok çizgi filan.
Velhasıl o silik çizgi ve sonrasında okuduğum yorumlar şuan hayatımı mahvetmek üzere. nişanlım ayrılmak istiyor.
Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir yabancı program var orda izlediklerim de beni bitirmiş durumda, kadınlar adeti düzenli görüyo, idrar kan testleri yapıyolar, hepsi negatif çıkıyo ve asla doğuma kadar anlamıyolar hamile olduklarını..
Hamileysem hayatım biter, nişanlı olmam birşeyi değiştirmez babam beni reddeder. Ailem mahvolur çünkü muhafazakar bir aileye sahibim , hem korundum hem adet gördüm, ama yinede silik çizgiler gördüm ve aklımdan kötü kötü şeyler geçiyo. nişanlımı da kaybetmek üzereyim çünkü o çok emin. ben bu durumdan nasıl çıkabilirim? Yaşayan var mı etrafınızda ? Ya da siz yaşadınız mı ? Hamile olma ihtimalim nedir ? Değilsem neden böyleyim... Kızlar lütfen bildiklerinizi yazın...
yanlis oldugunu dusunuyorsaniz yapmayacaktiniz sonucta cocuk degilsiniz , insanlar sevisince bebek olur , bunun bilincindesiniz
ayrica evlilik oncesi iliski bana gore yanlis degil , herkesin dogrusu bir degil
anlattiginiza gore hamile falan degilsiniz sorun hamile olmaniz degil sizin bu kadar takinti yapmaniz , hastalikli bir ruh hali ve dusunme sekli ve karsinizda kim olsa korkar bu durumdan
Bu sadece hamilelik ile ilgili değil .psikolojiniz takıntı yapmaya musait herşeyi. Rahat Relax biri olmak için verin mucadelenizi ve destek alın derim herhangi bir durumda sizi ilerde yine böyle yapar, emin olamama hali kapıyı kilitleyip gece boyu yine gidip kontrol etmek gibi.
Abartmayin hamile degilsiniz. Gidin ozelde kan verin iciniz rahatlasin ne gerek var bunca strese bide korunmussunuz zaten.. emin ol okadar basit degil hamile kalmak
Çok extrem durumlar o bahsettiğiniz. 3 ay olmuş. Siz 9 ay bitene kadar her gün böyle kriz geçireceksiniz anlaşılan. Kan testinin negatif olması da kesmez sizi. Siz en iyisi psikoloğa gidin. Adamcağız yerden göğe kadar haklı.ben her gün stres ve panikle ağlıyorum, krizler geçiriyorum yanımda olmak yerine bana ahkam kesip ayrılıktan falan bahsediyor.. çok zorlanıyorum iyice stres altındayım. aynı durumda olup hamile olan çok insan olmuş okuduklarıma göre bu korkularım boşa değil yani..
insanlar sevisince bebek olduğunu bildiğim için prezervatif kullandık ama yinede olabilirmi diye kafayı yiyorum
Oncelikle sakin olun. Siz boyle panikledikce karsinizda ki insani da urkuruyorsunuz. Bakin kac test yapmissiniz hic bie sey cikmamis.
ve şu var size ne desede siz bence pek tatmin olmuyor gibisiniz ? Adam sizin bu hallerinizi cekmek zorunda asla degil
Çok extrem durumlar o bahsettiğiniz. 3 ay olmuş. Siz 9 ay bitene kadar her gün böyle kriz geçireceksiniz anlaşılan. Kan testinin negatif olması da kesmez sizi. Siz en iyisi psikoloğa gidin. Adamcağız yerden göğe kadar haklı.
Ay o kadar kolay hamile kalınmıyor emin olun, çok abartmışsınız sakinleşin biraz..