Hemde cok iyi bir anne olursun bundan hic süphem yok.
ilerde keske cocugum olsaydi Adam olmasada olurdu diyebilirsin.
koca Adam olmadiktan sonra malesef bi ise yaramiyor.
kendini Motive et bakarsin Hemde süper anne olursun.
Şuan bi mesleğiniz var ve ayaklarınızın üzerinde kimseye mahkum olmadan durabiliyorsunuz bebeğinizide büyütürsünüz Allah güç verdikçe inş.
7 haftalık olmuş kalp atışlarını da duymuşsundur sanırım o minik yavruya kıymayın ...
Eşin çok vicdansızmış doğrusu..
Aranızda kan davasımı olduda bukadar soğuk kanlılıkla yapamıyoruz ayrılalım,bebeğide aldıralım diyebiliyor...
Bu bebek Allahın verdiği büyük nimet lütuftur değerini bilin, adamda adam olsaydı kendini düzeltir mutluluktan havalara uçar dı baba oluyorum diye...
Bu sivri zekalı insanla ayrılmanız isabet oluyor..
Bebeğinizle size upuzun çok mutlu bi ömür dilerim inş
bebeğin annen sen belki de çok mutlu bi aile olursunuz bu acın diner, belki de karşına çok iyi bi insan çıkar yarının ne getireceği belli olmaz dua et bol bol canım çok zor biliyorum amaZaten annemle yaşamayı düşünüyorum çocuğa bakmada benden daha hevesli olur eminim ama biraz düzgün bir aile kuramama acısı da var
Lütfen sadece lütfen diyorum.
Onu bir kucağınıza alın işte o zaman bu düşüncelerinizden dolayı kendinizden utanacaksınız.
Silin atın bu karamsarlığı, kimse mükemmel anne değil bizler sadece mükemmel olmaya çabalayan ama ne yaparsak yapalım öyle olmadığımızı düşünüp kendimizi hırpalayacak bahaneler bulan kadınlarız.
bebeğin annen sen belki de çok mutlu bi aile olursunuz bu acın diner, belki de karşına çok iyi bi insan çıkar yarının ne getireceği belli olmaz dua et bol bol canım çok zor biliyorum ama
19 yaşındaydım. Hiç bir şey bilmiyordum ve yanımda esimden başka kimse yoktu ki o da 20 yaşındaydı. Ama en kolay bebeğim oydu sanırım. İkinciyi asla düşünmüyorum derken hamile olduğumu öğrendim sonra üçüncüyü ben istedim. Şimdi 6.bebeğe hamileyim. Zaman su gibi akıp geçiyor ve asla yaptığın iyi şeylere üzülmüyorsun. Bebeğini aldırırsan sadece pişmanlık duyacaksın sen de biliyorsun. Ama seninle olsa hem bebegimi büyüttüm hem yüksek lisans yaptım ya da bunları başardım diyebileceksin. Diğer türlü yarım kalırsın.Peki ilk çocuğun ne zaman oldu korkmadın mı bakabilecek miyim diye
şuan duygsal yoğunluk içindesiniz
eşiniz ile problemleriniz aşılamayacak kadar kötü değildi diye hatırlıyorum bırakın o sürekli herşeyden şikayetçi olsun
çocuğunuzu aldırın diyemem
aileniz yanındayken kendinize güveniyorken yapabilirsiniz...
hatta hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz öğrenci kardeşinizle o erasmusla gelir siz çocuğunuzla gidersiniz yurtdışına bence çok da aşılmayacak birşey değil
çocuğu hayallerinizi erteleyici olarak görmeyin sadece birkaç yıl ertelemenize sebep
ama herşeyden önce doğumdan sonra doğum oluncaya kadar maddiyatınız ne olacak?
baba olmak istemeyen adamdan yardım istemeniz abesk olur, adam istememiş sonuçta
19 yaşındaydım. Hiç bir şey bilmiyordum ve yanımda esimden başka kimse yoktu ki o da 20 yaşındaydı. Ama en kolay bebeğim oydu sanırım. İkinciyi asla düşünmüyorum derken hamile olduğumu öğrendim sonra üçüncüyü ben istedim. Şimdi 6.bebeğe hamileyim. Zaman su gibi akıp geçiyor ve asla yaptığın iyi şeylere üzülmüyorsun. Bebeğini aldırırsan sadece pişmanlık duyacaksın sen de biliyorsun. Ama seninle olsa hem bebegimi büyüttüm hem yüksek lisans yaptım ya da bunları başardım diyebileceksin. Diğer türlü yarım kalırsın.
Ben okula başlarken az demedim yapamam 4 çocukla okumak kolay mı(4.ye hamileydim sınava girdigimde) diye. Sonra bi de 3. Sınıfta pes edecek duruma geldim. Sonra sirkelendim kendime gelip devam ettim ve simdi mezun oluyorum. 4 yıl boyunca evde sadece çocuk bakıyor olabilirdim ( ki bu bile bir çok insana göre çok büyük birsey) ama ben aynı zamanda üniversite bitirmiş oldum. Çok da memnunum bu durumdan :)
Bebeğini eline aldığında yıllardır bebek bakıyormuş gibi hissedeceksin merak etme :)Kendimi 15 gibi hissediyorum şuan ben çocuğum diyeceğim sanki
bence önce annenizle konuşmalısınız..bu durumu en iyi o anlar,ki kendisi de tek başına büyütmüş sizleri..
kariyer konusunda endişe etmeyin bence..ben çalışan bir anneyim üstelik 3 aylıktı oğlum işe başladım ve bakıcıyla büyüttüm oğlumu..iş seyahatlerim oluyordu y.dışına üstelik..hepsi olur mu olur,yeter ki isteyin,Allah gücünü kuvvetini enerjisini veriyor:)
kaç yaşındasınız bu arada?
Bence aldırma. Eğer evliliğin hiç bir şekilde yürümeyecekse ailenden yardım iste.
Normalde buna eşler ortak karar verir ama eşin zaten sana destek olmayacağını belirtmiş. Yani tasarruf senin elinde. Bunu sen aldırmak istemediğin için bu kadar net söylüyorum.
Annen çok doğru söylemiş ben de çok isteyerek hamile kaldım ama hep 'aklımda nasıl olacak sorusu' vardı. Buna tamamen evet denmiyor.
Ama bir de hareketlerini hissetmeye başla bak aklındaki her şey uçup gidiyor.
Daha görmeden bu kadar bağlanıyorsak doğunca neler olacak çok merak ediyorum.
ne güzel çok gençsiniz daha..ben 32 yaşında doğurdum :)bu dediklerimi de 32 den sonra yaptım doğal olarak :)çok büyük yalar değil merak etmeyin 30 lar,38 yaşındayım şu an ,çok şükür gencim :)25 yaşındayım. 3 yıllık Avukatım daha.Yurtdışı,yükseklisans düşüncelerim var benimde çocuğun doğumu 26 olacağım çok çok ertelesem 30 dan sonra başaramam geliyor. Anneme henüz ayrılacağımı söylemedim üzülecek çocuğa ben bakarım der ama bilmiyorum sevinecek mi üzülecek mi bizim aynı şeyleri yaşamımızı istemezdi
babası olacak herife açarsın nafaka davasını paşa paşa öder. avukatmışsın ödememe gibi bi lüksü de yok. sen her türlü alırsın. o sebeple para kısmını dert etme.Çocuğum olsun isterim ama babası istemiyor sanmıyorum çocuğa sonradsn ilgi göstereceğini.İstediğim gibi yürümedi evliliğim. Kariyer olarak yükselmekte tabi istiyorum bunu anneme borçluyum kendimede. Maddi olarak kardeşim ve anneme bakiyorum.kardeşim ve çocuğun ilerideki masrafları karşılayabilirim ama çok çok artısıda olmaz eğitimime yoğunlaşınca gelir şimdiki kadar iyi olmayabilir.Bende iyi bir evlilik yapamamış olmanında kırgınlığı çok büyük kafam allak bullak
ne güzel çok gençsiniz daha..ben 32 yaşında doğurdum :)bu dediklerimi de 32 den sonra yaptım doğal olarak :)çok büyük yalar değil merak etmeyin 30 lar,38 yaşındayım şu an ,çok şükür gencim :)
mutlaka istemezdi anneniz..ama hayta işte..yine de durumunuz şükredin..burda ne kadar çok kadın var,desteği yok ,hayatta tek başına çocuklarıyla mücadele ediyor.sizin anneniz kardeşiniz destek size..
takvim bile yapmışsınız bebeğiniz için,bence siz başarırsınız bu işi.çok da iyi bir anne olursunuz..
baba oalcak adam çocuğuna sahip çıkar mı bilinmez,genelde erkekler mal olurlar.hele doğmamış bebeği benimseyebilien çok nadirdir.
öenmli olan sizin kararınız ,ve bence siz aslında çoktan vermişsiniz bu kararı..
babası olacak herife açarsın nafaka davasını paşa paşa öder. avukatmışsın ödememe gibi bi lüksü de yok. sen her türlü alırsın. o sebeple para kısmını dert etme.
çok şükür benim evliliğim iyi ama benim oğlum doğduktan 3,5 ay sonra ben geri işe başladım. hamilelik+bebeğin yaşına girmesi derken 2 yıl ertelediğim tiyatro çalışmalarına tekrar döndüm.
benim annem 2 çocuğuyla 38 yaşında mali müşavir oldu. 52 yaşında da bağımsız denetçi oldu.
bir kuzenim 2 çocukla ABD'de 41 yaşında doktor oldu.
vs. vs.
diyeceğim o ki para bulunduktan sonra (ki gördüğüm kadarı ile senin çok da büyük sıkıntıların yok) geri kalan tüm planlar ertelemeli de olsa yapılır. bunun için çocuğundan olma.
babası olacak herife açarsın nafaka davasını paşa paşa öder. avukatmışsın ödememe gibi bi lüksü de yok. sen her türlü alırsın. o sebeple para kısmını dert etme.
çok şükür benim evliliğim iyi ama benim oğlum doğduktan 3,5 ay sonra ben geri işe başladım. hamilelik+bebeğin yaşına girmesi derken 2 yıl ertelediğim tiyatro çalışmalarına tekrar döndüm.
benim annem 2 çocuğuyla 38 yaşında mali müşavir oldu. 52 yaşında da bağımsız denetçi oldu.
bir kuzenim 2 çocukla ABD'de 41 yaşında doktor oldu.
vs. vs.
diyeceğim o ki para bulunduktan sonra (ki gördüğüm kadarı ile senin çok da büyük sıkıntıların yok) geri kalan tüm planlar ertelemeli de olsa yapılır. bunun için çocuğundan olma.
hiç öyle düşünmeyin...alın çocuğunuzun hakkını..zaten ne kadar nafaka vereceği..ortada gezineceği bir miktar değil,derse de kendi ayıbı olur..Evet nafaka alabilirim ama sevgisini vermeyen adam para da vermesin. Yarın dönüp çocuğuma parasıyla babalık yaptığını sanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?