Hamilelik, Kedi, Köpek, Kaynana evi! :/

yatağa yorgana kusmayın nasıl bir tavsiyedir ya :) o his gelince tutabilirsen zaten lavaboya koşarsın tutamazsan neresi gelirse artık...

yatağa yorgana kusmayın nasıl bir tavsiyedir ya :) o his gelince tutabilirsen zaten lavaboya koşarsın tutamazsan neresi gelirse artık...
Yativerirsin bulantin varsa zaten,yanina da bir legen koyarsin tamam. Kimse kimsenin kusmugunu temizlemek zorunda degil yahu evdekilere de yazik. Gelin hamile diye cekilmez hale gelmis

Yativerirsin bulantin varsa zaten,yanina da bir legen koyarsin tamam. Kimse kimsenin kusmugunu temizlemek zorunda degil yahu evdekilere de yazik. Gelin hamile diye cekilmez hale gelmis
leğen konusunda haklısınız ama hep öyle olmayabiliyor malesef ,bazen legeninizden uzakken yakalanabiliyorsunuz :) benim de ilk 3 ayım çok zordu,kardeşim 1 ay yanıma gelmişti,normalde bulaşık yıkamaktan bile içi bulanan bi kız ama ben kustuğum zaman onu temizliyordu mecburen çünkü ben temizlemeye kalksam ardıardına devam ediyordu kusmalarım kusura bakmayın böyle yazdım ama bazılarının sahiden zor geçiyor hamileliği :) gelin hanıma gelince,son yorumlarının üzerine yorum yapmamayı tercih ediyorum..zira hormonları zirve sanırım,annesiyle beraber güzel bi hamilelik geçirmesini temmeni edip kaçıyorum :))

Hem kadına titiz diyorsunuz hemde ev iğrenç kokuyor diyorsunuz .Sırf kv ye gitmemek için ev kokuyor, yok şöyle yok böyle diye evdeki canlıları bahane etmeyin
Çok sinir oluyorum ya sanki hayvan beslemeyen herkesin evi misler gibi kokuyormuş gibi

GüZelce anlatn bunları eşinize ve Kv'ye. Siz hamilesiniz; nerede nasıl rahat ediyorsanız orada kalın. Çok bozulurlarsa; aradaki yol mesafesini, doktorun riskli olabilir dediğini vs söyleyip; bahane edin. Pembe yalanlar bunlar; bazen lazım oluyor. :)
Gönlünü alırcasına; bulantılar bitince; orayada gelmek istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Görümcekler de şerefsiz olmasın. İstediğim yere de kusarım. İstersem de üzerlerine kusarım. Immm iğrenç görümcekler azıcık insan olsalardı inan demezdim.(

Oldu canım kendini Hürrem sultan zannettin galiba şehzade doğuruyorsun diye herkes emrine amade olacak zannettin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…