- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
amin canım insallah..ben 17sinde kürtaj oldum 17sınde ılk adetım geldı cok sukur kı sekmedii.ama gecen ay 13ünde geldı eskı adet duzenım de 14tü.bu ay yıne 13unde geldık cok sukur düzenli..ben malesef sıkı calısamıorum ah ei,m eve hergün düzenli bi gelsee meslekten dolayı nöbet emnıyet derken bızım iş biraz yas oluo ama hayırlısı artık..önceden oldu ınsllah bıdakı saglıklı olur..nisan ayı bızım ayımız olsun ınsallah
Bende çalışıyorum ama şükür nöbet gibi bir durumum yok klasik memur 08:00/17.00 geçen ay ev taşıdık tadilat vs.. kayınvalidem annemde filan kaldık hep... doğal olarak gitti bütün günler benimde adetlerim çook düzenlidir bir gün sektiğini bilmem ama hamilelikte hormonlar çok yükselmiş normale dönmesi zaman aldı birde kürtaj olunca üzüntü stres toplanmam çok zor oldu doktorum sağolsun destek verdi çok.. bu ay tam zamanında 28. günde geldi rahatladım çok ihtiyacım varmış bunu görmeye korkuyordum ya düzensizleşirse diye... bu ay BİZİM ayımız inşallahhhh hep beraber yazacağız ard arda ohhh