- 22 Ocak 2013
- 590
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bizi de dualarında unutma
test pozitif gibi görünüyor ya
sen adeti bekle gelmezse kana git
ayy ne güzel meslektaşlarım çoğaldı
hayrola kız..
inş rüyandan tabiri gibi çıkar da hamiş olmuş olursun halay çekeriz hep beraberrr
mahsum ;ayda 1 2 ağrıkesici bile fazla,,,
bana doktor içersen rahiminde tahribatlar baslar iç organlarında su toplar demisti doktora git basın için öncelikle ...yıllık izinide bence kaçırma[/QUOTETAMM
TAMAM CANIM TEŞEKKÜR EDERİMM... ÇOK SAOLLLL
arkadaşlarrr hepinize selam :))
onyediocakcım, testi tekrarladım sabah gene silik çıktı başka bir test daha aldım yaptım onda da silik var ama ben görmek istediğim için gördüğümü düşünmeye başladım zaten daha erken sanki. adetime az kaldı bekleyeceğim olmazsam hemen kan vericem :)
güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum, hamiş arkadaşları da tebrik ediyorum. Herkesin bebişi olsun gaari :)
selam cnm..evet ailem izmirde bende izmirliyim..tayın dolayısıyla dogudayım..canım o ıstek burda bende de dogdu tanımadgım yer yalnızım kımsem yok ve esım arada bı gelıo oyuzden bbek calısma ımkanım suan yokken büyür..batıda da calısbırım dıe düşündüm..bende de saydıgın belırtıler varama bebege yormak ıstemıorum sonra olumsuz olunca hayal kırıklıgı oluo ınsallah senınde benımde bu belırtıler bebege ısarettır.ben öncekı hmılelgım bilinçli olmadı oyuzden sunu yaptım sunu yapmadım dıyemem.çünkü aklımzda bebek fikri yoktu tabı olunca cok sevındık oda ayrı..belirti kabızlık ve göğüslerın şişip damarlanmasını hatırlıom ara sıra bas dönmesitabı..ama herkeste degısebılıo bu belırtıler ben 9 haftalıkken kalbı durdu ızınde ızmırdeyydık orda kürtaj oldum bebekle gıdıp bebeksız döndüm anlıcagın..şimdi yıne düşünüorum esım evde oldugu sürece insallahh bu ay tutmstr hayırlısıolsun hakkımzda.
amin canım insallah bu ara topık cok ugurlu masallah kım gelse hamıleyım dıo :)) cok mutlu edıo bu ınsanı darısı bize insallahhh
onyediocakcım, testi tekrarladım sabah gene silik çıktı başka bir test daha aldım yaptım onda da silik var ama ben görmek istediğim için gördüğümü düşünmeye başladım zaten daha erken sanki. adetime az kaldı bekleyeceğim olmazsam hemen kan vericem :)
güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum, hamiş arkadaşları da tebrik ediyorum. Herkesin bebişi olsun gaari :)
ben eczane testlerine hiiiiiiiiiiiiç güvenmiyorum..
kendi yaşadığımdan da,arkadaşlardan duyduğumdan da..
o yüzden direk kan testi diyorum cnm..
ama inş pozitiftir elbette
selam kızlar günaydın. sabah idrar testinde tek çizgi çıktı. Bu sabah doktora gittik. hastaneden geliyorum şimdi doktor ultrasonla baktı bişey yok, kist falan. kana bakalım gebelik olabilir ama belki stresten falan da olmuş olabilir dedi. Kürtaj olmak adet dönemlerini kesinlikle bozmazmış sadece kürtajdan sonraki ilk adet bi on güne kadar gecikebilirmiş. kan testi yaptırdım. sonuçları iki saat sonra çıkacak. ama ben işten çıkınca gidicem almaya. sabırsızlanıyorum. kist yok deyince de içim rahatladı. aman bebek yoksa da stresten geç olsun yeter ki başka bi hastalık falan olmasın.
Öptüm hepinizii..
Kizlar benim kırmızılar gelmek üzere.wcde bikac damla geldi.belim cok agriyo.belirtilere takilmicm artk neyse önümüzdeki maclara bakcz artk
lanet olasıca batlar aynı oldu bu ay :)benimde bugün geldi...deli gibide karnım ağrıyo tarlusal'a başlamıştım dün,daha bi defa içtim sabahına hastalandım
lanet olasıca batlar aynı oldu bu ay :)