canım dediğine baktım ama ilk aklıma gelenn spermin dıs ortamda öldüğünü biliorum..kendı asılmanı yapıo gibi yapmısarkadas tutmus masallah da..ama düşündürdü beni.doktora danısmak lazımbakın kızlar ne buldum.
hamiş olmak ,için iyi bir yöntem
kadın denemiş ve hemen hamile kalmış..
denemekte yarar var
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ile-kalabilirsiniz-sekilde-hamile-kaldim.html
Bende basladim ölcmeye canim:)
ama adetimde baslamadim yeni basladim, sende sabahlari kac atesin, benim 36,4 dün bugün 36,3
yumurtlama olunca 0,2 kadar artis göstermeli degilmi?
senin her sabah aynimi ?
bende öyle düşündüm ama kadın çok seri yapmak gerekiyo demiş zaten..canım dediğine baktım ama ilk aklıma gelenn spermin dıs ortamda öldüğünü biliorum..kendı asılmanı yapıo gibi yapmısarkadas tutmus masallah da..ama düşündürdü beni.doktora danısmak lazım
dediğin spermiogramı bilmiıorum cnm..oyuzden bısey dıemıcem.filiozof yasini bilmiyorum ama genc isen biraz bekle daha evlilginin tadini cikarin....
ttmm bende bu yöntemi hep düsünüyordum sperm ölür diye düsünüyordum, ama spermiyorgram yaparkende kac saat kaliyor o bardakda ölse zaaten spermiogram yapilmaz degilmi ?
Demek bir kac saat yasiyor, bence 5-10 dakkada birsey olmaz denemekde fayda var, vallah ben sabah okudum bunu, benim icin birdaha ümit oldu cünkü hep düsünürdüm bu yöntemi.
Kocami gönderdim eczaneye aldik siringayi:)
beni de aranıza alııın. ben de bebiş istiyorum :)
filiozof yasini bilmiyorum ama genc isen biraz bekle daha evlilginin tadini cikarin....
ttmm bende bu yöntemi hep düsünüyordum sperm ölür diye düsünüyordum, ama spermiyorgram yaparkende kac saat kaliyor o bardakda ölse zaaten spermiogram yapilmaz degilmi ?
Demek bir kac saat yasiyor, bence 5-10 dakkada birsey olmaz denemekde fayda var, vallah ben sabah okudum bunu, benim icin birdaha ümit oldu cünkü hep düsünürdüm bu yöntemi.
Kocami gönderdim eczaneye aldik siringayi:)
dediğin spermiogramı bilmiıorum cnm..oyuzden bısey dıemıcem.
bugün benim doğum günüüüümm kızlar :))) allahım bütün dileklerimi kabul etsin inşş tez zamanda) allah hepinizin gönlüne göre versin :) iyiki doğmuşum iyiki kocamı bulmuşuuummmm :))))
günaydınnnnn canımmmmm.çooook teşekkür ederim iyi dileklerin için .ohh beee iyiki doğmusum :))))günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :))
Betül,dün doğum gününmüş,nice mutlu ,huzur dolu yıllara canımmmmm :))
Tuğçemm bugün de senin doğum gününmüş :)) Nice mutlu ,huzur dolu yıllara canımmmYeni yaşınız sizlere bebişşşş getirsin inşaAllah :))
Dogum günün kutlu olsun cnim dileklerinin gerceklesmesi dilegiyle.yarinda bnim dgumgunum yasasn 18subat))))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :))
Betül,dün doğum gününmüş,nice mutlu ,huzur dolu yıllara canımmmmm :))
Tuğçemm bugün de senin doğum gününmüş :)) Nice mutlu ,huzur dolu yıllara canımmmYeni yaşınız sizlere bebişşşş getirsin inşaAllah :))
hadi hayırlı uğurlu olsun canım
artık gerçekten kadın oldun.kızlıktan terfi aldın
sıra bebişte
bende katılıyorum onyediocağa..
şimdi anne olma şansın daha yüksektir...
vakit kaybetme..
merhaba kızlar bu ay hisleriniz neler bu sefer olucak diyen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?