- 9 Nisan 2012
- 250
- 3
ne zaman başladın sen bugünmü?
bende haftaya başlayacağım heralde galiba sanırsam
benim kürüm dün bitti canım 15 gün boyunca içtim bakalım artık kısmet..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman başladın sen bugünmü?
bende haftaya başlayacağım heralde galiba sanırsam
canım folic asit ben kullanmadım ama kardeşim kullanmıştı bir işe yaramadı,ama bir tanıdık kullanmıştı o hamile kaldı..yani kişiden kişiye herşey değişiyoır...
benim kürüm dün bitti canım 15 gün boyunca içtim bakalım artık kısmet..
amin cnm allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasşp etsın degerın güzel masallah.hiç aklını bulandrma doktor sana zaten bısey dememıs neden bebısını üzüyorsun annesi.Anladım cnm genelde ıkı gunde ıkı kat dıyorlardı bu durum kafama takılmıstı saolasın
Orayada yazdım cnm cevap gelmedi burdan bır arkadas normal dedi hayırlısı .
RABBİM dileyen herkese versin .
cnm akıntıdan snra olur yanı akıntı yumurtlama olcak anlamına gelıo bos gecırme.gun asırı calıs belının altına yastık koy ınsallah tutar bebısını
Benim durum adetten hemen sonra. Hamile kaldıysam demekki illa yumurtlama dönemi olmasına gerek olmuyormuş anlamına gelecek o zaman.
kızlar esımın görev 1gunluk hava sartları nedenıyle iptal olmus ben yemek yapayım kocısıme gelcekms hepinizi öpüyrum yapayım hemen burdayıımm kendınıze ıyı bakın sık sık girin de merak etmeyelım sızlerı
BEN AKSAM KIRMIZILARI GİYİCEM BİR ORTAM FELAN YARATICAM ESİMİ BAŞTAN ÇIKARTIMMI TAMAMDIR BU AY DÜZENLİ ÇALISICAM:d AKINTI HELEKİ ADETTEN SONRAYSA KATILIYORUM.PEKİ SEN EMİNMİSİN ARKADASIM ADET BİTİMİ OLDUĞUNA?
sadece bir kez o şekilde oldu. Onun için eğer öyle birşey olursa emin olacağım :)
test alıp yapsanaya ben bile merak ettim,,ya aslında olabiliyor erken çatlama felan...hayırlı olsun buarad upuzun bir ömür geçir esinle
test alıp yapsanaya ben bile merak ettim,,ya aslında olabiliyor erken çatlama felan...hayırlı olsun buarad upuzun bir ömür geçir esinle
yemeklerı tatlıları herseyı yaptım eşim aradı o sırada ben bugun gelemıcem hazır kıtayım dedi...ve bı saattr aglıorumm..bıktım artık yalnızlıktan..isyan etmek ıstemıom ama neden hersey kurasagımda kalıo
dogru alıscam ama alısana kadar ne kadar aglıcam bılmıom ızmır gıbı kalaabalık yerden gelıp evın en sevılenı olunca yalnız yapamıom.yazarken bıle tutamıyrum kendımı neyse ben cıkıom kızlar grusurz snraağlama canım yaa ( tam çıkacaktım bir bakayım sayfana dedim,üzüldüm şimdi..Ne yapacaksın tatlım,görev işte.Öyle böyle alışacaksın