evet cnm adet gecıkmen ve belırtılerın hamılelık gıbı gözüküo idrar testınde herzaman cıkmayabılıo.bu normal.sen yarın buı kantesti yaptr ınsallah bebegn senınldr allah gönlüne göre versın.güzel haberlerını paylas oldu mu
canımttmm bu çörek otu kürü nasıl yapılıyor anlatabilirmisin bende yapayım
arkadaslar mrba bu ay adetim qecikti ama cok kasılmalarım ve arada hafıf mıyde bulantılarım var adet olucakmısım gbı gelıo ama olamıorum hamılelık belırtılerınden bırımıdır acaba :)
hiç mi duymadın?bulantı ve kasık ağrıları baş belirtidir hamilelik için..
ayrıca adetinde gecikmiş
bugun qecıkmemın 4. qunu 18 aylık evlıyim bi bebişim olsun cok ıstıorum ama boyle belırıtılerın oldugunu bılmıodum belım ve ayaklarım cok kasılıo :):) Ayyy inş. hamıleyımdır
inş canımgecikmen normalde oluyormuydu yoksa hep düzenlimiydi peki?
eczaneden bi test alıp yapabilirsin istersen
qecıkmem hiç olmadı hatta hep qunumden daha erken oluorum qenellıkle ... test alıp yapmayada cesaret edemıorum negatıf cıkarsa dıe korkuorum cok
adetleri düzenli olan birinin gecikme yaşadığı ay hamile olma olasılığı çok yüksek yani..mantıkende öyle..bence direk al ve yap..sonuçta böyle belirsiz beklemekten iyidir diye düşünüyorum..
doqru soyluosun aslında bnm esımde sperm eksıklıgı var bu ay adet oldugumda rahım ağzı fılmı cektırıcektım ve bıdakı aya buyuk ıhtımal asılama olucaktı %20 %30 ıhtımalımız var doğal yoldan hamıle kalmaya aslında işde dedıgım gbı bu ayda olmayınca olucakmışım gbı gelıo ama olamıorum :).) ınş. olmam cok ısdıorum bı bebişim olsun :)
insallah cnim son 3 gün bkalm hayrlsi artk buarada senn yar kc cnim nekadarlik evlisn
insallah cnım en icten sekilde amin
haklısın ablacım ama gitmedim hata ettim ama ondan iki üç hafta kadar sonra sorun olup olmadığını öğrenmek için test yaptırdım hepsi iyi dedi doktor acaba o zaman bi sorun olmuş olsa söylemez miydi ki yumurtalıklara falan ultrasondan baktı hep iyi ddi bu gece de yumurtalık ve bel ağrısından uyumadım acaba bi sorun var da doktor mu anlamadı sancılarda ağrılarda devam ediyor bende
21 yaşındayım 5aylık evliyim o yüzden ablacım diyorum büyük olduğunuzu düşündüm =))
bu sorunların hala devam etmesi normal mi ??
:)))))) abla olma ya isim ile hitap cok daha ii dgl mi ? :-Dasıl ablanız benim o zamanhahahahahaha
:)))))) abla olma ya isim ile hitap cok daha ii dgl mi ? :-D
normal koşullarda adetleri düzenli olan birinin gecikme yaşadığı ay hamile olma olasılığı baya yüksek.. ki yüksek ihtimal seninde öyle olabilirtestlere çok güvenme derim ben,benim bi düşüğüm oldu mesela.. o zaman 9 günlük gecikmedeydim hala testte göstermiyordu kanda çıkmıştı o yüzden umutsuz olma ve kötüyüde düşünme.. git ver kanını bakalım ne çıkıcak?
malesef kan testı sonucumda negatiffff( ne oluyo bana anlamadım yaa... hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?