- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
sağlık olsun.. ama denemeye devam sonuçta pes etmek yok di mi
evet canım, ama insan bi de en yakınları hamiş olunca üzülüyo ister istemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlık olsun.. ama denemeye devam sonuçta pes etmek yok di mi
olsun cnm üzülme hayılrıısı demek bu ay değilmiş.inşallah diğer aya bebişli girersinbende bu ay ovulasyon kullandım, ama yine tutmadı
olsun cnm üzülme hayılrıısı demek bu ay değilmiş.inşallah diğer aya bebişli girersin
inşallah olmazsın cnmvalla blmyorum yarın yaptırrım kan testinide ama olcakmışm gibi ıslaklık var yaa
evet canım, ama insan bi de en yakınları hamiş olunca üzülüyo ister istemez
bitaneemm geçmiş olsun bunu yasayam bırı olarak seni çoook iyi anlayabılyrum.gercekten ınsanın ınanası bile gelmio.banada 3 ay korun dedı ama ılla ısterım dersen en az1 adet dönemi dedi.bende ılk adetımı tam gunumde oldum muanede oldum hersey düzelmiş.oyüzden korunmyaı bıraktım bu ay içim kıpır kıpır heycanlıyım ınsallah tutar da burdan güzel haberlerımı paylasırım.vee allah ısteyen herkse saglıklı bebekler nasip etsin.
burdayız cnmm.senden nbr.ben bal tarcın çörek otunu bu ay kullandım adetıme 5 6 gun var oyuzden snucu suann malesef söyeleyemıom :)))inşallah sende ılkaydan bebeişine kavusursun vesile olur bu kürhayret ya nerdesiniz ? Hamileyim diyen birdaha ugramiyor buraya
canım benim allah tamamına erdirsin bebişini kucagına saglıkla almayı nasip etsin..ama bence 8ini bekleme.çamur gıbı akıntıdan bahsetmıssın doktorun bunun ne dedi.normalmıymıs.bnm oldugunda düşük tehliken var demstı umarım senınn öle değildir.saglıklı bı gebelık gecırsınmerhaba kızlar.. nasılsınız?
Bende durum aynı kahverengi çamur gibi akıntılar geliyor zaman geçtikçe koyulaştı eski kan sanırım. Ağrılar geçti... İlk olmadığı için midir nedir daha rahatım kadın doğum doktoru için bir hafta sonraya (18 ocak) randevu aldım.Yarın bi daha beta hcg yaptırırım bakalım artmış mı artıyorsa herşey normaldir inşallah diye düşüneceğm.
Neyse heyecanla bekleyen arkadaşlar umarım müspet sonuç alırsınız. Çok güzel anlar bu anlar bu heyecanı yaşamak, acaba bebiş var mı yok mu diye sabırsız bekleyişler... eşiniz sizden de istekliyse daha da güzel oluyor tadını çıkarın! her ay denemye devam edin moralinizi bozmadan :) kadın olmanın en büyük avantajı, eşsiz duygusu annelik!
sonraki endişeler... telaşlar... daha yorucu çünkü...:)
burdayım cnm bu sefrde sen yoksun.filozofu cok merak ettim ya inşallah iyidir.@ filozof ttmm nerdesiniz hayirdir ????
burdayım cnm bu sefrde sen yoksun.filozofu cok merak ettim ya inşallah iyidir.
cnm yumurtlamayı saglıo yanı bırden fazla yumurta saglıo ve rahımı bebek için hazırlıomus.zaten çörek otunun sadece ölüme caresı yok derler ya hani.öle yanı..tabı bunlar vesıle sadece takdır allahın elbetteya bu çörek otu kürü neymiş hele anlatın bi arkadaşlar aslan pençeside ne işe yarıyormuşş nasıl kullanılıyormuş deyin bir hele
kan sonuçlarım her nekadar kötüde gelse ben bu ay soğan kürünü yapacağım
bi kan sonucum taa 20 gün sonra çıkacak bu ayda gitti yani