Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar arkadaşlar
dün adet olmam gerekti olmadım
ara ara sancım oluyor korkuyorum
hala test yapmadım
bir defa daha 5 gün gecikme yaşamıştım korkuyorum ya
allah aşkına dua edinn bende mutlu haaberi paylaşayım
feride korkma sakın hep pozitif düşün inşaallah bebeğin tutunacaktır
senin için yüz salavat okuyacağım
Cnım bnım insallah hamilesndr.dualarm seninle.adetn bikc gün daha gecerse kan testi yaptr.selamlar arkadaşlar
dün adet olmam gerekti olmadım
ara ara sancım oluyor korkuyorum
hala test yapmadım
bir defa daha 5 gün gecikme yaşamıştım korkuyorum ya
allah aşkına dua edinn bende mutlu haaberi paylaşayım
feride korkma sakın hep pozitif düşün inşaallah bebeğin tutunacaktır
senin için yüz salavat okuyacağım
Kızlar allaha binlerce kez sükür hamileyim.adetmdn önce ögrendm.kan testinde idrarda da cıkti cok sükür bugunlere.allahm isteyen herkese nasip etsin
tebriklerrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ay hiç renk vermedin ha
arada çalışmalar iyi gitmiş ama
kutlarım canımmmm.
halayını çekelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gari..sıra bende
Sagol kuzum cok sükür allaha.idrarda pozitifi gördüm ama tombikustan snra inanasm gelmdi.snra tekrarldm ck sükür dwam etti.kan testi yaptrdm ve ögrndm cok ama cok sükúr cnım .darısı sana ve isteyen herkese nasip olsun.allahm saglıckla kucgma almayı nasip etsin
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
değer kaç çıktı kanda bu arada
bu videoya baksana izlerken çok duygulandım ya
https://www.....................php?v=10200811812678718&set=vb.111611942220204&type=2&theater
Cnım 8gün kala 42.21 di.ben yerlesme kanamasi yasadım pembe lekelenme oldu ve kasık batmasi ve agrı doktr yerlesme lekesi ddi.bi damla oluo pembe oda pecete de.bebek yerlesirkn yerini temzlerms degerim 8gün kala yapldgnda güzel dmi? Sence
canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmm.. tebriklerrrr.. allahım bu ay ne güzel bir sürü hamile haberi alıyorummmKızlar allaha binlerce kez sükür hamileyim.adetmdn önce ögrendm.kan testinde idrarda da cıkti cok sükür bugunlere.allahm isteyen herkese nasip etsin
canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmm.. tebriklerrrr.. allahım bu ay ne güzel bir sürü hamile haberi alıyorummm
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallaahhh..
Kızlar allaha binlerce kez sükür hamileyim.adetmdn önce ögrendm.kan testinde idrarda da cıkti cok sükür bugunlere.allahm isteyen herkese nasip etsin
Canimm cik sevindim rabbim tamamina erdirir insallahhhh bendende size guzel bi haber o zamannn
Hamisimmmmmmmmmmmmm bendeeeeeeeeeeeee
Benden dualarini eksik etmeyen canlar allah hepinizden yuzbinkere razi olsun insallahhhhhh yapmamiz gereken gunden bes gun once yaptirdik deger 11.6 cikti :)))
tebriklerrrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah ne güzel haberler aldık bu ay..
bana da dua edin bana da
ayyy neler kaçırmışııım :) çok şükür tuğçeciim ya çok şükür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çokk sevinçliyim şu anda gözlerim doldu walla :) sıra filozofumdaaaa :))
Amin canım cok tesekkür ederim.darısı sana ve isteyen herkese olsun.icime sendende bu ay mutlu haberi duycakmışız gbi gelio.ayyy neler kaçırmışııım :) çok şükür tuğçeciim ya çok şükür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çokk sevinçliyim şu anda gözlerim doldu walla :) sıra filozofumdaaaa :))
Canimm cik sevindim rabbim tamamina erdirir insallahhhh bendende size guzel bi haber o zamannn
Benden dualarini eksik etmeyen canlar allah hepinizden yuzbinkere razi olsun insallahhhhhh yapmamiz gereken gunden bes gun once yaptirdik deger 11.6 cikti :)))
Canım tebrik ederim.allah saglıklı bi sekilde kucagımza almayı nasip etsin.darısı isteyen herkese olsun.