- 22 Haziran 2012
- 625
- 1
evet canım son adet tarihlerini şimdi okudum henüz erken varsa da çıkmaz kanda. benim de geç döllenme oldu. satım 28 ocak ama kanda değerim 26 martta çıktı. o da değerim 17 di. 4 gün sonra 147 oldu. satıma göre 11-12. haftalarda olmam lazım ama geçen hafta sadece keseyi gördük ve doktor muhtemelen 5 haftalık falandır çok geç yumurtlamışsın dedi. meğer adet olmama yakın yumurtlamışım. belli bi ilişki periyodumuz da yoktu ama denk gelmiş işte ben de hep bişeyler hissettim. yok batma, yok bulantı, yok ağrı falan ama testler hep negatif çıkmıştı. öğrendikten sonra da sadece bel ve kasık ağrısı kaldı arada da batma oluyordu. meğer hepsi psikolojikmiş. çok istediğimizden sürekli vücudumuzu dinliyoruz ve hissettiğimiz herşeyi hamileliğe yoruyoruz. ben batımı beklerken hissediyorum hamileyim yok şuram şöyle buram böyle diyip duruyodum. adet de görmeyince insan iyice umutlanıyor işte. :) meğer hissediyorum dediğim zamanlarda henüz yeni döllenme olduğundan hissetmem mümkün değilmiş. senin de düzenin değişmiş ama bu genelde iyiye yorumlanıyor. vücut kendini hamileliğe hazırlıyor diyorlar. umarım öyledir ve bu ay senden hayırlı haberler alırız. çalışmaları da boşlamayın insanın ne zamn yumurtlayacığı hiç belli olmuyor valla bu adet tarihleri yumurtlama dönemlerinin değişkenliği falan hiç şaşırtmıyor beni artık. allah ol derse oluyor işte. bizim de elimizden beklemekten başka bişey gelmiyo..
aynen canım walla hiç belli olmuyor. ben de o yüzden bu ay hiç hesap yapmadım. feride sormasa batımı bile bilmiyorum :)sadece adet bitiminden beri gün aşırı deniyorum. senin de dediğin gibi korunmayı bıraktıktan sonra gecikmeler oluyorsa bebek yer hazırlıyordur veya rahim bebek arıyordur diyorlar. tıbben bir sıkıntı yok çünkü her şey normal diyor doktorum:) hayırlısı artık bilmiyom walla :)