Tünaydın tünaydın,
Koşturmaktan size haberleri veremedim, Kızlar adet tarihimi bekliyoruz. Adetimin 2. günü kısmetse tedaviye başlıyoruz. Eşim ikinci kez tahlil verdi ve ikinci kez duyduk normal yolla hamile kalamayacağımı. Doktorum benden bir kaç tahlil istedi yaptırdım. Aklıma takılan birşey oldu hamile kalamayanlara söylemek istedim belki bir yardımım dokunur diye.. Siz hiç PROLAKTİN testi yaptırdınız mı?
Bu prolaktin denen hormon değerleri yüksek çıkarsa gebe kalmayı engelliyormuş ve benimki olandan yüksek çıktığı için bana doktorum ilaç verdi. Şimdim kullanıyorum ve tedavi süresincede zararı olmadığından kullanmaya devam edeceğim. Dün iğnelerim geldi bir sürü iiğne iğne iğne.. hepside bebeğimiz için.. Allahın izniyle şu zor zamanlar geçsede bir göbekler dolsa size güzel haberler versek..sizdende güzel haberler duyabilsem.. Sizlerin konuşmalrını okuyunca birbirinize nasılda sahip çıktığınızı böyle kol kanatt gerdiğinizi görünce bende mutlu oluyorum. Her ne kadar sizleri tanımıyor olsamda bir kaçınızda kendimi yakın hisettim ve kanım kaynadı.Umarım ara ara sizlerle görüşebilirim..Bu arada bat 12 yani yarın değil 13ünde tedavim başlayacak sanırım :) bu arada aynı gün ehliyet sınavımda var .. Hayatım koşturmaktan ibaret bu aralar.. bir yandan ev işleri bir yandan kocam..bir yandan kendi iş yerimdeki işler bir yandan
tüp bebek.. pehh hayat çok güzel..