- 24 Nisan 2020
- 6.200
- 5.886
- 148
Tatlım inan bana bu dediklerinin %90’ını yaptık. Hatta soğan suyu içtiğim ay bir hafta ara kanamam oldu falan sebepsiz yere temizlendi mi daha mı kötü bir şeye sebep oldum bilemiyorum. Ovülasyon testi takibi yapıyorum son birkaç aydır tam şüphelendiğim gün çizgi de kopkoyu çıkıyor. Değerlendiriyoruz o günü veya sonrasındakini çatlama gününü yine yok. Saydıklarını da kullandık eşime de kullandırttım ama yok ne yapsak da sonuç yok yani. Vallahi bak durumumuzu sizinle kıyaslamıyorum ama inan bana bu da o kadar sinir bozucu ki. Her şeyin normal olduğu bir senaryoda tedaviyle çocuk sahibi olmak durumunda kalacağız. Ben de tüm o prosedürleri iğneleri ilaçları tıpkı sorun yaşayan herkes gibi uygulamak zorunda kalacağım. Bu arada sıfır sperm durumunda bazı takviyeler uygulanıp sonra da cerrahi bir işlemle sperm araması yapılıyormuş erkekte bunu da yenilerde duydum. Aklınızda olsun canım. Sen çoğalması için elinden geleni yap bunu da bir araştırın. Allahtan ümit kesilmez inşallah tedaviye gerek kalmadan ikimiz de hamile kalabiliriz ama gerek kalırsa da enseyi karartmayacağız ne yapalım biraz da kader böyle demek ki…Sabrediyoruz. Çok zor günler geçiriyoruz. Piskolojimiz altüst olmuş vaziyette. Canım acaba sende yumurta tembelli mi var? Eşine her gece yatmadan keçi boynuzu al kır kaynat içir. Muz, bitter, havuç suyu, nar suyu, kuru incir, çakşır suyu da içir, sende soğan suyunu iç için temizlensin spermler belki gidene kadar zarar görüyordur. Ovulasyon testi kullan yumurtlamayı takip et pik olunca değerlendirin. Mesela değerlendirdiğiniz akşam belinin altına yastık koy ayaklarını duvara dikey tut 40 dakika bekle öyle hemen duş alma. Yürüyüş yapın eşinle ara ara.