• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucize denir buna kızlar.mutlaka okuyun.hamileyi ama nasıl????

canım tebrikler allah kucağına kavuştursun meyrem suresini bende okuyorum sen kaçgün okudun ben 41 gün arkasından oruç tutuluyor diye b
iliyor
um

Canım böyle bir mucize yaşayan kişi olarak bende seni kutlarım.Benim öyküm seninkinden daha zorlu...Biz iki sene önce başladık bu hikayeye.Ne ilaçlar ne doktorlar ne filmler.ıki başarısız tüp bebek deneyimi ,onca ilaç ve beklenen 10 günler...Ben tam 3. tüp bebeğe başlamak için doktordan randevu aldım.Adet ol gel dedi.Ben bir türlü adet olamadım.Ama hayatta üstüme konduramadım.Üstelik çok ağır işler yaptım bilmeden.Demekki zamanı varmış.Evde daha önceki tüpbebek deneyimlerinden kalan hassas bir test verdı ve ben öylesine bir yapayım dedim.Bir baktım silik bir çizgi.Ellerim titreyerek salona geldim.Kimse inanmadı.Ben sabahı sabah ettim ve hemen kan testi yaptırdım ve işte ordaydı.292 idi sonuç...ınanamadık.Şimdi 3 ay bitti.Tabi bazı sorunlar yaşadım ama iyiyim.Sanada Allah benim gibi bir mucize göndermiş.ışallah isteyen herkese Allah meleklerini biran önce gönderir.Sevgiler...

bende 1 sene bekledim hiç korunmadan olmadı ramazanda sık sık ama düzenli bi şekilde değil hep meryem suresini okudum hem türkçe meali hem arapçasını ramazan bayramında hamiş kalmışım meğerrrr allahın bi mücizesiiiiii kesinlikle inanın ve kalpten dileyin rabbim herkese nasip etsinnn

kızlarrr çokk teşekkür ederimm Şenizgüzel dilekleriniz için.:1hug:Rabbim isteyen herkese verir inş.yeterki O'ndan istemesini bilin.Lütfenn ne olursa olsun dua etmekten vazgeçmeyin.

Geçen yolda gliyorum işten çıktım aklıma bişey geldi.:uhm:o zaman gebelik belli değildi.

Bu sıralar ev almak için eşime baskı yapıyorum biraz.Bizim evin karşısında güzel bir apartman var.Tüm apartman yalnız bir adama ait.Ve adam apartmana gözü gibi bakıyormuş.Herkes kiracı tabi.

İçimden dedim ki : Böyle bir apartmana mı sahip olmak istersin.yoksa bir bebeğin olsun başka birşeyin olmasın mı dersin??:1rolleyes: dedim kendi kendime.

Sonra Rabbim ben senden zenginlik ev araba değil güzel hayırlı bir evlat istiyorum.Ne yapayım evi apartmanı dedim.

Düşünün kızlar hayatta en çok istediğiniz şeyden daha çok mu istiyorsunuz bebeği?yoksa daha az mı......

Ona göre dualarınız gerçekleşir unutmayın.a.s.

Bazı arkadaşlar Meryem Suresini Sormuş.Yalnızca 2 defa okudum ve bebeğe niyetlenerek...Lütfen umutlarınızı söndürmeyin.kaydirigubbakcemile5

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
bu mucize bizlerinde basına insallah :Saruboceq:

hakikaten mucize bir mamilelik olmuş umarım rabbim kucağına almayı nasip eder şimdiden eşinin ve senin gözünüz aydın mutluluğunuz ömür boyu olsun :teytey:

gercekten cok mucıze bı olay Allahın buyuklugu ıste,Allaha ve kadere ınanmak cok onemlı arkadaslar ve yuce kıtabımız kuranı kerımdekı butun süre ve ayetler cok faydalı,Allahım herkese boyle bı mucızeyı yasatmayı nasıp etsın,saglıklı ve hayırlı hamıleleıkler Allahım tamamına erdırsın inş

canım cevabın için tşr ler ben hergün okuyorum allah inşallah benim de dualarımı kabül eder herkesi yavrusuna kavuştursun inşallah bende birgün hamileyim diye yazarım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn:emir_bebek::ecrin_bebek:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. en kısa zamanda ben ve benim gibi bekleyen herkez bu mucizeyi yaşar inşallah.. hamilelerin duaları kabul olurmuş bizlerede dua et..kaydirigubbakcemile5

Back