Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama ben de yazın bu soğan suyu kürünü uygulamıştım. Adet bitimi başlayıp 15 gün uygulayıp diğer adete bir hafta falan kalasıya bıracaktım. Ama benim yumurtlama günü itibariyle kanamam başladı ertesi gün de içtim iyice arttı bıraktım sonra 3-4 gün daha sürdü kesildi. Anlamsız bir ay ortası kanaması yaşadım hayatımda ilk kez ve %100 bununla alakalıydı yani. Nitekim hamile falan da kalamadım. Ertesi ay kalanlar olmuş bir umut onu bekledim yine olmadı. Nisan ayında muayene olmuştum pcos vs hiçbir şey çıkmadı çok şükür. Hormon değerlerim gayet normal çıktı. Bu kürü yaz aylarında yapmıştım. Geçtiğimiz ay yeniden muayene oldum tüp filmi çekilmek için. Doktor polikistik bir görünüm var ama adetleriniz düzenliyse önemli değil dedi yani önemsemedik. Ben o görünümün dahi soğan küründen olduğunu düşünüyorum. Bu arada ben hayatımda hiç pişmiş soğan yemedim, annem de bana hamileyken hiç yiyememiş. Yani bu benim vücudumun asla istemediği bir şey belli ki
Belki de bundan oldu bilmiyorum ama bana hiç hiç yaramadı bu soğan kürü. Sonuca gelecek olursak geçen ay tüp filmi çekildim tüpler de açık çok şükür hamile kalamadım. Bu ay için beklemedeyim, toplamda 11 ay oldu bizim de. Başlarda yumurtlama muhabbetini bilmiyormuşum her şeyi yanlış yapmışız ama son 6-7 aydır düzgün ilerliyoruz yine de nasip olmadı. Eşimde de bir problem çıkmamasına rağmen bizim de bebeğimiz olmuyor ne yazık ki. Yılbaşına kadar olmazsa tedavi deneyeceğiz. Bu ay içimde güzel hisler var inşallah Rabbim yanıltmaz hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız