• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucize denir buna kızlar.mutlaka okuyun.hamileyi ama nasıl????

oyyy ne mutlu sana tatlım... babayıda senide tebrik ederim... hayırlı uğurlu olsun... sağlıkla kucaklayın inşallah yavrunuzu...

gercekten mucize gibi olmuş paylaştığın için teşekkürler darısı bizlere olsun allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:nazar:

senin adına çok sevindim mutluluklar tebrik ediyorum sizi ALLAH kucağınıza almayoda nasip etsin rabbim bizede nasip etsin

canım allah hayırlı uğurlu etsin hikayeni okudum ve çok sevindim.. bende eylül ayında hamile kaldım fakat bebeğimi kaybettim şimdi yeniden anne olmak ve bu güzel duyguyu yaşamak istiyorum kürtaj olalı 6 ay oldu ama olmadı allah hayırlısını versin.. senin hikayeni okuyunca bende meryem suresini okumaya başlıcam allah izniyle senin bu yazın vesile olmuş olur ve inşallah bende buay hamile kalırım..allah razı olsun.. herşey gönlünce olsun..

Arkadaşlar heparin kan incelticidir..bir kaç kişide işe yaradı diye siz siz olun doktor yavsiyesi olmadn kullanmayın...
ölümlere neden olmus bir tedavidir..

hayırlı olsun arkadaşım allah bana ve tüm isteyenlerde nasip eylesin benimde bi mucizeye ihtiyacım var yoksa kafayı kırma yolundayım:(

umarım hikayemiz aynı olur....adetimin 3. günü bende tedavi için gideceğim...inşallah bende 22sinde olmamda:))) Allahım büyüksün

tebrikler canım çok sevindim Allah hayırlı uğurlu etsin bebişini inşallah. ben de bu siteden neler öğrendim bir bilsen bir türlü hamile kalamıyordum sorun da yoktu yumurtlamayı yakalaymıyrdum ovulasyon testini burdan öğrendim ve o ay hamile kaldım inşallah Allah herkese nasip eder:)

ben burda yeniyim ve yaklaşık 1.5 yıldır evliyim bebek sahibi olmak istiyorum ama bunun için doktora gittik eşimle..... adet düzensizliklerinden dolayı yumurtlama olmuyor dedi ve adeti,n 2 gününde3n itibaren kullanmam için hap verdi ve adetlerim bu 4 ay içinde nerdeyse günü gününe ama hamile kalamıyorum böle bi sorunu olan arkadaşım varsa veya öneriniz olan inanın buna çok ihtiyacım varrrr .

bende meryem suresini okudum ve o gün hamile kalmışım:9: kesinlikle okuyun ben 41 kere okumaya da devem ettim şu an 10 haftalık hamileyim hamilelikte de okunması gerekiyomuş rahat bir doğum olması için o yüzden ben hergün okuyorum size de kesinlikle tavsiye ediyorum

çok güzel bir şey okuduğn gün hamile kalmak yaklaşık 3 gündür bende okuyorum fakat günde 2 kere bunun bir mahsuru olur mu 41 e tamamlayacağım

bende denıycem benım de 1.5 yıldır olmuyor bı sorun olmadı solenıyor hersey allahtan ol dese olcak beklıyorum ...

Back