Gerçekten mi.Seni de dularıma katacam ben günde 2 cüz kuran okuyorum sana da dua edecem söz.
Allah senden de razı olsun. Amin inşallah önce senden güzel haber alalım inşallah sen adete yakınsın benim yeni yeni yumurtam büyüyor adete çok var. İsmim bahar. Hani göremedim resim yok yukardaki resim mi?Gerçekten mi.. Allah razı olsun. O güzel gönlüne kalbine göre versin inşallah. İsmin ne. Bende sana dua edecem. Rabbimin izni ile sağlıkla anne olmayı nasip etsin sana inşallah. Bu ay müjdeli haberi verirsin inşallah. Bak şimdi tekrar test yaptım. En alttan 2. Sini sabah yapmıştım. En alttakini az önce. Pik olmuş mudur
İnşallah hamileyim diye mesaj atarsın 1 ay içerisinde bıraya baharcım. Sağlıkla inşallah. Benimde adetime 6 gün kaldı ama geç yumurtladım işte pcos olduğu için. E tabi bu durumda da adetim gecikecek. Yumurtlamadan 14 gün sonra ya adet yada bebiş. Foto attım gelmemiş. Bak şimdi attım tekrar. Pik olmuş mu. Yarın sabah tekrar yapacamAllah senden de razı olsun. Amin inşallah önce senden güzel haber alalım inşallah sen adete yakınsın benim yeni yeni yumurtam büyüyor adete çok var. İsmim bahar. Hani göremedim resim yok yukardaki resim mi?
Pik olmuş evet ama sabah yapsan daha sağlıklı olur hem ilk idrarla iyi olur hemde su tükketiğin için etki edebiliyormuş. Biliyon mu bende geç yumurtluyorum. Doktorum geçen ay muayene oldum dedi geç yumurtlama var. İnşallah hayırlı ve sağlıklı anne olursun. Güzel haberlerin olur.İnşallah hamileyim diye mesaj atarsın 1 ay içerisinde bıraya baharcım. Sağlıkla inşallah. Benimde adetime 6 gün kaldı ama geç yumurtladım işte pcos olduğu için. E tabi bu durumda da adetim gecikecek. Yumurtlamadan 14 gün sonra ya adet yada bebiş. Foto attım gelmemiş. Bak şimdi attım tekrar. Pik olmuş mu. Yarın sabah tekrar yapacam
Kuzum ilk idrarla yapma. Ovulasyon ilk idrarla yapılmaz. Doğru sonucu göremezsin. Sabah kalktığında sakın ilk idrarla yapma. İkinci idrarınla yap ve evet 1 buçuk saat sıvı alımını bırak. Günün her saatinde yapabilirsin. Dikkat etmen gereken ilk idrar olmayacak ve uykudan uyandığın idrar olmayacak ve sıvı alımı. Bunlara dikkat etmen yeterli. Benim bu akşam yapmamın sebebi koyulaşmayı takip etmekti. Yoksa bende sadece sabahları saat 10 buçuk gibi yapıyorm. Sende inşallah canım. İkimizde inşallah bu ay anneliğe ilk adımı atarızPik olmuş evet ama sabah yapsan daha sağlıklı olur hem ilk idrarla iyi olur hemde su tükketiğin için etki edebiliyormuş. Biliyon mu bende geç yumurtluyorum. Doktorum geçen ay muayene oldum dedi geç yumurtlama var. İnşallah hayırlı ve sağlıklı anne olursun. Güzel haberlerin olur.
Aa ciddi misin saat 10 da yapılması gerektiğini biliyordum da ilk idrar sanıyordum ya tüh yanlış yapmışımKuzum ilk idrarla yapma. Ovulasyon ilk idrarla yapılmaz. Doğru sonucu göremezsin. Sabah kalktığında sakın ilk idrarla yapma. İkinci idrarınla yap ve evet 1 buçuk saat sıvı alımını bırak. Günün her saatinde yapabilirsin. Dikkat etmen gereken ilk idrar olmayacak ve uykudan uyandığın idrar olmayacak ve sıvı alımı. Bunlara dikkat etmen yeterli. Benim bu akşam yapmamın sebebi koyulaşmayı takip etmekti. Yoksa bende sadece sabahları saat 10 buçuk gibi yapıyorm. Sende inşallah canım. İkimizde inşallah bu ay anneliğe ilk adımı atarız
Ewet canım. Yani saati önemli değil. Hangi saatte yaptıysan diğer günler aynı saatte yapmaya çalış ki 24 saat kuralını aşmasın. Yani mesela sabah 11de mi yaptın. Her gün 11 de yapmaya çalış. Yeterki ilk idrar olmasın ve sıvı alımı 1 buöuk saat öncesinden kesilsinAa ciddi misin saat 10 da yapılması gerektiğini biliyordum da ilk idrar sanıyordum ya tüh yanlış yapmışım
Ama araştırdım da ilk idrar yazıyorEwet canım. Yani saati önemli değil. Hangi saatte yaptıysan diğer günler aynı saatte yapmaya çalış ki 24 saat kuralını aşmasın. Yani mesela sabah 11de mi yaptın. Her gün 11 de yapmaya çalış. Yeterki ilk idrar olmasın ve sıvı alımı 1 buöuk saat öncesinden kesilsin
Hayır ilk idrar gebelik testinde yapılır. Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz. Tekrar bak canımAma araştırdım da ilk idrar yazıyorkafam karıştı.
Hı tam peki bugün öyle denerim canım çok sağol.Hayır ilk idrar gebelik testinde yapılır. Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz. Tekrar bak canım
Rica ederim canımHı tam peki bugün öyle denerim canım çok sağol.
Rica ederim canım
Ovulasyon mu bu
Anladım canım. Daha pik olmamış. Düzenli saatlerde devam etEvet Bugün yaptım
İkinci idrarla denedim testte bence sanki aynı sonucu veriyorAnladım canım. Daha pik olmamış. Düzenli saatlerde devam et
Pik olmadan bilemezsin. Sabah İlk idrar yanlış ama bilgin olsun.İkinci idrarla denedim testte bence sanki aynı sonucu veriyor
Ya ben bugün akiam da içemedim soğan suyunu misafirim vardı fırsat bulamadım. Bu ay 2 dir akşam içmeyi kaçırıyorum acaba kötğ etkisi olur mu yaPik olmadan bilemezsin. Sabah İlk idrar yanlış ama bilgin olsun.
Hamilesin bnimde oyleydii cnm dha erken oldu icin net beli etmemisMerhaba arkadaşlar, ben adetimin 7. gününden itibaren hamilelik için soğan suyu içmeye başladım. bugün 3. günüm. Yumurtlama günlerini kaçırmamak için ovulasyon testi yapıyorum. Dün ovulasyon testi yaptım çok hafif çizgiydi ama bugün ovulasyon testi yaptım sabit çift çizgi çıktı çok şaşırdım. 1 gün üzerinden geçti görünmeyen çizgi ertesi günü test yapınca nasıl bir anda çift çizgi olabilir? Yumurta bu derece hızlı büyür mü? Reglin 11. günü ovulasyon çift çizgi. Eczaneye gittim eczacıya sordum çok şaşırdı. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum dedi. Acaba ben soğan suyu içtiğim için mi böyle oldu normalde reglin 16. günü yumurtam büyümeye başlar. Geçen ay muayene oldum. Yumurtam geç büyür. Doktorum geç yumurtlama oluyor dedi. Ve her ay düzenli ovulasyon testi çocuk istediğim için yaparım. İlk kez bu ay soğan suyu içmeye başladım. Sizce bırakmalı mıyım? Tecrübeli olan varsa benimle paylaşabilir mi?
YAAA sadxe sogan suyu yapma bak bn 1 sene cocugm olmdi enfeksiyon vardi sogan havuc incir kuru yaptm 2 ay sonra hamile kaldim iltp kalmdi kesinlkle tavsiye ederim yumurtalari iyi calstryoMerhaba arkadaşlar, ben adetimin 7. gününden itibaren hamilelik için soğan suyu içmeye başladım. bugün 3. günüm. Yumurtlama günlerini kaçırmamak için ovulasyon testi yapıyorum. Dün ovulasyon testi yaptım çok hafif çizgiydi ama bugün ovulasyon testi yaptım sabit çift çizgi çıktı çok şaşırdım. 1 gün üzerinden geçti görünmeyen çizgi ertesi günü test yapınca nasıl bir anda çift çizgi olabilir? Yumurta bu derece hızlı büyür mü? Reglin 11. günü ovulasyon çift çizgi. Eczaneye gittim eczacıya sordum çok şaşırdı. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum dedi. Acaba ben soğan suyu içtiğim için mi böyle oldu normalde reglin 16. günü yumurtam büyümeye başlar. Geçen ay muayene oldum. Yumurtam geç büyür. Doktorum geç yumurtlama oluyor dedi. Ve her ay düzenli ovulasyon testi çocuk istediğim için yaparım. İlk kez bu ay soğan suyu içmeye başladım. Sizce bırakmalı mıyım? Tecrübeli olan varsa benimle paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?