Merhaba canım faydasını gören çok kişi olmuş inşallah bizde görürüz tabi rabbim hayırlısıyla nasip ederse yani zamanı gelmişse oda bi sebep olur inşallah gelişme olursa yazMerhaba benimde soğan suyu küründe 6. Günüm bugün
canım senin nasıl gidiyor kaçıncı günündesin yada adet oldun mu?Slm canım sende hiç görünüyorsun adetine kacgun var bu ay ne gibi değişiklikler var
Canım valla bişey anlamadim adetim 4 gün var ama 2 3 gündür adet sancısı var ha şimdi oldum olcam diyorum amacanım senin nasıl gidiyor kaçıncı günündesin yada adet oldun mu?
benim adetime 12 13 gün kala yumurtlama günlerimde müthiş sancılarım oldu adet olduğum akşam kasıklarımda da aynı ağrılar oldu şimdi son günüm ama halen ağrım var akşamda kıvrandım şimdide önceden böyle olmazdı kistler yüzünden sanırım bu ağrılarCanım sende adete yakın böyle sancı oldumu
benim adetime 12 13 gün kala yumurtlama günlerimde müthiş sancılarım oldu adet olduğum akşam kasıklarımda da aynı ağrılar oldu şimdi son günüm ama halen ağrım var akşamda kıvrandım şimdide önceden böyle olmazdı kistler yüzünden sanırım bu ]] benim kistim yoki benim neden sancı yapıyor
galiba adet sancısı çoook kötüyüm her yerim ağrıyor elimi kaldırcak takatim yokbilemedimki canım kaç gün var adetine adet sancısıdır belki
Canım hayırlı olsun topigin soğan kuru nedir nasıl yapılır hiç bilmiyorum :) ama MERYEM süresini bende baslicam okumaya herhangi duası saati birşeyi var mi yoksa normal süre okur gibi mi okuyoruz. Bu arada birşey tavsiye edebilirim erkek için ama bu keçiboynuzu kuru. 4 5 adet keciboynuzunu elinizle ufak ufak kirin iki bardak suda kaynatın 5 dk kadar soguyunca eşinize icirin sperm kalitesini ve hareketliliğini artiriyormis keçiboynuzu pekmezi de yedirin her akşam yatmadan önce kaynayan suyu icirin eşinizeSlm arkadaşalar 2.5 senedir evlimyim hiç korunmadim doktor bişey yok dedi ama beklemek zor geliyor gelin birlikte başlıyalım inşallah iyi sonuçları alırız bugün 5 günüm basliyali bu ay bide meryem süresini okuycam inşallah faydası olur umutum var ama kulanip faydasını gören yada görmeyen yazın bizede umut olur
canım adet oldun mu sancın geçtimigaliba adet sancısı çoook kötüyüm her yerim ağrıyor elimi kaldırcak takatim yok
Slm arkadaşalar 2.5 senedir evlimyim hiç korunmadim doktor bişey yok dedi ama beklemek zor geliyor gelin birlikte başlıyalım inşallah iyi sonuçları alırız bugün 5 günüm basliyali bu ay bide meryem süresini okuycam inşallah faydası olur umutum var ama kulanip faydasını gören yada görmeyen yazın bizede umut olur
CANIM KİSTLERİN KAÇ CM Dİ VE TÜRLERİ NEYDİ?Soğan kürü uyguladim ama olmadı. . .. ben kistlerimden dolayi içmistim .
Yumurtalık kisti dedi doktorum. Adet olursun kistin küçük dedi adetinle gider dedi. adet oldum ve bittikten sonra soğan kürü uyguladim. O ay adetim düzenli oldu . Bu ayda kullandım ama adettim gecikti doktorum kist var diyip adet söktürücü verdi.CANIM KİSTLERİN KAÇ CM Dİ VE TÜRLERİ NEYDİ?
hmm seninki basit bir kist sanırım soğan kürü iyi gelir bence devam et içmeye benimki çikolata kisti ve hamile kalmamaı engelliyor hemde iki tarafımdada var benim soğan kürüyle 2.ayım bakalım ne gibi değişiklik olacakYumurtalık kisti dedi doktorum. Adet olursun kistin küçük dedi adetinle gider dedi. adet oldum ve bittikten sonra soğan kürü uyguladim. O ay adetim düzenli oldu . Bu ayda kullandım ama adettim gecikti doktorum kist var diyip adet söktürücü verdi.
Iki aydan fazla icilmiyo diye biliyorum. En az 6 ay ara verilmesi gerekiyormuşhmm seninki basit bir kist sanırım soğan kürü iyi gelir bence devam et içmeye benimki çikolata kisti ve hamile kalmamaı engelliyor hemde iki tarafımdada var benim soğan kürüyle 2.ayım bakalım ne gibi değişiklik olacak
biliyorum canım biraz ara verip tekrar başlayacağım ama 2. ayıma daha yeni başladımIki aydan fazla icilmiyo diye biliyorum. En az 6 ay ara verilmesi gerekiyormuş
biliyorum canım biraz ara verip tekrar başlayacağım ama 2. ayıma daha yeni başladım
Bende soğanı yaptım bu ay da incir yapacaktı m ama kaldı iştebiliyorum canım biraz ara verip tekrar başlayacağım ama 2. ayıma daha yeni başladım
Hoşgeldin canım meryem suresine 41 gün okuyorsun günde bitane bide secde ayeti var her okuduğunda secde edceksin ilk gün allah rızası için iki rekat namaz kılıp niyet etceksin ogunun tarihini al sonra unutma adete girince senin yerine biri okusun inşallah rabbim duamizi hayırlısıyla kabul ederCanım hayırlı olsun topigin soğan kuru nedir nasıl yapılır hiç bilmiyorum :) ama MERYEM süresini bende baslicam okumaya herhangi duası saati birşeyi var mi yoksa normal süre okur gibi mi okuyoruz. Bu arada birşey tavsiye edebilirim erkek için ama bu keçiboynuzu kuru. 4 5 adet keciboynuzunu elinizle ufak ufak kirin iki bardak suda kaynatın 5 dk kadar soguyunca eşinize icirin sperm kalitesini ve hareketliliğini artiriyormis keçiboynuzu pekmezi de yedirin her akşam yatmadan önce kaynayan suyu icirin eşinize