inşşlh canım sen ne alemdesin
canım adetinin kaçcıncı günündesin yada yumurtlama gününne nekdar var takipte olalım ben adetimin 3.günündeyim 4 gün sürer en fazla sonra yumurtlama takibine başlayacağımNe olsun bildigin gibi değişik bişey yok sabirla bekliyoruz
Adetime bihafta var inşallah hayırlısıyla olmamcanım adetinin kaçcıncı günündesin yada yumurtlama gününne nekdar var takipte olalım ben adetimin 3.günündeyim 4 gün sürer en fazla sonra yumurtlama takibine başlayacağım
inşlh olmazsın canım ve bu hamilelikten kaynaklanır inşlhAdetime bihafta var inşallah hayırlısıyla olmam
İnşallah canıminşlh olmazsın canım ve bu hamilelikten kaynaklanır inşlh
70 000 lemyelid çekiyorum bende benimde sorunum yok diyor drlar bende 20 nisanda hasta olursam soğan kürüne başlayacağım ama benim adetlerim düzenli direk incir kürüne mi başlasam bilemedimNe olsun bildigin gibi değişik bişey yok sabirla bekliyoruz
mrb canm bende bebek için uğraşıyorm meryem suresine başlamak istiyorum ama bu secde olayını anlamadm hergn okuduktan snra 2 rekat namaz mı kılıcam yardmcı olrmusun bu arada bende soğan kürü yapıyorum fakat tam anlamıyla yapmak lazımmış saraçoğlunun yardmcılaryla görüştmNe olsun bildigin gibi değişik bişey yok sabirla bekliyoruz
merhaba canım öncelikle inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin) canım kuranin bazı surelerinde secde ayeti var onu okuyunca secde ediyorsun meryem suresindede var oyuzden her okuyusunda secde edeceksin daha iyi bilgi almak istiyorsan secde ayeti secdesi diye internetten bakabilirsin allah emanetmrb canm bende bebek için uğraşıyorm meryem suresine başlamak istiyorum ama bu secde olayını anlamadm hergn okuduktan snra 2 rekat namaz mı kılıcam yardmcı olrmusun bu arada bende soğan kürü yapıyorum fakat tam anlamıyla yapmak lazımmış saraçoğlunun yardmcılaryla görüştm
BUGÜN BEN BAŞLADIM AMA BENİM MİDEME DOKUNDU ÇOK ZORLADI HEPSİ KUSTUM, BENDE DE DÜZENSİZLİK YOK KİST BİLEMEDİM Kİsoğan kürüne bu ay bende başlamak istiyorum nasipse pko var bende yaklaşık 6 aydır istiyoruz ama olmuyor nasip değil demekki henüz anlamadığım adetimin hangi günü başlıyoruz adet1. gününden sayıp 7.günmü başlıyoruz adet bittikten sonra 7.gün mü?
canm adetn bittiğinin 7.gnü yani adetn 5 gn sürüyosa bttiği günün 7.gnüsoğan kürüne bu ay bende başlamak istiyorum nasipse pko var bende yaklaşık 6 aydır istiyoruz ama olmuyor nasip değil demekki henüz anlamadığım adetimin hangi günü başlıyoruz adet1. gününden sayıp 7.günmü başlıyoruz adet bittikten sonra 7.gün mü?
canm aslında tadında bşi yok ılıktan sıcak içiceksn bde soğk değil soğk bulandırıyomşBUGÜN BEN BAŞLADIM AMA BENİM MİDEME DOKUNDU ÇOK ZORLADI HEPSİ KUSTUM, BENDE DE DÜZENSİZLİK YOK KİST BİLEMEDİM Kİ
ayy canım nekadar mutlu oldum anlatamam rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinDaha önce yazmıştım arkadaşlar.PCO var bende de soğan kürü yaptım kistim daha da büyüdü ama ca125 değerin düştü bi sonraki ay.herneyse artik yoruldum ve tüm doktorlar bekleme tüp bebek tedavisi ol dediler 25 yaşındayım.bu ay tedaviye başladım lucrin iğne kullaniyordum ki adetim gecikti.kan tahlili sonucu öğrendim ki hamileymisim.mucize bebeğim var artik.olacak olunca oluyo iste Allah ol desin yeter ki.dualarim sizinle.Allahım hepinize nasip etsin
inşlh olmamışsındır canım bebeğin vardırkandiliniz mübarek olsun bu hayırlı gecede bizim içinde dua edermisiniz yarın adet günüm olmak istemiyorum tabi hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?