hamilelik için soğan kürü

Çok şükür meryem suresini tamamladım inşallah rabbim hayırlısıyla vesile kılarak nasip eder

Canım bizim bi akrabamiz ömreye gitmişti ordan bi ilaç getirmiş allah razı olsun adet olursam( ki inşallah olmam) kullancam

Merhaba arkadaşlar.bende pkolu olduğumu öğrendim iki ay önce.bu ay soğan kuru yaptim ya klasik bir ayda bi adet olurdum.bu ay soğan kurunun biteceği gün adet oldum.doktora gidecem bi değişiklik var mi diye.kistten çok hamilelik için ugrasiyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Doktora gittim ca 125 degerim şok etti doktoru.kistim kuculmemis aksine büyümüş soğan kuru yapmıştım 10 kilo da vermiştim ama anlamadım.sonuçlar çıkınca belli olacak ne olacağı (

Ne olsun bildigin gibi değişik bişey yok sabirla bekliyoruz
mrb canm bende bebek için uğraşıyorm meryem suresine başlamak istiyorum ama bu secde olayını anlamadm hergn okuduktan snra 2 rekat namaz mı kılıcam yardmcı olrmusun bu arada bende soğan kürü yapıyorum fakat tam anlamıyla yapmak lazımmış saraçoğlunun yardmcılaryla görüştm

merhaba canım öncelikle inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin) canım kuranin bazı surelerinde secde ayeti var onu okuyunca secde ediyorsun meryem suresindede var oyuzden her okuyusunda secde edeceksin daha iyi bilgi almak istiyorsan secde ayeti secdesi diye internetten bakabilirsin allah emanet

soğan kürüne bu ay bende başlamak istiyorum nasipse pko var bende yaklaşık 6 aydır istiyoruz ama olmuyor nasip değil demekki henüz anlamadığım adetimin hangi günü başlıyoruz adet1. gününden sayıp 7.günmü başlıyoruz adet bittikten sonra 7.gün mü?

BUGÜN BEN BAŞLADIM AMA BENİM MİDEME DOKUNDU ÇOK ZORLADI HEPSİ KUSTUM, BENDE DE DÜZENSİZLİK YOK KİST BİLEMEDİM Kİ

ca
canm adetn bittiğinin 7.gnü yani adetn 5 gn sürüyosa bttiği günün 7.gnü

Daha önce yazmıştım arkadaşlar.PCO var bende de soğan kürü yaptım kistim daha da büyüdü ama ca125 değerin düştü bi sonraki ay.herneyse artik yoruldum ve tüm doktorlar bekleme tüp bebek tedavisi ol dediler 25 yaşındayım.bu ay tedaviye başladım lucrin iğne kullaniyordum ki adetim gecikti.kan tahlili sonucu öğrendim ki hamileymisim.mucize bebeğim var artik.olacak olunca oluyo iste Allah ol desin yeter ki.dualarim sizinle.Allahım hepinize nasip etsin

ayy canım nekadar mutlu oldum anlatamam rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

kandiliniz mübarek olsun bu hayırlı gecede bizim içinde dua edermisiniz yarın adet günüm olmak istemiyorum tabi hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…