Oldum canım malesef inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder[/QUOTEcanım adet oldun mu sancın geçtimi
Aynen canım adet olduğum gün aglamaktan gözlerim şişmişti gerçekten elimde değildi kendimi tutamıyorumOldum canım malesef inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder[/QUOTE
Amin canım inşşlh verecek Rabbim bizede hayırlı evlatlar ben artık çok takmıyorum diyorum ama takıyormuşum aslında geçen akşam yoğun bir ağlama krizi geçirdim yine kendimi farklı şeylere vermiştim oysaki ama içimden dertleniyormuşum
Hosbuldum canım secde ayeti olayını biliyorum ama ise başladım şimdi daha doğrusu eşim dükkan açtı bende dükkan bekliyorum ne zaman yapabilirim bunu bilmiyorum pek üstüne de dusmuyorum zaten çocuk olayının. Bende 3 ay dengesizlikler yaşadım sana da bahsetmistim silik pozitif gördüm sonra hasta oldum diye ondan sonra iki ay üst üste adetim 7 gün gecikmeli geldi o 7 gün boyunca tabi benden neler gitti neler geldi sorma bu ay da aynısını yasayacam sanırım bugün olmam gerekiyordu gene ses sada yok hamile oldugumu da zannetmiyorum goguslerim sadece sis ağrı acı yok çünküHoşgeldin canım meryem suresine 41 gün okuyorsun günde bitane bide secde ayeti var her okuduğunda secde edceksin ilk gün allah rızası için iki rekat namaz kılıp niyet etceksin ogunun tarihini al sonra unutma adete girince senin yerine biri okusun inşallah rabbim duamizi hayırlısıyla kabul eder
Tabi dua ederim canım benim inşallah hayırlısıyla rabbim duamizi kabul ederHosbuldum canım secde ayeti olayını biliyorum ama ise başladım şimdi daha doğrusu eşim dükkan açtı bende dükkan bekliyorum ne zaman yapabilirim bunu bilmiyorum pek üstüne de dusmuyorum zaten çocuk olayının. Bende 3 ay dengesizlikler yaşadım sana da bahsetmistim silik pozitif gördüm sonra hasta oldum diye ondan sonra iki ay üst üste adetim 7 gün gecikmeli geldi o 7 gün boyunca tabi benden neler gitti neler geldi sorma bu ay da aynısını yasayacam sanırım bugün olmam gerekiyordu gene ses sada yok hamile oldugumu da zannetmiyorum goguslerim sadece sis ağrı acı yok çünkübel ağrısı kasik ağrısı 2 haftadır var adetten ses yok delircem artık bana da dua et canım olur mu
Canım adet oldunmu ne oldu ben adet oldum inşallah sen olmamissindirMerhaba ben de başladım bugün 6.günüm inşşşş görürüz faydasını
bu ay da 5 gün gelmedi dün adet oldum benim bu düzensizlik yola girmicek heralde çalışmalar bidaha ki aya devam bakalımTabi dua ederim canım benim inşallah hayırlısıyla rabbim duamizi kabul eder
canım belki düzensizlik olmayabilir her ay geç yumurtluyor olabilirsin o yüzden adetinin günüde gecikebilir sen adetim sapıyor zannedersin halbuki gününde adet olursun geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir ovulasyon testi ile bunu anlayabilirsin bende bu ay kullandım hep adetim gecikiyor derdim strese bağlardım ancak 2 gün geç yumurtladım benim hesabıma göre yumurtladığın günden 14 gün sonra adet olursun yani şimdi benim adetimde 2 gün geç gelecek bu şekilde isabetli ilişki ile daha kolay hamile kalabilirsinbu ay da 5 gün gelmedi dün adet oldum benim bu düzensizlik yola girmicek heralde çalışmalar bidaha ki aya devam bakalım
ama ben yumurtlama günümü test yapmadan da anlayabiliyorum akıntılar ağrılar vücut ısısı bunlar sayesinde yumurtlama günümü takip edebiliyorum birde telefonda adet takvimi kullanıyorum bu sebeble hiç ovulasyon testi yapma gereği duymamıştım. tabi senin söylediklerin de mantıklı geliyor bende adet döngümün uzadığını düşünüyorum yaş ilerledikçe değişecek sanırımcanım belki düzensizlik olmayabilir her ay geç yumurtluyor olabilirsin o yüzden adetinin günüde gecikebilir sen adetim sapıyor zannedersin halbuki gününde adet olursun geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir ovulasyon testi ile bunu anlayabilirsin bende bu ay kullandım hep adetim gecikiyor derdim strese bağlardım ancak 2 gün geç yumurtladım benim hesabıma göre yumurtladığın günden 14 gün sonra adet olursun yani şimdi benim adetimde 2 gün geç gelecek bu şekilde isabetli ilişki ile daha kolay hamile kalabilirsin
Merhaba canım yok diyorlar ama benimde pek içime sinmedi bu ay kullanmiycam galibamerhaba kızlar sogan kurune basldım ben adte yakın tekrar yapılıcakmıs ya bebek olursa zararı varmı acaba
ben de an ıtıbarı ıle bıraktım rıske atamıycem kendımı :)Merhaba canım yok diyorlar ama benimde pek içime sinmedi bu ay kullanmiycam galiba
Canım ikinci ayın dimiben de an ıtıbarı ıle bıraktım rıske atamıycem kendımı :)
Canım ikinci ayın dimi
ben kalamadım canım 20 martta adet oldum bugün 3.günüm ama bugün çok az geldi 2 gün çok yoğundu bugünde hiç yok hayıt çayı ve incir kürüne başladım benKızlar yaa hiç hamile kalan yokmu
İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip ederben kalamadım canım 20 martta adet oldum bugün 3.günüm ama bugün çok az geldi 2 gün çok yoğundu bugünde hiç yok hayıt çayı ve incir kürüne başladım ben
inşşlh canım sen ne alemdesinİnşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?