hamilelik için soğan kürü

allah razı olsun canım bugün olmam gerekiyor ama bazen geçebiliyor onunla alakasi yok belki ama karnimda küçük kırmızı noktalar çıkmış acaba rahimde iltihap mi varda dışa böyle vurmuş
yok canım onunla alakası yoktur benimde rahmimde iltihap var ama öyle birşey olmadı hiç

Merhaba kızlar ara kanama görüp hamile kalan var mı aranızda??

Kızlar geçen ay 15 gunlük5 ve 20 eylül arası 1. Kürü yaptım. Şimdi adetin yarın bitecek ama bu gecikmlei bir adetti düzen yok. 7 günlük 2. Kürü ne zaman yapmalıyım ? Emin değilim adetim belli olmuyor direk baslasam olmaz mi faydası ?? Yardım lütfen pko varyumurtluyirum ama çatlamiyoryanı foliküller var çok sayıda 1cmden küçük.

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

1haftadır soğan kürü uyguluyorum pcos iiçin adet görmüyorum ve hormon testleri için adet olmam lazım hiç adet olmak için soğan kürüne başlayıp hamile kalan varmı :KK43: ooff off inadına hamilemiyim umudum var

bende bugün başladım ama 1 bardak içtim yarın iki bardak devam edicem ama az önce laboya gittim akıntım başlamış bile belimde ağrımaya başladı dakka bir gol bir şifa olur inşallahh

herkese iyi günler :KK25:tam 2.5 senedir anne olmak için var gücüyle mücadele edenlerdenim..denemediğim yemediğim içmediğim hiç bir şey kalmadı herhalde (tüp bebek hariç) :KK47:geçen ay 1. aşılamamı yaptırdım malesef tutmadı:KK1: bu da yetmzmiş gibi nur topu gibi kistim oluştu :KK17:doktor tabiki şipşak doğum kontrol hapı verdi 2 tane içip çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşurken bunu neden içiyorum ben diyip kendimle çeliştiğim anda soğan kürüne başlamak geldi içimden hiç şaşmadan 12 gün içtim. 13. gün başka bir doktora yoğun tavsiye üzerine randevu alıp gittim.. doktor kontrol edince kist mist hiç bir şey yok tertemiz dedi.. :KK37:15 güne tamamlamadan ne var ne yok silmiş süpürmüş soğanlar.. :KK31:bu arada başladığımın 3. günü tam 3 gün süren zift gibi kan ve akıntı geldi.. sanırım kisti olanlarda kanamaya sebep oluyormuş.. akıntı namına da hiç eser kalmadı.. ben ciddi anlamda faydasını gördümm ve tüm bayanlara hamilelik düşünen düşünmeyen kim önüme gelirse tavsiye ediyorum..:KK58: bugün 23. günüm.. 27. günde adet oluyorum.. ama soğan kürü geciktirebiliyormuş.. bu arada hamilelik olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ben 2. aşılamayı denemeden tüp bebek yaptıranlardan olacağım.. rabbim ben dahil sizlere ve annelik özlemiyle yanıp tutuşan tüm kadınlara tez zamanda tattırsın o güzel duyguyu..:anneadayı:

Arkadaşlar soğan kürünü 6 gündür uyguluyoru m hiç akıntı veya birşey olmadı acaba ben yanlış birşeyler mi yapıyorum sabahları küçük bir soğanı 4e bölüyorum 2 bardak kaynamış suda 5dk kaynatıp ısırınca içiyorum

X