Merhaba ben de başladım bugün 6.günüm inşşşş görürüz faydasınıSlm arkadaşalar 2.5 senedir evlimyim hiç korunmadim doktor bişey yok dedi ama beklemek zor geliyor gelin birlikte başlıyalım inşallah iyi sonuçları alırız bugün 5 günüm basliyali bu ay bide meryem süresini okuycam inşallah faydası olur umutum var ama kulanip faydasını gören yada görmeyen yazın bizede umut olur
Sen kaç senedir istiyorsunMerhaba ben de başladım bugün 6.günüm inşşşş görürüz faydasını
ben okudum 21. gunde hamile kaldim ama devam okudum 41 gunu bitirdim suan 9hafta4 gunluk hamileyim Allahin iziyle oluyor dua edin <3 darisi sizeSlm arkadaşalar 2.5 senedir evlimyim hiç korunmadim doktor bişey yok dedi ama beklemek zor geliyor gelin birlikte başlıyalım inşallah iyi sonuçları alırız bugün 5 günüm basliyali bu ay bide meryem süresini okuycam inşallah faydası olur umutum var ama kulanip faydasını gören yada görmeyen yazın bizede umut olur
ben 4 ay hamile kalamadim meryem suresini okumaya basladim ve o ay hamile kalmisim 5 .ay tuttu elhamdulillah nekadr sukur etsek az Allaha ben okudum 21. gunde hamile kaldim ama devam okudum 41 gunu bitirdim suan 9hafta4 gunluk hamileyim Allahin iziyle oluyor dua edin <3 darisi size
çok sagol allah razı olsun inşallah hayırlısıyla kucağına alirsinben okudum 21. gunde hamile kaldim ama devam okudum 41 gunu bitirdim suan 9hafta4 gunluk hamileyim Allahin iziyle oluyor dua edin <3 darisi size
çok sagol allah razı olsun inşallah hayırlısıyla kucağına alirsinben okudum 21. gunde hamile kaldim ama devam okudum 41 gunu bitirdim suan 9hafta4 gunluk hamileyim Allahin iziyle oluyor dua edin <3 darisi size
Geçmiş olsun canım inşallah adet olmasın ama olursan ikisinide deneCanım mrb. nasılsın ? Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay inan özel hiç bişe yapmadım. Sadece folik asitlerimi kullanıyorum. Anladım ki bu iş ancak stresten uzak durunca oluyor...
çok sagol allah razı olsun inşallah hayırlısıyla kucağına alirsin
Geçmiş olsun canım inşallah adet olmasın ama olursan ikisinide dene
allaha şükür benimde yok ama insan içini temizliyormuş inşallah güzel haberi veririmama kistim yok ki... meryem suresini okurum.
Canım seninle aynıymışız. Ben de 2.5 senelik evliyim. Biz de hiç kodunmadık. Kasım ayında en son gittigimde hormonlarım idealdi ama iki aydır hayal kırıklığı. Hadi hayırlısı, inşALLAH bu ay bebeklerimize hamile kalırız.Slm arkadaşalar 2.5 senedir evlimyim hiç korunmadim doktor bişey yok dedi ama beklemek zor geliyor gelin birlikte başlıyalım inşallah iyi sonuçları alırız bugün 5 günüm basliyali bu ay bide meryem süresini okuycam inşallah faydası olur umutum var ama kulanip faydasını gören yada görmeyen yazın bizede umut olur
Inşallah canım senin adetin nezamanCanım seninle aynıymışız. Ben de 2.5 senelik evliyim. Biz de hiç kodunmadık. Kasım ayında en son gittigimde hormonlarım idealdi ama iki aydır hayal kırıklığı. Hadi hayırlısı, inşALLAH bu ay bebeklerimize hamile kalırız.
Ay çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsinÇikolata kistim vardı iki ay düzenli içtim bu ay hamile kaldım. Soğan kürü sebep tabiRabbim verdiçok şükür
Soğan kürüne basliycakmisinAdet günümdeyim ben oluyorum canım. Bugün ikinci günüm.
Süt kürü nasıl ?Bu ay süt kürünü denemek istiyordum ama ikisini aynı ay yapmam da sıkıntı olmazsa sogan kürünü de bu ay deneyebilirim.