- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden anladın yumurtlama olduğunuSlm kızlar bugün ongun oldu soğan kürüne başlayalı dun adetimin 11 günüydü dun yumurtlamam oldu normalde 15 16 olurdu soğan kurunu kullananalar buyle bisey yaşayan varmı lütfen cevap
çünkü takıp takıp ediyorum önce doktor kontolunde yumurtlama takibi yapıyordum doktorum büyük ihtimale iki sonra yumurtlaman olcak diyordu yumurtlama gününde çiğ yumurta akı gibi bi akıntı oluyordu öyle takıp ede ede öğrendiknerden anladın yumurtlama olduğunu
anladım canımçünkü takıp takıp ediyorum önce doktor kontolunde yumurtlama takibi yapıyordum doktorum büyük ihtimale iki sonra yumurtlaman olcak diyordu yumurtlama gününde çiğ yumurta akı gibi bi akıntı oluyordu öyle takıp ede ede öğrendik
hayır soğan kürünün yumurtalara bir etkisi yok aksine yumurtaların önündeki engelleri kaldırıyor ben öyle biliyorum canımsoğan kürü hakkında kafama takılan bir soru var. adet bitince başlıyoruz bu küre 15 gün yapıyoruz ya bu dönem yumurtlama gününüde kapsıyor tabiki peki bu arada hamile kalırsak bu sefer düşüğe sebep olmaz mı lütfen bir bilen yardım etsin
Yok canım ben araştırdım zararı yokmuş zaten dölleme olduktan bi haftaya ancak rahime yerleşir ozamana kadar bitersoğan kürü hakkında kafama takılan bir soru var. adet bitince başlıyoruz bu küre 15 gün yapıyoruz ya bu dönem yumurtlama gününüde kapsıyor tabiki peki bu arada hamile kalırsak bu sefer düşüğe sebep olmaz mı lütfen bir bilen yardım etsin
bende 2 kere kimyasal gebelik yaşadım kandaki değerlerimize baktırdık eşimle beraber kromozon testi yaptırdık bende kan pıhtılaşması olduğu için oluyormuş sanada tavsiyem kromozom testini yaptırın eşinizle tedavisine başlayın ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN UMARIM HAYIRLI HABERLERİ ALIRSINIZ...Canım mrb. nasılsın ? Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay inan özel hiç bişe yapmadım. Sadece folik asitlerimi kullanıyorum. Anladım ki bu iş ancak stresten uzak durunca oluyor...
buradayız canım ben bir kaç gün buralarda olamayacağım memlekete gidiyoruz inşllh o aradada kistler erir ve hamile kalabilirimSlm kızlar hiç sesiniz sedaniz yok nerelerdeydiniz
İnşallah canım sen soğan kurunu yapyormuydunburadayız canım ben bir kaç gün buralarda olamayacağım memlekete gidiyoruz inşllh o aradada kistler erir ve hamile kalabilirim
EVET CANIM BUGÜN 9.GÜNÜM DÜİnşallah canım sen soğan kurunu yapyormuydun
Canım benimde 14 günüm sende hiç bi değişiklik varmı akıntı falanEVET CANIM BUGÜN 9.GÜNÜM DÜ
evet canım herzamanki beyaz akıntımdan farklı kaygan bir akıntı geliyor sende varmı bişeylerCanım benimde 14 günüm sende hiç bi değişiklik varmı akıntı falan
Bendede öyle sumuksu bir akıntı var hayırlısı inşallah işe yararevet canım herzamanki beyaz akıntımdan farklı kaygan bir akıntı geliyor sende varmı bişeyler
Slm canım sende hiç görünüyorsun adetine kacgun var bu ay ne gibi değişiklikler varevet canım herzamanki beyaz akıntımdan farklı kaygan bir akıntı geliyor sende varmı bişeyler
canım adet oldum 20 şubat cuma günü tam 26 günde geldi adetim hiç gecikme yaşamadım benim adet periyodum 26 gündür hep ancak son 3 aydır her ay bir gün daha fazla gecikerek gelmişti bu ay düzeldi çok şükür ben adetime daha 1 hafta var diye soğan kürünü son güne kadar içtim yanlış hesaplamışım günümü ama bir sorun olmadı sadece kasıklarımda müthiş ağrılar oldu bu ay kistlerden kaynaklı sanırım inşşlh gitmişlerdir bu ay çok rahattım memleketteydim son bir hafta telaşla herşeyi unuttum takılmadım hiç bakalım ne zamana bebişler gelecekSlm canım sende hiç görünüyorsun adetine kacgun var bu ay ne gibi değişiklikler var