- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- Konu Sahibi limoncicegi41
Dualarımız seninle. Rabbim yardımcın olsun, inşallah hakkınızda hayırlısı olur.Kızlar biraz sonra aşılamaya giricem dualarınıza ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarımız seninle. Rabbim yardımcın olsun, inşallah hakkınızda hayırlısı olur.Kızlar biraz sonra aşılamaya giricem dualarınıza ihtiyacım var
Ama benim adetlerim 28 gündür ve ilk defa 10. Gün böle oldu acaba hsgden dolayı mı
Hsg rahim filmi canımHGS NE ?
Çok sağol allah razı olsun biraz önce çıktık bekleme süreci başladıDualarımız seninle. Rabbim yardımcın olsun, inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Allah yardimcin olsunKızlar biraz sonra aşılamaya giricem dualarınıza ihtiyacım var
canım su mübarek günde inşallah hayırlısıyla rabbim bos cevırmez aminnnKızlar biraz sonra aşılamaya giricem dualarınıza ihtiyacım var
elbette kuzum ekliyorum hemen.beni de ekler misiniz bat 5 ekim
Rabbim isteyenlere hayırlı sağlıklıevlatlar nasip etsin inşallah
Bende bekliyorum :) 2 ekimelbette kuzum ekliyorum hemen.
ekliyorum kuzu inşallah ugurlu gelir burası sana :) canım pardon yukarda yazmısım zaten :))))))Selam ! :) bende varım 2 ekim :)
Amin :) bu 3. Ay korunmayi bıraktığımız :) belirti aramadan bekliyorum :) inşallah liste hamilelerle dolar ve herkes sağlıkla kucağına alır bebeğiniekliyorum kuzu inşallah ugurlu gelir burası sana :)
amin amin aminnnnAmin :) bu 3. Ay korunmayi bıraktığımız :) belirti aramadan bekliyorum :) inşallah liste hamilelerle dolar ve herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini
canım 1 yıl boyunca gebe kalmazsan doktora gıttıgınde eger herhangı bır problem yoksa önce 2 kere asılama ardından tüp bebek tedavisi yapılıyor.mrb kızlar nasılsnz. bu aşılama neye göre karar verilip yaptırılıyor. hiç bilgim yok bu konuda.
anladım cnm. biz de ocaktan beri istiyoruzz. rabbim inş aratmaz. her ay umut bağlamaktan usandımcanım 1 yıl boyunca gebe kalmazsan doktora gıttıgınde eger herhangı bır problem yoksa önce 2 kere asılama ardından tüp bebek tedavisi yapılıyor.
inşallah canım inşallah insan ister ıstemez aklı hep orda oluyor.anladım cnm. biz de ocaktan beri istiyoruzz. rabbim inş aratmaz. her ay umut bağlamaktan usandım