- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Beklicem cnm bu ay bal çörek otu tarçın kürünü denicem hayit hapi glukofen folik asite devam ederim insAllah nasip olur ovulasyon testi de sipariş vericem hemen yarınBilmiyorum ki
Bence biraz daha bekle
Stres yapma
Canim bende ovu testi var ama yapmicam gun asiri iliskli olcakBeklicem cnm bu ay bal çörek otu tarçın kürünü denicem hayit hapi glukofen folik asite devam ederim insAllah nasip olur ovulasyon testi de sipariş vericem hemen yarın
Vala cnm ilac tedavisinde de doktor ilişki günü veriyor nasilsa ayni dedim bu ay öyle denicrm tabi yetisirse testim bugün sipariş vericemCanim bende ovu testi var ama yapmicam gun asiri iliskli olcak
Ovu testi stres yapiyo
Streste gebeligi engeliyo
Him anladim canimVala cnm ilac tedavisinde de doktor ilişki günü veriyor nasilsa ayni dedim bu ay öyle denicrm tabi yetisirse testim bugün sipariş vericem
InsAllah cnmHim anladim canim
Stres yapma sakin
Insallah canimKizlar konu guncel ama sormak istedim varmi deneyip bu kurden fayda gören ben kullaniyorum adetimin ikinci gununden beri adetim yeni bitti insallah faydali olur
Ben de gecen ay ilk kez kullandim peknduzenli olmadi ama yumurtlamam 3 gun gec oldu piki de testlerde gordum ama sonuc adet oldum aslinda bizim bi sorun Yok sebebsiz ama iste benimki destek olur belki diye bu ay düzenli kullaniyorumInsallah canim
Ben daha bi faydasini gormedim bakalimm artik
Ben kullandım ve evet faydasını da gördüm henüz gebe değilim ama sayesinde erkenden yumurtlamayı gördümKizlar konu guncel ama sormak istedim varmi deneyip bu kurden fayda gören ben kullaniyorum adetimin ikinci gununden beri adetim yeni bitti insallah faydali olur
Hayır şimdi başlamayın adetin 2. Günü başlamak gerekiyorBen adetin 16 günündeyim yapsam olur herhalde
Benimde farkli oldu gecen ay akintim filan baya coktu demekki yumurtaliklari güzel çalıştırıyorBen kullandım ve evet faydasını da gördüm henüz gebe değilim ama sayesinde erkenden yumurtlamayı gördüm
Evet benimde aşırı akıntım oldu ilk defa akıntından anladımBenimde farkli oldu gecen ay akintim filan baya coktu demekki yumurtaliklari güzel çalıştırıyor
Ise yarar insallah yaa rabbim vesile kilsinEvet benimde aşırı akıntım oldu ilk defa akıntından anladım
Bende tatli kasigiyla kullaniyorum yemek kasigiyla fazla olur sanki bazi yerlerde de sadece sabah ac karna bi tatli kasigi diyo aksamlari yokmus ama ben aksamda yiyom yatmadan geceKızlar bazı yerdr günlük bi yemek kaşığı sabah akşam dior bazi yerde bi tatli kaşığı sabah akşam dio acaba toplamda bi yemek kaşığı olduğu icin mi oyle yazıyorlar sabah aksam yemek kaşığı olsa yetmez sanki zaten 10 kaşık bal var dimi beni bi aydinlatin size zahmet ben ölçüleri birebir yaptım bulabildiğim em hakiki baldan 10 yemek kaşığı , 10 cay kaşığı tarçın, 10 tatlı kasigi öğütülmüş çörek otu attim karistirdm cam kavanozda sabah akşam bi tatli kaşığı yiyorum sifa olur insAllah
Ben de aynı yiyom cnm sabah uyanınca bi tatli kaşığı akşamda ya yemekten once ya yatacağımda yiyorumBende tatli kasigiyla kullaniyorum yemek kasigiyla fazla olur sanki bazi yerlerde de sadece sabah ac karna bi tatli kasigi diyo aksamlari yokmus ama ben aksamda yiyom yatmadan gece
Aynen fazlasida zarar olur belki kararli olmak her zaman iyidir fayda olcak derken cok yiyip sknti cikarmayalimBen de aynı yiyom cnm sabah uyanınca bi tatli kaşığı akşamda ya yemekten once ya yatacağımda yiyorum
Aynen canım inşAllah şifa olurAynen fazlasida zarar olur belki kararli olmak her zaman iyidir fayda olcak derken cok yiyip sknti cikarmayalim
InsallahAynen canım inşAllah şifa olur
Insallah allah yuzumuzu guldursunAynen canım inşAllah şifa olur