- 24 Temmuz 2018
- 574
- 241
- 44
-
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Ben tarçınin bebek oluşumunda yan etkisi oldugunu duymuştum o yüzden kullanamdimBal tarçın ve çörek otu kürü için gereken malzemeler
(Ben normal çiçek balı kullanacağım )
- 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu, 10 çay kaşığı toz tarçını ve 10 yemek kaşığı hakiki balı karıştırıyor ve macun kıvamına getiriyoruz. Macun kıvamına getirdiğimiz karışımı cam kavanozda ve serin bir yerde muhafaza ediyoruz. Kadınlar bu karışımı adet kanamasının 2. günü kullanmaya başlayarak 12 gün boyunca bu karışımı kullanmalıdırlar. Bu karışım her gün sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı şeklinde kullanılmalıdır.
Burada bi çok arkadaşım tarafından şahit oldum bu kürün mucizesine. İnşallah bizlere de nasip olsun bu ay.
Ben yarın başlayacağım
@Eneaciz S SiriusBlackK @Lostinparadise biz şans dileyin Kızlarrr
Bende tatli kasigiyla kullaniyorum yemek kasigiyla fazla olur sanki bazi yerlerde de sadece sabah ac karna bi tatli kasigi diyo aksamlari yokmus ama ben aksamda yiyom yatmadan gece
Bende sabah akşam birer tatlı kaşığı yedimKızlar bazı yerdr günlük bi yemek kaşığı sabah akşam dior bazi yerde bi tatli kaşığı sabah akşam dio acaba toplamda bi yemek kaşığı olduğu icin mi oyle yazıyorlar sabah aksam yemek kaşığı olsa yetmez sanki zaten 10 kaşık bal var dimi beni bi aydinlatin size zahmet ben ölçüleri birebir yaptım bulabildiğim em hakiki baldan 10 yemek kaşığı , 10 cay kaşığı tarçın, 10 tatlı kasigi öğütülmüş çörek otu attim karistirdm cam kavanozda sabah akşam bi tatli kaşığı yiyorum sifa olur insAllah
Tarcin galiba catlama konusunda yardimci oluyo zaten 12 gun kullanıyorsun ya sonrasinda bırakıyorsunuzBen tarçınin bebek oluşumunda yan etkisi oldugunu duymuştum o yüzden kullanamdim
Canım kürklüm sen ismini mi değiştirdinBal tarçın ve çörek otu kürü için gereken malzemeler
(Ben normal çiçek balı kullanacağım )
- 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu, 10 çay kaşığı toz tarçını ve 10 yemek kaşığı hakiki balı karıştırıyor ve macun kıvamına getiriyoruz. Macun kıvamına getirdiğimiz karışımı cam kavanozda ve serin bir yerde muhafaza ediyoruz. Kadınlar bu karışımı adet kanamasının 2. günü kullanmaya başlayarak 12 gün boyunca bu karışımı kullanmalıdırlar. Bu karışım her gün sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı şeklinde kullanılmalıdır.
Burada bi çok arkadaşım tarafından şahit oldum bu kürün mucizesine. İnşallah bizlere de nasip olsun bu ay.
Ben yarın başlayacağım
@Eneaciz S SiriusBlackK @Lostinparadise biz şans dileyin Kızlarrr
Evet bebeğim sende gul dun değilmiCanım kürklüm sen ismini mi değiştirdin
Evet canım napıyorsun nasıl gidiyor tedaviEvet bebeğim sende gul dun değilmi
İyi canım şükür. Dün başka bi ilaca başladım. Probiyotik falan kullanıyorum. Bu sefer ümitliyim bitecek bu hastalık. Sendr ne var ne yokEvet canım napıyorsun nasıl gidiyor tedavi
İnşallah canım iyi haberlerini bekliyorum. Ben de günümün geçmesini bekliyorumİyi canım şükür. Dün başka bi ilaca başladım. Probiyotik falan kullanıyorum. Bu sefer ümitliyim bitecek bu hastalık. Sendr ne var ne yok
Inşallah kuzum. Bat ne zamanİnşallah canım iyi haberlerini bekliyorum. Ben de günümün geçmesini bekliyorum
Bugün canımInşallah kuzum. Bat ne zaman
İnşallah olmazsın bebeğimBugün canım
Evet bu sayede hamile kalan arkadaşlarımız var inşallah biride sen olursunKızlar herkese merhaba ben bu kürü hep okuyorum burda ama hiç denemedim bat 4 ekim ve adet olcağıma eminim 4 ekim itibariyle başlamayı düşünüyorum inşallahbunu kullanıp hamile kalanı çok duydum merak ediyorum bakalım olcak mı
Ayy inşallah yaİnşallah olmazsın bebeğim
Evet bu sayede hamile kalan arkadaşlarımız var inşallah biride sen olursun
Valla bebeğim o kadar çok kür duydum ki burda evet adet düzensizliği yapan vardı ama bu muydu başkası mı bilmiyorum kuzumAyy inşallah yaKimisinin adetinde düzensizlik yaratıyormuş hiç öyle bişeyler duydun mu
Aminnn inşallah canım yaİnşallah olmazsın bebeğim
Evet bu sayede hamile kalan arkadaşlarımız var inşallah biride sen olursun
Haklısınn ben incir kürü denemiştim zeytinyağında bir gün bekleyen inciri 10 gün boyunca yiyorsun erken yumurtlama oldu ama gebelik oluşmadı maalesefValla bebeğim o kadar çok kür duydum ki burda evet adet düzensizliği yapan vardı ama bu muydu başkası mı bilmiyorum kuzum
Nasip canım nerden olacağı belli değilHaklısınn ben incir kürü denemiştim zeytinyağında bir gün bekleyen inciri 10 gün boyunca yiyorsun erken yumurtlama oldu ama gebelik oluşmadı maalesef