- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 34
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Evet canim ben deli gibi her ay doktora yumurtlarimi olcturuyorum catlamayi yakalayabilmek icinNerden biliyosun iki yumurtan var cnm
Doktor kontrolundemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim ben deli gibi her ay doktora yumurtlarimi olcturuyorum catlamayi yakalayabilmek icinNerden biliyosun iki yumurtan var cnm
Doktor kontrolundemi
Ben burda randevu bile bulamiyorummEvet canim ben deli gibi her ay doktora yumurtlarimi olcturuyorum catlamayi yakalayabilmek icin
Bu ay tam 1 yil oldu. İstanbul’da kolay canim cok hastane oldugu icin. Bir de benim is yerinden dolayi ozel saglik sigortam var o yuzden yoksa bende surekli gidemem. Ama ovulasyon testi de baya yardimci tarihi belirlemede keske kac tane yumurta oldugunu da gosteren bir test olsaBen burda randevu bile bulamiyorumm
Ne zamandan beri istiyon canim
Ayyy keske canimBu ay tam 1 yil oldu. İstanbul’da kolay canim cok hastane oldugu icin. Bir de benim is yerinden dolayi ozel saglik sigortam var o yuzden yoksa bende surekli gidemem. Ama ovulasyon testi de baya yardimci tarihi belirlemede keske kac tane yumurta oldugunu da gosteren bir test olsa☺
Biliyor canim son 5 aydir surekli ayni doktora gidiyorum. Ben de bir ay klomen bir ay femara kullandim ama olmadi. Benim aslinda hic bisey kullanmasam da yumurtam oluyor ve catliyor hic sikinti yok. Yine de takviyeler aliyorum bir umutAyyy keske canim
Doktora sormadinmi gebelik istiyorum falan
Klomen yumurtlar icin iyi ilac
Adetin 3 gunu basladim 5 gun ictim hamile kaldim ama dusuk oldu
Uzuldum canim Allah en kisa surede yeniden nasip etsin insallah sanaAyyy keske canim
Doktora sormadinmi gebelik istiyorum falan
Klomen yumurtlar icin iyi ilac
Adetin 3 gunu basladim 5 gun ictim hamile kaldim ama dusuk oldu
Bisey olmaz ben 3 gunu basladim tam olarakSelam kızlar yumurtlama için ilac kullanırken bu kürden yapsak sıkıntı olur mu ki
Bi de benim bugun ikinci günümdü sabah akşam yaziyor akşamdan başlasam olur mu ki ya da yarın geç mi olur üçüncü gün başlasam
Ben klimen kullandim ama catlama ignesi kullanmadimBiliyor canim son 5 aydir surekli ayni doktora gidiyorum. Ben de bir ay klomen bir ay femara kullandim ama olmadi. Benim aslinda hic bisey kullanmasam da yumurtam oluyor ve catliyor hic sikinti yok. Yine de takviyeler aliyorum bir umut
Tamam canım peki sen ilac kullanıyor musun yumurtlama için ben bu ay da tedaviye devam edicem destek olsun yumurtlamaya diye bu kürü denemek istiyorumBisey olmaz ben 3 gunu basladim tam olarak
Bende diger ay bu kuru denedim ama hala adet olmadim yarin belki adet olurum buyuk ihtimalleTamam canım peki sen ilac kullanıyor musun yumurtlama için ben bu ay da tedaviye devam edicem destek olsun yumurtlamaya diye bu kürü denemek istiyorum
Hayırlısı olsun canım inşAllah olmazsin test yaptin miBende diger ay bu kuru denedim ama hala adet olmadim yarin belki adet olurum buyuk ihtimalle
Evet yok malesefHayırlısı olsun canım inşAllah olmazsin test yaptin mi
Bilmiorum ki üst üste yapılabiliyor mu kürEvet yok malesef
Bu ayda denemelimiyim acaba
Adet olunca yapacamBilmiorum ki üst üste yapılabiliyor mu kür
Ben normalde aylarca adet olmazdım yumurtlama falan da göremezdim o yüzden canımCanim bence corek otuyla
Alakali olmayabilir
Cunku bazen gec bazen erken yumurtluyo insan
Bence ağır gelir yaSelam kızlar yumurtlama için ilac kullanırken bu kürden yapsak sıkıntı olur mu ki
Bi de benim bugun ikinci günümdü sabah akşam yaziyor akşamdan başlasam olur mu ki ya da yarın geç mi olur üçüncü gün başlasam
anladm cnm hayrlisi olsun şifa olsun insAllahAdet olunca yapacam
Öyle mi diosun acaba bu ay beklesem mi tedavi içinBence ağır gelir ya
Him olabilir canimBen normalde aylarca adet olmazdım yumurtlama falan da göremezdim o yüzden canım
Bilmiyorum kianladm cnm hayrlisi olsun şifa olsun insAllah
Öyle mi diosun acaba bu ay beklesem mi tedavi için