- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Beklentilerin hayırla sonuçlansınEn güzel bu ay sıfır beklenti sonsuz mutluluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklentilerin hayırla sonuçlansınEn güzel bu ay sıfır beklenti sonsuz mutluluk
İnşallah canım . Aşılama bakalım nasıl olacakBeklentilerin hayırla sonuçlansın
Zor bi işlemmi acabaİnşallah canım . Aşılama bakalım nasıl olacak
Kolay da diyorlar zor da ama kilo aldırıyormuşZor bi işlemmi acaba
Yaa bak o kötüKolay da diyorlar zor da ama kilo aldırıyormuş
Aynen canım çok kararsızımYaa bak o kötü
İnşallah en hayırlı olan olsun hakkınızda kuzumAynen canım çok kararsızım
Amin inşallah canımİnşallah en hayırlı olan olsun hakkınızda kuzum
Bol bol dua et inşirah suresini oku canım vardır bunda da bi hayırBugün regl günüm kızlar adet sancılarım var hafif hafif ve ayaklarım buz gibi oldu bu ayda geçti
Vardır elbet tabi bi hayır ama çok zor bi İmtihan Allah yardımcımız olsunBol bol dua et inşirah suresini oku canım vardır bunda da bi hayır
Amin canımVardır elbet tabi bi hayır ama çok zor bi İmtihan Allah yardımcımız olsun
Oldun mu canım?Bugün regl günüm kızlar adet sancılarım var hafif hafif ve ayaklarım buz gibi oldu bu ayda geçti
Yok henüz olmadım ama hala sancım varOldun mu canım?
Günün geçti işte canım varsa bi testin yapsana hemenYok henüz olmadım ama hala sancım var
Çok korkuyorumGünün geçti işte canım varsa bi testin yapsana hemen
Lütfen korkma hadi yap bi tane yoksa da en azından bu şüpheden kurtulursun hadi yap bitane bekliyorum burdaÇok korkuyorum
Ya ne tatlısın sen valla senin hatrına yapacaktım ama dışarı çıktım şimdi akşama kadar olmazsam yapıcamLütfen korkma hadi yap bi tane yoksa da en azından bu şüpheden kurtulursun hadi yap bitane bekliyorum burda
Canım kaç zamandır sen aklımdasın. Söylemeyim diyorum boş yere ümitlendirmek istemiyorum. Ama neden bilmiyorum sanki sen bu ay hamile kalcan gibi hissediyorumÇok korkuyorum
Mutlaka haber bekliyorum etiket yapmayı unutma canımYa ne tatlısın sen valla senin hatrına yapacaktım ama dışarı çıktım şimdi akşama kadar olmazsam yapıcam