- 22 Mart 2019
- 5.253
- 11.803
- 25
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Kizlar bu kürü kullaniyom 3 gundur
Baş agrisi yapiyor normalmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle bi sıkıntı olmadı kürden olduğuna emin misin?Kizlar bu kürü kullaniyom 3 gundur
Eminim basim donmezdi hicBende öyle bi sıkıntı olmadı kürden olduğuna emin misin?
Senin adetin yakinlastimi cnmBende öyle bi sıkıntı olmadı kürden olduğuna emin misin?
Ben cigneyerek yiyorum tadini hic begenmiyorumSelam kızlar ben küre bu sabah başladım tadı çok da fena değil başta korktum yiyemem diye ama yerim ben bunu
Afiyet şifa olsunSelam kızlar ben küre bu sabah başladım tadı çok da fena değil başta korktum yiyemem diye ama yerim ben bunu
Demek ki senin yumurtalar büyüme sürecinde ağrı mı yapıyor? Yada bu tarz şeylere hassasiyetin var.Eminim basim donmezdi hic
Ha bide adetliyken klomen sabah aksam alirdim ondada basim cok frna agrirdi
Yok daha biteli 12 gün falan oldu zaten benim adetlerim düzensiz ne zaman olurum bilememSenin adetin yakinlastimi cnm
Insllah yumurtalarim buyurr ve dollenme olurDemek ki senin yumurtalar büyüme sürecinde ağrı mı yapıyor? Yada bu tarz şeylere hassasiyetin var.
Yok daha biteli 12 gün falan oldu zaten benim adetlerim düzensiz ne zaman olurum bilemem
İnşaallah canımInsllah yumurtalarim buyurr ve dollenme olur
Daha varmiş ozaman adetine
Haberdar edersiniz artik biziİnşaallah canım
Evet daha var bakalım hayırlısı
Tabiki de ilk işim bu olacakHaberdar edersiniz artik bizi
Normalde gecmi yumurtlardin acabaKızlaaaaaaaar gerçekten bu çörekotu kürü mükemmel birşey adetim biteli 13. Günüm ve ovulasyon testim pozitif çok şükür
Tabiki çünkü 2-3 ayda zar zor ilaçla adet olurdumNormalde gecmi yumurtlardin acaba
Himmm demeki duzensizligin varTabiki çünkü 2-3 ayda zar zor ilaçla adet olurdum
Evet yumurtalıklarımda tembellik vardı bu kürün bana iyi geleceğine inandım öylede oldu tekrar adet olursam hiç düşünmeden yine uygulayacağım bu kürüHimmm demeki duzensizligin var
Insallah adet olmasiniz bidahaEvet yumurtalıklarımda tembellik vardı bu kürün bana iyi geleceğine inandım öylede oldu tekrar adet olursam hiç düşünmeden yine uygulayacağım bu kürü
Canım napıyorsun çoktandır yazışamadık