- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olsun kuzum valla aynı bi değişiklik yok bende sende ne var ne yokCanım napıyorsun çoktandır yazışamadık
Gördüm şimdi teşekkür canım
Benimde bu hafta adetim aşılama yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorumNe olsun kuzum valla aynı bi değişiklik yok bende sende ne var ne yok
Neden düşünüyorsuncanım. Neden yaptırmıyorsunBenimde bu hafta adetim aşılama yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum
Eşim biraz daha mı denesek diyor .kendiliğinden olmayınca kendini kötü hissediyormuşNeden düşünüyorsuncanım. Neden yaptırmıyorsun
İyide neden öyle düşünüyor ki. Yine size ait yine siz yapıyorsunuz sadece destek olacak doktorlar öyle düşünsünEşim biraz daha mı denesek diyor .kendiliğinden olmayınca kendini kötü hissediyormuş
Bende öyle söyledim aynı şey değil diyor. Kafamı karıştırıyor .zaten bir senedir olmuyor. Sorun da sperm kaynaklıyken beklemek mantıklı gelmiyor banaİyide neden öyle düşünüyor ki. Yine size ait yine siz yapıyorsunuz sadece destek olacak doktorlar öyle düşünsün
Bence de sen eşini ikna et kuzum. Beklemek insanı yıpratıyorBende öyle söyledim aynı şey değil diyor. Kafamı karıştırıyor .zaten bir senedir olmuyor. Sorun da sperm kaynaklıyken beklemek mantıklı gelmiyor bana
Kuzum kür bitti zatende bende adet oldum. Ama doktor korunun diyor hala. Perşembe günü kolposkopi yaptırdım. Hpv taraması yapılıyor. Bakalım sonuç ne çıkacak. Parça falan aldı doktor bekliyoruzSen adet oldun mu? Kür nasıl gidiyor? K KurkmantoluS
Aynen nasipte varsa zaten olur.hayırlısı bakalım . Bende bu ay ara verdim kafam rahat eski günlerdeki gibi rahatça adet bekliyorumBence de sen eşini ikna et kuzum. Beklemek insanı yıpratıyor
İnşallah iyi çıkar sonucun canımKuzum kür bitti zatende bende adet oldum. Ama doktor korunun diyor hala. Perşembe günü kolposkopi yaptırdım. Hpv taraması yapılıyor. Bakalım sonuç ne çıkacak. Parça falan aldı doktor bekliyoruz
Belli mi olur belki bu ay olur. Zaten hep beklemediğimiz zamanlarda olmuyor mu gğzel şeylerAynen nasipte varsa zaten olur.hayırlısı bakalım . Bende bu ay ara verdim kafam rahat eski günlerdeki gibi rahatça adet bekliyorum
İnşallah kuzum teşekkür ederimİnşallah iyi çıkar sonucun canım
İnşallah canım. Zaten öyle olursa çok gülerim kaç Aydır bi ters takla atmadığımız kaldı bu ay boş geçti.Belli mi olur belki bu ay olur. Zaten hep beklemediğimiz zamanlarda olmuyor mu gğzel şeyler
Nasip kısmet kuzumİnşallah canım. Zaten öyle olursa çok gülerim kaç Aydır bi ters takla atmadığımız kaldı bu ay boş geçti.
İhmal etme muayenelerini düzenli takip et. Sağlık çocuktan bile önemliİnşallah kuzum teşekkür ederim ♥
Aynen canım. Yok ihmal etmiyorum inşallahİhmal etme muayenelerini düzenli takip et. Sağlık çocuktan bile önemli
En güzel bu ay sıfır beklenti sonsuz mutlulukAynen canım. Yok ihmal etmiyorum inşallah