- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Çok erken yapmışsın canım çok umudunu kaybetme çıkmamış olabilirOvülasyon değil de bi hcg deniyim dedim 4 gün var bata ve malesef negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken yapmışsın canım çok umudunu kaybetme çıkmamış olabilirOvülasyon değil de bi hcg deniyim dedim 4 gün var bata ve malesef negatif çıktı
Bence 1 günden birşey olmaz afiyet şifa olsunMrb kizlar bugun reglimin 3 gunu ve yeni başladim bu kure
Adetin 2 gunu yapamadim sizce sorun olurmu
Insallah canimBence 1 günden birşey olmaz afiyet şifa olsun
Evet ben 10 gün yedim şuan adet günümü bekliyorumInsallah canim
Sen deniyormusun
Korksam da yarın başlayacağım ben de inşAllah kiste dönüşmez çatlar yumurtaEvet ben 10 gün yedim şuan adet günümü bekliyorum
İçini ferah tut ve dua et inşaallah olmaz öyle birşeyKorksam da yarın başlayacağım ben de inşAllah kiste dönüşmez çatlar yumurta
İnşAllah canım, Yumurtam ovulasyona göre çatlıyor yine de yapmamda bir sakınca olmaz demi?İçini ferah tut ve dua et inşaallah olmaz öyle birşey
Bende tembellik olduğu için ben rahat rahat yaptım ama sana birşey söyleyemeyeceğim istersen araştır biraz daha ama hatırladığım kadarıyla düzenli adetleri olanlar yumurtaları çatlayanlar da bu Kürleri yaptılar güzel sonuç aldılarİnşAllah canım, Yumurtam ovulasyona göre çatlıyor yine de yapmamda bir sakınca olmaz demi?
Insallah olumlu bi sonuc alirsinizEvet ben 10 gün yedim şuan adet günümü bekliyorum
Hiç umudum yok iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ama hiç hissetmiyorumÇok erken yapmışsın canım çok umudunu kaybetme çıkmamış olabilir
Evet bende midem kalkarak yedimInsallah olumlu bi sonuc alirsiniz
Bu arada tadi hic guzel degil
Benim fikrim yok kuzumKızlar çok alakasız olacak ama bana bi yorum yapın lütfen. Birkaç aydır adetlerim hep 2-3-4 gün önceden geliyor. Iki aydır da ilk günü deriye benzer pihti geldi bir fikriniz var mı ya lütfen bir şeyler deyin
inşAllah öyledir canım bana kalırsa öbür gün başlamalısınKızlar ben bugün akşam üstü regl oldum küre yarın mı başlamalıyım öbür gün mü? MelodiminEsi erken gelmesi mevsimsel olabilir gibi
Benim de yarın ikinci günüm yarın başlıyorum İnşAllah küreTeşekkür ederim canım öyle yapayım, öyledir merak etme