- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Evet takip yaptım mümkün olduğunca değerlendirdik artık gerisi nasip kısmetBayağı varmış bekle o zaman canım peki ovulasyon testiyle takip ettin mi yumurtlamayı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet takip yaptım mümkün olduğunca değerlendirdik artık gerisi nasip kısmetBayağı varmış bekle o zaman canım peki ovulasyon testiyle takip ettin mi yumurtlamayı?
O nasıl uygulanıyo nasıl hazırlıycam yardımcı olurmusunuzYeni gördüm canım gözümden kaçmış kusura bakma erkekler için keçi boynuzu kürü çok iyi diye biliyorum
Benim 9 gnüm kaldı canım heyecanla bekliyorum vallaKızlar bal tarçın çörekotu kürünü yiyip adet günü yaklaşan yok mu aranızda? Sesiniz çıkmıyor hadi topiği boş bırakmayalım gün gün bekleyelim güzel günleri
Yumurtlama ne zaman olmuştu?Evet takip yaptım mümkün olduğunca değerlendirdik artık gerisi nasip kısmet
Ooo az kalmış hadi hayırlı haberler İnşaallahBenim 9 gnüm kaldı canım heyecanla bekliyorum valla
11inde çatlama oldu işte 8 gün geçti üstündenYumurtlama ne zaman olmuştu?
Hımm üzerinden en az 10-11 gün geçmesi gerekiyor o zaman bekle canım 3-4 gün daha kesin sonuç olur Allah’ın izniyle11inde çatlama oldu işte 8 gün geçti üstünden
Bekliycem ama dediğim gibi içimde hiç heyecan bile yok bu ay yapasım dahi gelmiyor önceki aylar heyecan yapıyodum son bi hafta kalınca başlıyodym test yapmayaHımm üzerinden en az 10-11 gün geçmesi gerekiyor o zaman bekle canım 3-4 gün daha kesin sonuç olur Allah’ın izniyle
Benim içime senden hayırlı haber gelecek gibi doğuyor 6. Hissim kuvvetli değildir ama nadir de olsa tutarBekliycem ama dediğim gibi içimde hiç heyecan bile yok bu ay yapasım dahi gelmiyor önceki aylar heyecan yapıyodum son bi hafta kalınca başlıyodym test yapmaya
Ah keşke ya şunu duymak bile nasıl mutlu etti İnşallah kuvvetlidir de güzel bir haber veririmBenim içime senden hayırlı haber gelecek gibi doğuyor ☺ 6. Hissim kuvvetli değildir ama nadir de olsa tutar
İnşaallah canım bugün bi ovulasyon testi yapsan aslında çok merak ediyorumAh keşke ya şunu duymak bile nasıl mutlu etti ☺☺☺ İnşallah kuvvetlidir de güzel bir haber veririm ☺
Devamlılık önemli bence keşke devam etseydiniz belki faydası dokunurduBen geçen ay yapmıştım bu kuru ama hamile değilim. Inşallah sizlere faydası olur
Bi kere yapılmalı diye biliyorum. Fazlası kist oluşturur.Devamlılık önemli bence keşke devam etseydiniz belki faydası dokunurdu
İki kere yapması lazım diye biliyorum bende Saraçoğlunu çok dinledim o öyle söylüyorBi kere yapılmalı diye biliyorum. Fazlası kist oluşturur.
Ovülasyon değil de bi hcg deniyim dedim 4 gün var bata ve malesef negatif çıktıİnşaallah canım bugün bi ovulasyon testi yapsan aslında çok merak ediyorum