- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- Konu Sahibi KurkmantoluS
İnşaallah şifa olur bebiş olurSlm millet. Benm bu ay ki bat 20sinde. Eger olmazsa bu ay da ben de bu küre baslicam insllh hepimize sifa olsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah şifa olur bebiş olurSlm millet. Benm bu ay ki bat 20sinde. Eger olmazsa bu ay da ben de bu küre baslicam insllh hepimize sifa olsn
Ovulasyon testin var mı elinde?Evet son bir haftam hayırlısı inşallah ama sanki yok gibi yine
Ah inşallah canım inşallahCanım inşAllah müjdeli haber verirsin bize
Evet var belli olur mu yapsamOvulasyon testin var mı elinde?
Anladım canım bir ay deneyeyim öyleyse. Umutsuz olma lütfen verecek olan Rabbim bizim elimizde değil ki...Hayır benim yumurtalıklarım tembel o yüzden aylarca adet olamıyorum bu kürde yumurtaların sağlıklı büyüyüp çatlamasına yardımcı oluyor yani hamile kalmasam bile adet olsam 2 Aydan önce sevinicem Demekki işe yarıyor diye tabiki gebe kalmayı çok istiyorum ama artık hayal gibi geliyor bana.
Sen mutlaka yap canım ama adetin düzenliyse hamile kalma şansın daha yüksek
Bilmem bi Umut belki koyu çıkarEvet var belli olur mu yapsam
Yok umutsuz değilim ama bilmiyorum bazen hiç olmayacakmış gibi hissediyorumAnladım canım bir ay deneyeyim öyleyse. Umutsuz olma lütfen verecek olan Rabbim bizim elimizde değil ki...
20 sinde ovüyle bi denerim olmazsaBilmem bi Umut belki koyu çıkar
Yeni gördüm canım gözümden kaçmış kusura bakma erkekler için keçi boynuzu kürü çok iyi diye biliyorumBunu erkeklerede sperm içinmi uygulanıyo?
Sperm sorunuda var bizde malesef yok yok yani.
Teşekkür ederim
Bat ne zamandı canım?20 sinde ovüyle bi denerim olmazsa
25indeBat ne zamandı canım?
Bayağı varmış bekle o zaman canım peki ovulasyon testiyle takip ettin mi yumurtlamayı?25inde
Çok teşekkürler bunu bizimle paylaştığınız için Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın insan böyle şeyleri duyunca okuyunca seviniyor, umutlanıyorIyi geceler Rkadaslar ben iki kizimads bu kurle hamile kaldim
Ben hergun taze yapip yedim tarcini hic sevmem nefret ederim ama mecbur yedim.
Bir er tatli kasigi yapip sabah aksam ac karnina yedim .Birde ilk kizimda havuc kaynatip suyunu icmistim yumurtalıklari çatlatıyor
Insallah allah her isteyip dileyene evlat nasip etsin
Bilmezmiyim 5 yil o hasretle yandim ben allah nasip etsin herkesin kucagina simdi 3 ye hamileyim buda supriz yapti hicbirsey kullanmadim 4 aylik oldukÇok teşekkürler bunu bizimle paylaştığınız için Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın insan böyle şeyleri duyunca okuyunca seviniyor, umutlanıyor
Maşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallahBilmezmiyim 5 yil o hasretle yandim ben allah nasip etsin herkesin kucagina simdi 3 ye hamileyim buda supriz yapti hicbirsey kullanmadim 4 aylik olduk
Rabbim evlatlarinizi size bağışlasın darısı başımıza olsun inşAllahIyi geceler Rkadaslar ben iki kizimads bu kurle hamile kaldim
Ben hergun taze yapip yedim tarcini hic sevmem nefret ederim ama mecbur yedim.
Bir er tatli kasigi yapip sabah aksam ac karnina yedim .Birde ilk kizimda havuc kaynatip suyunu icmistim yumurtalıklari çatlatıyor
Insallah allah her isteyip dileyene evlat nasip etsin
Amin insallahMaşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Amin sagol canim inşallah sizde kavusursunuz yazarsinizRabbim evlatlarinizi size bağışlasın darısı başımıza olsun inşAllah