- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
-
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Nerde oturuyorsun canım hangi doktora gidiyorsun?ay ne güzel olur valla benimki süper doktor hadi bu ay kür yap dedi çörekotundan bahsedince. bilinçsiz tüketmeyeceğimi biliyor. o yüzden kızmadı sanırım. ayrıca çok ilaççı biri değil ve pozitif sürekli bu ay olacak kafasında
özelden yazdım canımNerde oturuyorsun canım hangi doktora gidiyorsun?
ay ne güzel olur valla benimki süper doktor hadi bu ay kür yap dedi çörekotundan bahsedince. bilinçsiz tüketmeyeceğimi biliyor. o yüzden kızmadı sanırım. ayrıca çok ilaççı biri değil ve pozitif sürekli bu ay olacak kafasında
evet ben regl olunca bana kızanAaa doğruu en başından beri arkadaş gibi olan doktorun bu dimi :) ❤
evet ben regl olunca bana kızan
sürekli pozitif konuşan
geçen diyor ki bak millet kucağına aldı senin yumurtalar hala gıcıklık yapıyor
aldığı her kuruş helal olsunTam kafa doktor
Rica ederim canımmmmmmmÇoookkkk teşekkür ederim canım benim❤❤
Aktarda çekiyorlar kuzumMerhaba canım taze öğütülmüş çörek otunu nerde bulabiliriz acep
Tamam can sağolAktarda çekiyorlar kuzum❤
Merhabalar, ben de bu doktoru vd yerini öğrenebilir miyimevet ben regl olunca bana kızan
sürekli pozitif konuşan
geçen diyor ki bak millet kucağına aldı senin yumurtalar hala gıcıklık yapıyor
sen aktara belirt canım 10 tatlı kaşığı kullancam diye onlar az çok ayar biliyor, ben öyle yaptım çünküKızlar aşağı yukarı kaç gr çörek otu gidiyor? Hiç almadm ben çörek otu :) gidip alacamda.. Regl oldum.. Yarın bende başlıyım bari
inşallah işe yarar canım tadı cidden çok rahatsız edici yapacak başka bişey yokKızlar bu kürü yedim de çörek otları ağzım da kalıyo ciğniyom azıcık ama iğrencsonra su içip yutuyom. Su dan bişey olmaz demi
İnşallahh cnm ama su da içsek bişey olmaz demi bilgin var mısen aktara belirt canım 10 tatlı kaşığı kullancam diye onlar az çok ayar biliyor, ben öyle yaptım çünküşifa olsun inşallah
inşallah işe yarar canım tadı cidden çok rahatsız edici yapacak başka bişey yok
Bilgim yok kuzum. Ama bişey olmaz ya. Öyle olsa ilaçları da susuz içerdikİnşallahh cnm ama su da içsek bişey olmaz demi bilgin var mı
DemiBilgim yok kuzum. Ama bişey olmaz ya. Öyle olsa ilaçları da susuz içerdik
Ben butun butun cigniyodum canim suda iciyodum yoksa gitmiyoİnşallahh cnm ama su da içsek bişey olmaz demi bilgin var mı
Inş güzel sonuçlar alırsın cnmselam kızlar bende başladım buna
inşallah güzel haberleri veririz
gerçi ben 8.günümde başladım biraz geç oldu ama hayırlısı
yumurtlamam genelde 13.gün de başlıyor ovulasyonla takip ediyorum
inşallah canımmInş güzel sonuçlar alırsın cnm