- 29 Temmuz 2013
- 280
- 199
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Bu konuyu okudugumda 9. Gundeydim yesem faydasi olur mu sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni gördüm canım ya sonuç nolduBal tarçın ve çörek otu kürü için gereken malzemeler
(Ben normal çiçek balı kullanacağım )
- 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu, 10 çay kaşığı toz tarçını ve 10 yemek kaşığı hakiki balı karıştırıyor ve macun kıvamına getiriyoruz. Macun kıvamına getirdiğimiz karışımı cam kavanozda ve serin bir yerde muhafaza ediyoruz. Kadınlar bu karışımı adet kanamasının 2. günü kullanmaya başlayarak 12 gün boyunca bu karışımı kullanmalıdırlar. Bu karışım her gün sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı şeklinde kullanılmalıdır.
Burada bi çok arkadaşım tarafından şahit oldum bu kürün mucizesine. İnşallah bizlere de nasip olsun bu ay.
Ben yarın başlayacağım
@Eneaciz @SumeyyeKk @Lostinparadise biz şans dileyin Kızlarrr
Kuzu ben yapamadım. Yani yedim ama ilişki olmadı doktor bebek için biraz bekleyin dediYeni gördüm canım ya sonuç noldu
Neden bekleyin didiKuzu ben yapamadım. Yani yedim ama ilişki olmadı doktor bebek için biraz bekleyin dedi
Ascus var bende de o zıkkım geçmedi bi türlü o yüzden gııı amannn kaç aydır erteliyokkNeden bekleyin didi
Nasi geçecekmiş ki gecirsin iste ınsan zaman geçtikçe üzülüyor iyiceAscus var bende de o zıkkım geçmedi bi türlü o yüzden gııı amannn kaç aydır erteliyokk
Kuzu 2 defa antibiyotik fitil kullandım. Ama geçmedi tam 4 ayımı aldı bu süre. Bu ayla 5 oldu. Bayramdan sonra kolposkopi yapılacak bakalım belli olacak ne olacağıNasi geçecekmiş ki gecirsin iste ınsan zaman geçtikçe üzülüyor iyice
Nasıl ovu testlerin? bi kaç yerde okumuştum hem koyu çıkıyormuş Hemde erken yumurtlama oluyormuş
Cnm istersen bisonraki ay dene zaten 10 gun kullaniliyo biraz gecmis seninkiBu konuyu okudugumda 9. Gundeydim yesem faydasi olur mu sizce?
Hadi inşallah bende yumuşlar da büyüme çatlama sorunu var iki kere tedavi oldum olumsuz oldu. Ara verdik kendiliğinden de olmadı bu ay da ovu testi kullandim bakalım nolcak uygulamaya bakarsak yarın adet günümKuzu 2 defa antibiyotik fitil kullandım. Ama geçmedi tam 4 ayımı aldı bu süre. Bu ayla 5 oldu. Bayramdan sonra kolposkopi yapılacak bakalım belli olacak ne olacağı
Yaaa bide bu çatlamayan yumurtalar varrr. Ahhh ahhh Rabbim bekletmesin kimsleri kuzum yaaHadi inşallah bende yumuşlar da büyüme çatlama sorunu var iki kere tedavi oldum olumsuz oldu. Ara verdik kendiliğinden de olmadı bu ay da ovu testi kullandim bakalım nolcak uygulamaya bakarsak yarın adet günüm
Oda bana denk geldi kuzum rabbim bilir işini vardır zamanı illaki tez zamanda nasip etsin inşallahYaaa bide bu çatlamayan yumurtalar varrr. Ahhh ahhh Rabbim bekletmesin kimsleri kuzum yaa
aynen kuzuu vakti saati var mutlaka. AminnnOda bana denk geldi kuzum rabbim bilir işini vardır zamanı illaki tez zamanda nasip etsin inşallah
Burda çok duydum canım bu kürle hamile kalanıIşe yarıyor mu mucizevi kürünüz işe yarıyorsa hemen başlamam lazım 5 senedir çocuk sahibi olmak isterim
Adetliyken başlamak gerekiyor diye biliyorumBu konuyu okudugumda 9. Gundeydim yesem faydasi olur mu sizce?
Hımm daha var gibi canımEki Görüntüle 2296270 böyle cnm şimdilik yarin 10. Gün tekrar yapicam
İşe yarıyor tabi ki çörek otu ölümden başka her derde devaIşe yarıyor mu mucizevi kürünüz işe yarıyorsa hemen başlamam lazım 5 senedir çocuk sahibi olmak isterim
Mesajını görmemişim canım. Adetin 2. Günü başlanıyor ama bilemedimBu konuyu okudugumda 9. Gundeydim yesem faydasi olur mu sizce?
Öylemi ee o zaman denemem lazım hatta hemen başlamam lazımaynen kuzuu vakti saati var mutlaka. Aminnn
Burda çok duydum canım bu kürle hamile kalanı
Nasıl yapmam lazım helpppaynen kuzuu vakti saati var mutlaka. Aminnn
Burda çok duydum canım bu kürle hamile kalanı