- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Yine de sen bilirsin canımİkisi farklı şeyler için ya ben kullanabilirim diye düşünmüştüm artık ne yapacağımı şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine de sen bilirsin canımİkisi farklı şeyler için ya ben kullanabilirim diye düşünmüştüm artık ne yapacağımı şaşırdım
Tamam o zaman tek çörekotunu yapayım bu aykesinlikle yapmayın rahme zarar verirsiniz benim doktorum öyle demişti istediğin kürü yap ama bi tane yap ve ilaç tedavisi kullanmadığında yap dedi
Ayy kuzu tasını sevdiysen ne iyi. Ben öyle tiksindim ki şuan bile midem bulandı düşününcee şifa olsun inşallah ana çörekotu faranjit mi yaparki kuzu niye öyle dedin. Bide S SiriusBlackK da çekmeden yaptı zaten bence sıkın olmaz. Oda bebişi bulunca bizi unuttukaşığı sıyırarak başladım bu akşam tadı harika.
yarın sabahtan itibaren yiyeceğim tarihi unutmayayım diye yazayım ayın 15ine kadar yani.
ben çörekotunu çekemedim benim rondom çekmedi o yüzden bir saat çiğniyorum ağzımda.
K KurkmantoluS canım ben bağıra bağıra ders anlatıyorum faranjit olmayayım sonra ☹
aynen hiç sormaAyy kuzu tasını sevdiysen ne iyi. Ben öyle tiksindim ki şuan bile midem bulandı düşününcee şifa olsun inşallah ana çörekotu faranjit mi yaparki kuzu niye öyle dedin. Bide S SiriusBlackK da çekmeden yaptı zaten bence sıkın olmaz. Oda bebişi bulunca bizi unuttu
Hee ondan diyon. Ben o ara yaptığımda evet yakmıştı 2 günde bıraktım. Ama en son yaptığımda yakmadı kuzu. İlk yaktığımda da yakmamıştı. Bence mevsimselaynen hiç sorma
siz bir ara konuşuyordunuz ya hani almancı bir arkadaş vardı onunla boğazlarımı yaktı diye. ondan korkuyorum malum hava çok sıcak zaten ders anlatırken bile boğazlar pert oluyor.
Regl olduysan kullan canım. Bişey olmazki çörekotunaHanımlar merhaba ☺
Ben düzensiz adet oluyorum ve kendi kendime söz vermiştim adet olunca çörek otu bal tarçın kürüne başlayacağım diye. Çörek otumu öğüttürüp almıştım hatta ama 1 ay olmuştur onu kullansam sıkıntı olur mu?
Evet bugün oldum yarın başlıycam inşaallah hani hep taze çekilmiş diyorlar ya o yüzden sordum.Regl olduysan kullan canım. Bişey olmazki çörekotuna
Kullandım canım ama ben günleri değerlendiremedim o yüzden faydasını göremedimEvet bugün oldum yarın başlıycam inşaallah hani hep taze çekilmiş diyorlar ya o yüzden sordum.
Sen kullandın mı? Etkisini gördün mü canım?
Anladım hayırlısı olsun bir dahaki sefere İnşaallahKullandım canım ama ben günleri değerlendiremedim o yüzden faydasını göremedim
İnşallah canım benimAnladım hayırlısı olsun bir dahaki sefere İnşaallah ☺
benibekleyin var kuzum şifa olsun sebep olsun inşallah bebişeeEveeeettt ben bugün başladım bal tarçın çörekotu kürüne şifa olur İnşaallah
Var mı şuanda bu kürü uygulayan?
Destek olalım birbirimize
Ben varım canım bugün 8.günü kürün 2 günüm kaldı bitecekEveeeettt ben bugün başladım bal tarçın çörekotu kürüne şifa olur İnşaallah
Var mı şuanda bu kürü uygulayan?
Destek olalım birbirimize
Allah’ın mucizelerinin sonu yok inşallah seni de bizleri de en güzel mucizelerle sevindirirben bununla hamile kalırsam cidden mucize arkadaşlar çünkü tüp bebek sürecindeyim artık hiçbir ilaç
klomen gonalf letu falan fayda etmedi bana