- 6 Ağustos 2019
- 14
- 13
- 35
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Kürü nasıl yapıyoruz canımaynen kuzuu vakti saati var mutlaka. Aminnn
Burda çok duydum canım bu kürle hamile kalanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kürü nasıl yapıyoruz canımaynen kuzuu vakti saati var mutlaka. Aminnn
Burda çok duydum canım bu kürle hamile kalanı
Bebeğim sayfanın en başında var tarif. Regl nin ikinci günü başlaman gerekiyor 10 gün yiyorsun şifa olsun inşallahÖylemi ee o zaman denemem lazım hatta hemen başlamam lazım
Yaaaa SümSüm! Cüüümmmm siz yaşıyormuydunuzzzK KurkmantoluS napiyosun kuzum nasılsın. Su zikkimda senin sinavin oldu yeminle ya. Bende bi haftadir cok kotuydum az toparladim
Canım resmen erkenden yumurtlatıyor bu kür bence çok faydalıBebeğim sayfanın en başında var tarif. Regl nin ikinci günü başlaman gerekiyor 10 gün yiyorsun şifa olsun inşallah
Sen kullandın demi canım bu ay. Ovulasyon testi mi yaptınCanım resmen erkenden yumurtlatıyor bu kür bence çok faydalı
Aynen bu ay senin dediğin gibi adetin 2. günü başladım. 10 gün sabah akşam yedim 10. gün ovulasyon donemim başladı. çift çizgiyi gördüm. 11. günde pik yaptı. bugün 12. günüm birazdan ovu testi yapıcam bakalım hala kalınmı çıkıcak siliklenmişse çatlamış demektirSen kullandın demi canım bu ay. Ovulasyon testi mi yaptın
Ayy inşallah bu ay bebek olur kızzzAynen bu ay senin dediğin gibi adetin 2. günü başladım. 10 gün sabah akşam yedim 10. gün ovulasyon donemim başladı. çift çizgiyi gördüm. 11. günde pik yaptı. bugün 12. günüm birazdan ovu testi yapıcam bakalım hala kalınmı çıkıcak siliklenmişse çatlamış demektir
kız inşallah kız Allah razı olsun senden o zaman hakkını ödeyemem işte :)Ayy inşallah bu ay bebek olur kızzz
Yahu ben ne yaptım kiii inşallah güzel haberler verirsin güzel arkadaşımkız inşallah kız Allah razı olsun senden o zaman hakkını ödeyemem işte :)
Yahu ben ne yaptım kiii inşallah güzel haberler verirsin güzel arkadaşım ❤❤
[/QUOTE
ne yapmadınki:) inşallah birbirimize güzel haberler veririz canım
Bence eder canımmmKızlar bu kürü unuttuğumuz zaman tok karnına yesek yine de etki eder mi?
İnşaallah ya çok unutkanım unuttum bu sabah şimdi yiycem dahaBence eder canımmm
Dikkatli ol kızİnşaallah ya çok unutkanım unuttum bu sabah şimdi yiycem daha
Dikkat bana hiç uğramazDikkatli ol kız
Sen ikinci çocuk için mi uğraşıyon kızzDikkat bana hiç uğramaz
EvetSen ikinci çocuk için mi uğraşıyon kızz
Ohh Allah bağışlasın