- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Herkeste olmuyo canım kişiye bağlı klomen kullanıp kist olanda var ama geçen ay ben kullandım bende olmadı inşallah bunda da olmaz bebek olurKIZLAR bu kür kist yapıyormuş ama ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeste olmuyo canım kişiye bağlı klomen kullanıp kist olanda var ama geçen ay ben kullandım bende olmadı inşallah bunda da olmaz bebek olurKIZLAR bu kür kist yapıyormuş ama ???
İnşaallah canım benim ya Rabbim cümle isteyenlere nasip etsinbenibekleyin var kuzum şifa olsun sebep olsun inşallah bebişee
Ne güzel canım kendinde değişiklikler hissediyor musun? Veya yumurtlama takibi falan yapıyor musun?Ben varım canım bugün 8.günü kürün 2 günüm kaldı bitecek ☺
Mücadeleyi elden bırakmak yok İnşaallah senin bebeğinin vesilesi de bu kür olurben bununla hamile kalırsam cidden mucize arkadaşlar çünkü tüp bebek sürecindeyim artık hiçbir ilaç
klomen gonalf letu falan fayda etmedi bana
Sanmıyorum öyle birşey olacağını ama kişiden kişiye değişebilir zaten yumurtalıkları falan düzgün kişilerin yapmasına gerek yok bence benim düzenli adetim olsa başka bi sorunumda olmasa yapmam böyle şeyleri düzgün olanı bozmamak içinKIZLAR bu kür kist yapıyormuş ama ???
Yumurtalıklarımda hareketlilik hissediyorum arada ağrı gibi batmalar oluyo . Benim normalde gelişmesinde sıkıntı yoktu ama ben kalitesini arttırmak için denemek istedim bunu inşallah şifa olurNe güzel canım kendinde değişiklikler hissediyor musun? Veya yumurtlama takibi falan yapıyor musun?
İnşaallah Benim de tembellik olduğunu söylemişti bi doktor zaten adet düzsenizliğim de var o yüzden kullanmak istedimYumurtalıklarımda hareketlilik hissediyorum arada ağrı gibi batmalar oluyo . Benim normalde gelişmesinde sıkıntı yoktu ama ben kalitesini arttırmak için denemek istedim bunu inşallah şifa olur
İnşaallah canım Kaç gün oldu başlayalı?Bu ay Bende deniyorum bayanlar corekotu bal ins faydasını goruruz
Bence bi zararı olmaz kullanmakta fayda varBende kullanmak istiyorum çünkü yumurtalarm var büyüyorda ama yeteri olgunluğa ulaşmadan çatlıyor.. Eşimdede sperm hareket sorunu var.. Bari diyorum yumurtalarım büyüsün ama korkuyorum kist olur diye
İnşallah şifa olur hepimizeİnşaallah Benim de tembellik olduğunu söylemişti bi doktor zaten adet düzsenizliğim de var o yüzden kullanmak istedim
Aynen bizde de öyle çok şükür bi oğlum var ikinci için uğraşıyoruz inşaallah faydasını görürüz hepimizbenim zaten her ay kist oluyor fayda etmeyecekse yine olur kist napalım
ama hep ya fayda ederse ya yumurtalarım büyüyüp çatlarsa ve tutarsa ne güzel olur
eşimden yana hiçbir sıkıntı yok çünkü
inşallah ben daha hiç hamile kalamadımAynen bizde de öyle çok şükür bi oğlum var ikinci için uğraşıyoruz inşaallah faydasını görürüz hepimiz
7. Gindeyim cnm bugün ovu testide kullanıyorum buayİnşaallah canım Kaç gün oldu başlayalı?
Kalırsın inşaallah umutsuz olma ne kadardır istiyorsunuz?inşallah ben daha hiç hamile kalamadım
Nasıl ovu testlerin? bi kaç yerde okumuştum hem koyu çıkıyormuş Hemde erken yumurtlama oluyormuş7. Gindeyim cnm bugün ovu testide kullanıyorum buay
Bu ay ilk kez kullanıyorum cnm adetten itibaren 9.gunum ama daha yumurtlamadimNasıl ovu testlerin? bi kaç yerde okumuştum hem koyu çıkıyormuş Hemde erken yumurtlama oluyormuş
Yaptığın zamanlarda resimlerini atarsan seve seve yardımcı olurum canım bende kullandım ama artık kullanmıyorum çok strese giriyorum ve çok geç yumurtluyorum diyeBu ay ilk kez kullanıyorum cnm adetten itibaren 9.gunum ama daha yumurtlamadim