- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Amin canım Allah razı olsun darısı cümle isteyenlerin başınaOhh Allah bağışlasın❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Allah razı olsun darısı cümle isteyenlerin başınaOhh Allah bağışlasın❤
Oyy aminnn aminnnAmin canım Allah razı olsun darısı cümle isteyenlerin başına ♥
Kızlar bu kürü unuttuğumuz zaman tok karnına yesek yine de etki eder mi?
Kizlar bu kurle grupta hamilemiz ciktimi hiç
Bende 8.gindeyim kurun
Ayy ne guzel rabbim bağışlasın saglikla alın ins kucaginizaBenn 6 sene sonra, doktorların asla çocuğunuz olmaz dediği bir aileydik üstelik
Ayy ne guzel rabbim bağışlasın saglikla alın ins kucaginiza
Amin ins vesilemiz olur cnmAllah razı olsunn cümlemize nasip olsun inşaAllah
Bu kür erken yumurtlama ve kaliteli olmasını sağlıyor. Özellikle de sabah yapılan 2 güne 1 ilişkilerle daha fazla etkili oluyor Rabbim vesile kılsın
Kuzum eskilerden var. Zaten bi arkadaşımız yazmış ama yeni başlayanlardan daha kürü bitiren bir iki kişi var bekliyoruz bakalımmKizlar bu kurle grupta hamilemiz ciktimi hiç
Bende 8.gindeyim kurun
Hadi ins guzel haberler alirizKuzum eskilerden var. Zaten bi arkadaşımız yazmış ama yeni başlayanlardan daha kürü bitiren bir iki kişi var bekliyoruz bakalımm
Canım sen yediğin ilk ay mı hamile kaldınBenn 6 sene sonra, doktorların asla çocuğunuz olmaz dediği bir aileydik üstelik
Yarın kürümün son günü ama benim çizgiler koyulaşmaya başladı şimdidenKuzum eskilerden var. Zaten bi arkadaşımız yazmış ama yeni başlayanlardan daha kürü bitiren bir iki kişi var bekliyoruz bakalımm
Ohhh hadi bakalım büyüsün yumoşlar, gelsin bebişlerrrYarın kürümün son günü ama benim çizgiler koyulaşmaya başladı şimdiden
Allahım inşallah aminnnnnOhhh hadi bakalım büyüsün yumoşlar, gelsin bebişlerrr
Canım sen yediğin ilk ay mı hamile kaldın
Valla moral oluyosun bana Senin jelden de aldım inşallah sonum da senin ki gibi güzel olurEvet canım. Mart başında adetken yedim. Mart sonuna doğru gebeliği öğrendim
MaşaallahBenn 6 sene sonra, doktorların asla çocuğunuz olmaz dediği bir aileydik üstelik
Valla moral oluyosun bana ☺ Senin jelden de aldım inşallah sonum da senin ki gibi güzel olur
Valllaa bacımmm sonunu düşünen kahraman olamaz şaka bi yana herkesin vücudu farklı inan bilmiyorum sonuç ne olur. Niye bu ay değil de diğer ayyy diyonkiK KurkmantoluS kız bacı sen nasıl bir enerjisin... Kist olur diye üç buçuk atıyorum ama yazdıklarınla beynime girdin.. Yapmazsamda içimde kalcak.. Acaba bu regl zamanım değilde gelecek ayamı yapsam