Hamilelik hormonları mı yoksa gerçekten haklı miyim?

Bu arada 0-3 arasi kiyafet cok alma
Bebek iri olabilir. Bi de cok cabuk buyuyolar, bazisina sıra bile gelmiyo. Hediye vs gelir mi bunlari da hesaba kat.
Yok canım Almanya'da pek Türkiye'deki gibi değil. İnsanlar çok soğuk. Sanmıyorum çok fazla bir hediye geleceğini.bende son çare çıkıp alicam herşeyi bu zamana kadar hep ortak hissedelim beraber yaşayalım o heyecanı istedim ama benim istemekle olmuyormuş maalesef

Cocuklari gormuyo mu? Sanki biri size geliyo gibi anladim ben.
Evet evet oğlu haftasonlari bizde. Hatta okulların uzun tatile girdiği dönemlerde de bizde. Ama kızını 2senedir nerdeyse görmüyor. Belki 2seneden bile fazla olmuştur bilmiyorum

Senin bebegin kız mı? Benim esimin de ilk evliliginden var bi cocugu. Bazen benim kadar heyecan yqpmqdigini ben de hissettim ama hic umursamadim. Butun heyecanımı yasadim. Istedigim gibi alisveriste yaptim. Bosver takma kafaya. Dogumdan sonra cildiricak cocugu icin. Ahanda yazdim buraya

Erkekler kadinlar kadar heyecanli olamiyorlar.

Benim esiminde benimde ilk bebegimizdi ama ben daha heyecanliydim.

Herseyi ben sectim esim sadece yanimda geldi.

Hatta ilk kiyafet alisverisini esim calistigi icin ben yaptim.

Sadece ben uzulmeyeyim diye her sectigime evet bu guzelmis gibi yorumlar yapti.

Bence bu kadar takilmayin.

Cikin alisverise alin bebeginizin eksiklerini.

Yok canım oğlumuz olucak inşallah. Doğumdan sonra cildirdigini görürüm inşallah şimdiden kucağına aldığını bile hayal ettiğimde içim kıpır kıpır oluyor

Demek ki erkeklerin genelinde bu durum var. Ben hep onunla yaşamak istediğim için galiba bu kadar üzüldüm. Kendimin ve bebeğimin iyiliği için bu durumu takmadan çıkıp yalnız bakmam en hayırlısı galiba

Aynen ben de simdi hatirliyorum. Hastane cikislari, battaniyeler falan hep ben yalniz gidip aldim. Daha iyi oldu en azindan herseyi istedigim gibi sectim. Gosterdigimde ayni tepkiyi verdi, cok guzelmis falan, baska bi cılďırma efekti gelmedi yani:) erkeklerin ilgi alani degil bunlar sonuçta. Gercekten takılmak anlamsiz.

Biraz olsun rahatladım inanın ki. Çok teşekkür ederim. Ne yapalım artık yarin çıkıp bakicam birşeyler onu beklersek ben dogumdayken gidip alicam herhalde. Ben yarın birkaç parça birşey alayım bari

Aynı durum bende de var,ve gerçekten ne düşüneceğimi ben de kestiremiyorumdoğuma az bir zaman kaldı ama eşimde hiç bir heyecan belirtisi yok ,tam tersine bi soğukluk hakim.her adam bir olmuyo tamam ama etrafımdaki hamile arkadaşların eşlerine bakınca içim sızlıyo.şu ana kadar bebeğimin tüm eşyalarını ben aldım(allahtan çalışıyorum)gönül isterdi ki eşim de şunu beğendim aldım desin.ilk bebeğim ve gerçekten hevesleniyorum şu süsleme güzelmiş doğumdan sonra şu hediyelikler tatlıymış diye ona gösterdikçe"ne gerek var "diyip hevesimi kırdı ama ben dinlemedim ne istediysem aldım içimde kalmasın diye.arkadaşlar ben de hormonlardandır üzülme diye telkin ettikçe kendimi acaba kendimi mi kandırmaya çalışıyom.bu gidişat evliliğimi sorgulamaya kadar götürdü beni çünkü

Benim esim cocuk delisi. Hatta oglum dogdugunda mutluluktan aglamis ki normalde odundur. Gelgelelim oglum dogmadan once benimde hevesim kursagimda kaldi sik sik. Yok o pahali sunu alalim, yok daha erken vs vs. Yani ilk cocuk degil diye degil bence esinizin tavri. Erkekler kadinlar kadar duyarli olamiyor cogu zaman maalesef. Dogduktan sonra fazlasiyla alacaktir herseyini. Hamile halinizle bunlara uzulmeyin tadini cikarin anne olacaksiniz. Sevgiler.

esinizde bir problem yok, standart bir erkek bakis acisinda.
bebegim 40 haftalik dogdu, 40inci haftaya dek tek bir corap dahi aldirmadi esim. yetmesi doguma 3 gun kala ev tasiyip, 1 gun kala esya monte edip doguma gittim. dogumdan ciktigim gece ise 5 valiz camasir yikayip, kurutup, yerlestirdim.

demem o ki ben en ekstrem yasayan insanim dogum surecini ve esim sosyo-kulturel seviyesi son derece yuksek biri olmasina ragmen en ufak bir serzenizimde 'ne var ki semur, ozel ne yaptin' diyebilmistir.

bekleyin. dogum yaklastikcz yaparsiniz. ne olacak ki? huzurunuzdan daha muhim degil.

Yatak odanızın bir duvarını boyamak bana da gereksiz geldi onu odasına yaparsınız diyeceğim kocanız gibi. İnternet alışverişini de benimsememiş olabilir bu da normal amaa en son anlattığınız maddi durumum yok tam bahane, sıvamış yani.

Ayrıca 8 yaşındaki çocuğa cep telefonu alınır mı ya el birliğiyle çocuklarımızın çocukluğunu mafettik. Cahiliz cahil!

Siz üzülmeyin tabi ki bebeğinizi çok sevecek ve sahiplenecektir ama dikkat edin ona da cep telefonu almasın...

Onun tedbirini şimdiden almaya çalışıyorum hatta bana kalırsa küçük yaşlarda televizyon bile izlettirmicem. Ben alma deseydim yanlış anlaşılırdı. Ona ses çıkartamadım ama kendi çocuğuma ne tablet ne telefon aldirmicam

Cok haklisiniz ilk bebeginiz tabiki cok heyecanli oluyor.ama onin ucincu cocugu heralde alismis ve onemsemiyor.kesinlikle tek basina alisveris yapin bir anda alinlmiyor hepsi cok zorluyor hutceyi.ben 4 ayda baslamistim dogana kadar herseyinu aldim odedim bitmisti borclari besik araba puset falan onlarida kac ay odedik.azar azar alin madem o ozenmiyor.tek basina yapin alisverisi parasini da versin bi zahmet.sesinizi cikarin sinmeyin hamileyim benim cocugumun da hakki deyin kavga edin cunku cok haklisiniz...

Bencede haklısın isterse 5.Çocuğu olsun bu senin ilk heyecanın sana haksızlık ediyor oturup adam akıllı konuş bence alışveriş için kavga değilde nedir bu ilgisizlik diye hesap sor çocuğa doyduysa size bunu baştan söylemesi gerekiyordu

sen fedakarlik ysptikca daha cok fedakarlik yapmsn beklenir bunlar bir gorevmis gibi algilanir olan sana olur.

Biraz bazı şeyleri sormadan yapmak gerekiyor. Yani öyle bir durum olacak ki sen zaten alınması gerekenleri alıyorsun. Her şeyde durup fikir aldıkça daha çok geçiştirir. Erkek psikolojisi. Zaten 3. Çocuğu senin kadar bir heyecan bekleme üzülerek söylüyorum. Ayrıca ben eski eşiyle ilgili 5. Ayda çocuk aldırdı falan diye size anlatmasından da hoşlanmadım. Bunlar anlatılır mı o kadına sormuş mu anlatırken.

Sen alınması gerekenlerin hepsini değilse de bi kaçını asıllarını al, siparişler geldiğinde de "sen bilmediğin işlere karışma gerekliymiş ki almışım" de. Hani erkeklerin bi "elinin hamuruyla karışma" diye iğrenç bir tabiri vardır ya, madem ilgilenmiyor senin işine de karışmasın. Senin üç olabilir benim ilk de. Bir işi beğenmiyorsan ya çözüm üretir daha güzelni yaparsın ya da karşıdakine bırakırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…