- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
-
- Konu Sahibi heceyarisi
Yok canım Almanya'da pek Türkiye'deki gibi değil. İnsanlar çok soğuk. Sanmıyorum çok fazla bir hediye geleceğini.bende son çare çıkıp alicam herşeyi bu zamana kadar hep ortak hissedelim beraber yaşayalım o heyecanı istedim ama benim istemekle olmuyormuş maalesefBu arada 0-3 arasi kiyafet cok alma
Bebek iri olabilir. Bi de cok cabuk buyuyolar, bazisina sıra bile gelmiyo. Hediye vs gelir mi bunlari da hesaba kat.
Evet evet oğlu haftasonlari bizde. Hatta okulların uzun tatile girdiği dönemlerde de bizde. Ama kızını 2senedir nerdeyse görmüyor. Belki 2seneden bile fazla olmuştur bilmiyorumCocuklari gormuyo mu? Sanki biri size geliyo gibi anladim ben.
Yok canım oğlumuz olucak inşallah. Doğumdan sonra cildirdigini görürüm inşallah şimdiden kucağına aldığını bile hayal ettiğimde içim kıpır kıpır oluyorSenin bebegin kız mı? Benim esimin de ilk evliliginden var bi cocugu. Bazen benim kadar heyecan yqpmqdigini ben de hissettim ama hic umursamadim. Butun heyecanımı yasadim. Istedigim gibi alisveriste yaptim. Bosver takma kafaya. Dogumdan sonra cildiricak cocugu icin. Ahanda yazdim buraya
Demek ki erkeklerin genelinde bu durum var. Ben hep onunla yaşamak istediğim için galiba bu kadar üzüldüm. Kendimin ve bebeğimin iyiliği için bu durumu takmadan çıkıp yalnız bakmam en hayırlısı galibaErkekler kadinlar kadar heyecanli olamiyorlar.
Benim esiminde benimde ilk bebegimizdi ama ben daha heyecanliydim.
Herseyi ben sectim esim sadece yanimda geldi.
Hatta ilk kiyafet alisverisini esim calistigi icin ben yaptim.
Sadece ben uzulmeyeyim diye her sectigime evet bu guzelmis gibi yorumlar yapti.
Bence bu kadar takilmayin.
Cikin alisverise alin bebeginizin eksiklerini.
Aynen ben de simdi hatirliyorum. Hastane cikislari, battaniyeler falan hep ben yalniz gidip aldim. Daha iyi oldu en azindan herseyi istedigim gibi sectim. Gosterdigimde ayni tepkiyi verdi, cok guzelmis falan, baska bi cılďırma efekti gelmedi yani:) erkeklerin ilgi alani degil bunlar sonuçta. Gercekten takılmak anlamsiz.Erkekler kadinlar kadar heyecanli olamiyorlar.
Benim esiminde benimde ilk bebegimizdi ama ben daha heyecanliydim.
Herseyi ben sectim esim sadece yanimda geldi.
Hatta ilk kiyafet alisverisini esim calistigi icin ben yaptim.
Sadece ben uzulmeyeyim diye her sectigime evet bu guzelmis gibi yorumlar yapti.
Bence bu kadar takilmayin.
Cikin alisverise alin bebeginizin eksiklerini.
Biraz olsun rahatladım inanın ki. Çok teşekkür ederim. Ne yapalım artık yarin çıkıp bakicam birşeyler onu beklersek ben dogumdayken gidip alicam herhalde. Ben yarın birkaç parça birşey alayım bariAynen ben de simdi hatirliyorum. Hastane cikislari, battaniyeler falan hep ben yalniz gidip aldim. Daha iyi oldu en azindan herseyi istedigim gibi sectim. Gosterdigimde ayni tepkiyi verdi, cok guzelmis falan, baska bi cılďırma efekti gelmedi yani:) erkeklerin ilgi alani degil bunlar sonuçta. Gercekten takılmak anlamsiz.
Arkadaşlar bugün itibariyle 28.haftama girmiş bulunmaktayım. Hayırlısıyla Nisan'da doğacak olan oglumuzu bekliyoruz. Ama günlerdir ben ruhen kendimi toparlayamiyorum. Eşimin önceki ilişkilerinden olan iki çocuğu var. Su anda da hala eski eşine aldığı şeylerin kredisini ödüyoruz. Sıkıntım tabiki de bu değil. Ama sanki eşim bizim çocuğumuza karşı fazlasıyla ilgisiz.
Mesela dün internet üzerinden bebek için fikirlere bakiyodum. İlk bir yaşına kadar bizim odamızda yatmasına karar verdik çünkü eşimin oğlunun zarar verebilecegini düşünüyoruz. Hem ilk aylar bizde yakın olur alışması kolay olur dedik. Odanın bir kısmını boşalttık. Yatağı oraya koyarız dedik ama daha seçilen hazırlanan bir yatak yok. Dün bende bebegin yatağını koyacağınız kısmı farklı renk boyayalim birde duvar kağıdı yada sticker yapıştıralım dedim. Hemen hayır bunu odasına yaparız dedi ama odasının hazırlanmasi için yeterince fazla zamana ihtiyacımız var çünkü evde tadilat gerekli.
Bu küçük bir mesele deyip fazla uzatmadim. İnternetten tulumlara bodylere bakiyodum gösteriyorum sadece tepkisi iyi güzelmiş evet bu hoş falan oluyor. Siparişini vereyim mı diyorum hayır alışveriş merkezinden bakarız diyor. Bebek 28 haftalık oldu ve daha bir tane body bile alınmış değil. Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiğimiz den beri her gösterdigime alışveriş merkezinden bakarızdan başka birşey çıkmıyor ağzından. Baktım hala harekete geçmiyor bende kendi başima araştırdım herşeyi.
Sonra bir yatak gösterdim anne yani beşik gibi. Bunu seçtim dedim bu seferde bana sormadan seçtin mı diye tartıştı. Almadım seçtim sadece. Birkaç hafta önce göğüs pompası sterilizator araştırdım kafamda marka ve model belirledim. Benim seçtiğim 80euroydu başka bir markaninki 60euroymus hemen onu gösterdi bana. Birkaç gün sonra benim sectigimin 60euroya düştüğünü gördüm ve hemen gösterdim tepkisi sadece iyi fiyat oldu. 3lu set olaraktan fiyat vermişlerdi. Hiç sipariş edelim demedi.
En sonunda dayanamayıp dün bebek bodylerini sipariş verelim dedim. Bana bağırmaya başladı bu ay maddi sıkıntı var biliyosun diye halbuki ben maaşı alacağı dönem sipariş verelim demiştim. Kiskaniyosun demeyin lütfen inanın kıskandığımdan dolayı söylemiyorum 8yasindaki oğluna maddi sıkıntı demeden telefon aldı. Ki o yaştaki bir çocuğa hiç gerekli olduğunu düşünmüyorum. Geçen ay tablet aldı. Kendine de telefon aldı ayrıca. Şirket telefonunu kullanmak istemiyormuş. Ben tepki gosterdigimde daha çok var doğuma diyor. Şimdi size soruyorum bir anda her şeyi almak mı bütçeyi zorlar yoksa parça parça her ay birşeyler almak mı?
Kendi çocuğuma karşı olan heyecanimi söndürdü. İçimden ne bebek kıyafeti bakmak ne araştırmak gelmiyor artık. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi. Hep bebeğimiz sanki yarın dogacakmista hiçbir şeyi hazır değil gibi. Günlerdir kendimi toparlayamiyorum. Dün çok kavga ettik. Bana sadece istiyorum diyorsun yapılabilir mı demiyorsun dedi. Ben kalkipta lüks markalara yada uçuk fiyatlı ürünlere bakmıyorum ki. Ayrıca bunlar benim istediğim olmasa bile bebeğin ihtiyaçları. Siz söyleyin ne olur hormonlardan alınganlık mı yapıyorum yoksa gerçekten esimden kaynaklı bir sorun mı var? İki gündür ağlamaktan mahfoldum
Onun tedbirini şimdiden almaya çalışıyorum hatta bana kalırsa küçük yaşlarda televizyon bile izlettirmicem. Ben alma deseydim yanlış anlaşılırdı. Ona ses çıkartamadım ama kendi çocuğuma ne tablet ne telefon aldirmicamYatak odanızın bir duvarını boyamak bana da gereksiz geldi onu odasına yaparsınız diyeceğim kocanız gibi. İnternet alışverişini de benimsememiş olabilir bu da normal amaa en son anlattığınız maddi durumum yok tam bahane, sıvamış yani.
Ayrıca 8 yaşındaki çocuğa cep telefonu alınır mı ya el birliğiyle çocuklarımızın çocukluğunu mafettik.Cahiliz cahil!
Siz üzülmeyin tabi ki bebeğinizi çok sevecek ve sahiplenecektir ama dikkat edin ona da cep telefonu almasın...
Cok haklisiniz ilk bebeginiz tabiki cok heyecanli oluyor.ama onin ucincu cocugu heralde alismis ve onemsemiyor.kesinlikle tek basina alisveris yapin bir anda alinlmiyor hepsi cok zorluyor hutceyi.ben 4 ayda baslamistim dogana kadar herseyinu aldim odedim bitmisti borclari besik araba puset falan onlarida kac ay odedik.azar azar alin madem o ozenmiyor.tek basina yapin alisverisi parasini da versin bi zahmet.sesinizi cikarin sinmeyin hamileyim benim cocugumun da hakki deyin kavga edin cunku cok haklisiniz...Arkadaşlar bugün itibariyle 28.haftama girmiş bulunmaktayım. Hayırlısıyla Nisan'da doğacak olan oglumuzu bekliyoruz. Ama günlerdir ben ruhen kendimi toparlayamiyorum. Eşimin önceki ilişkilerinden olan iki çocuğu var. Su anda da hala eski eşine aldığı şeylerin kredisini ödüyoruz. Sıkıntım tabiki de bu değil. Ama sanki eşim bizim çocuğumuza karşı fazlasıyla ilgisiz.
Mesela dün internet üzerinden bebek için fikirlere bakiyodum. İlk bir yaşına kadar bizim odamızda yatmasına karar verdik çünkü eşimin oğlunun zarar verebilecegini düşünüyoruz. Hem ilk aylar bizde yakın olur alışması kolay olur dedik. Odanın bir kısmını boşalttık. Yatağı oraya koyarız dedik ama daha seçilen hazırlanan bir yatak yok. Dün bende bebegin yatağını koyacağınız kısmı farklı renk boyayalim birde duvar kağıdı yada sticker yapıştıralım dedim. Hemen hayır bunu odasına yaparız dedi ama odasının hazırlanmasi için yeterince fazla zamana ihtiyacımız var çünkü evde tadilat gerekli.
Bu küçük bir mesele deyip fazla uzatmadim. İnternetten tulumlara bodylere bakiyodum gösteriyorum sadece tepkisi iyi güzelmiş evet bu hoş falan oluyor. Siparişini vereyim mı diyorum hayır alışveriş merkezinden bakarız diyor. Bebek 28 haftalık oldu ve daha bir tane body bile alınmış değil. Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiğimiz den beri her gösterdigime alışveriş merkezinden bakarızdan başka birşey çıkmıyor ağzından. Baktım hala harekete geçmiyor bende kendi başima araştırdım herşeyi.
Sonra bir yatak gösterdim anne yani beşik gibi. Bunu seçtim dedim bu seferde bana sormadan seçtin mı diye tartıştı. Almadım seçtim sadece. Birkaç hafta önce göğüs pompası sterilizator araştırdım kafamda marka ve model belirledim. Benim seçtiğim 80euroydu başka bir markaninki 60euroymus hemen onu gösterdi bana. Birkaç gün sonra benim sectigimin 60euroya düştüğünü gördüm ve hemen gösterdim tepkisi sadece iyi fiyat oldu. 3lu set olaraktan fiyat vermişlerdi. Hiç sipariş edelim demedi.
En sonunda dayanamayıp dün bebek bodylerini sipariş verelim dedim. Bana bağırmaya başladı bu ay maddi sıkıntı var biliyosun diye halbuki ben maaşı alacağı dönem sipariş verelim demiştim. Kiskaniyosun demeyin lütfen inanın kıskandığımdan dolayı söylemiyorum 8yasindaki oğluna maddi sıkıntı demeden telefon aldı. Ki o yaştaki bir çocuğa hiç gerekli olduğunu düşünmüyorum. Geçen ay tablet aldı. Kendine de telefon aldı ayrıca. Şirket telefonunu kullanmak istemiyormuş. Ben tepki gosterdigimde daha çok var doğuma diyor. Şimdi size soruyorum bir anda her şeyi almak mı bütçeyi zorlar yoksa parça parça her ay birşeyler almak mı?
Kendi çocuğuma karşı olan heyecanimi söndürdü. İçimden ne bebek kıyafeti bakmak ne araştırmak gelmiyor artık. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi. Hep bebeğimiz sanki yarın dogacakmista hiçbir şeyi hazır değil gibi. Günlerdir kendimi toparlayamiyorum. Dün çok kavga ettik. Bana sadece istiyorum diyorsun yapılabilir mı demiyorsun dedi. Ben kalkipta lüks markalara yada uçuk fiyatlı ürünlere bakmıyorum ki. Ayrıca bunlar benim istediğim olmasa bile bebeğin ihtiyaçları. Siz söyleyin ne olur hormonlardan alınganlık mı yapıyorum yoksa gerçekten esimden kaynaklı bir sorun mı var? İki gündür ağlamaktan mahfoldum
sen fedakarlik ysptikca daha cok fedakarlik yapmsn beklenir bunlar bir gorevmis gibi algilanir olan sana olur.Arkadaşlar bugün itibariyle 28.haftama girmiş bulunmaktayım. Hayırlısıyla Nisan'da doğacak olan oglumuzu bekliyoruz. Ama günlerdir ben ruhen kendimi toparlayamiyorum. Eşimin önceki ilişkilerinden olan iki çocuğu var. Su anda da hala eski eşine aldığı şeylerin kredisini ödüyoruz. Sıkıntım tabiki de bu değil. Ama sanki eşim bizim çocuğumuza karşı fazlasıyla ilgisiz.