Hamilelik hormonları mı yoksa gerçekten haklı miyim?

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
Arkadaşlar bugün itibariyle 28.haftama girmiş bulunmaktayım. Hayırlısıyla Nisan'da doğacak olan oglumuzu bekliyoruz. Ama günlerdir ben ruhen kendimi toparlayamiyorum. Eşimin önceki ilişkilerinden olan iki çocuğu var. Su anda da hala eski eşine aldığı şeylerin kredisini ödüyoruz. Sıkıntım tabiki de bu değil. Ama sanki eşim bizim çocuğumuza karşı fazlasıyla ilgisiz.

Mesela dün internet üzerinden bebek için fikirlere bakiyodum. İlk bir yaşına kadar bizim odamızda yatmasına karar verdik çünkü eşimin oğlunun zarar verebilecegini düşünüyoruz. Hem ilk aylar bizde yakın olur alışması kolay olur dedik. Odanın bir kısmını boşalttık. Yatağı oraya koyarız dedik ama daha seçilen hazırlanan bir yatak yok. Dün bende bebegin yatağını koyacağınız kısmı farklı renk boyayalim birde duvar kağıdı yada sticker yapıştıralım dedim. Hemen hayır bunu odasına yaparız dedi ama odasının hazırlanmasi için yeterince fazla zamana ihtiyacımız var çünkü evde tadilat gerekli.

Bu küçük bir mesele deyip fazla uzatmadim. İnternetten tulumlara bodylere bakiyodum gösteriyorum sadece tepkisi iyi güzelmiş evet bu hoş falan oluyor. Siparişini vereyim mı diyorum hayır alışveriş merkezinden bakarız diyor. Bebek 28 haftalık oldu ve daha bir tane body bile alınmış değil. Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiğimiz den beri her gösterdigime alışveriş merkezinden bakarızdan başka birşey çıkmıyor ağzından. Baktım hala harekete geçmiyor bende kendi başima araştırdım herşeyi.

Sonra bir yatak gösterdim anne yani beşik gibi. Bunu seçtim dedim bu seferde bana sormadan seçtin mı diye tartıştı. Almadım seçtim sadece. Birkaç hafta önce göğüs pompası sterilizator araştırdım kafamda marka ve model belirledim. Benim seçtiğim 80euroydu başka bir markaninki 60euroymus hemen onu gösterdi bana. Birkaç gün sonra benim sectigimin 60euroya düştüğünü gördüm ve hemen gösterdim tepkisi sadece iyi fiyat oldu. 3lu set olaraktan fiyat vermişlerdi. Hiç sipariş edelim demedi.

En sonunda dayanamayıp dün bebek bodylerini sipariş verelim dedim. Bana bağırmaya başladı bu ay maddi sıkıntı var biliyosun diye halbuki ben maaşı alacağı dönem sipariş verelim demiştim. Kiskaniyosun demeyin lütfen inanın kıskandığımdan dolayı söylemiyorum 8yasindaki oğluna maddi sıkıntı demeden telefon aldı. Ki o yaştaki bir çocuğa hiç gerekli olduğunu düşünmüyorum. Geçen ay tablet aldı. Kendine de telefon aldı ayrıca. Şirket telefonunu kullanmak istemiyormuş. Ben tepki gosterdigimde daha çok var doğuma diyor. Şimdi size soruyorum bir anda her şeyi almak mı bütçeyi zorlar yoksa parça parça her ay birşeyler almak mı?

Kendi çocuğuma karşı olan heyecanimi söndürdü. İçimden ne bebek kıyafeti bakmak ne araştırmak gelmiyor artık. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi. Hep bebeğimiz sanki yarın dogacakmista hiçbir şeyi hazır değil gibi. Günlerdir kendimi toparlayamiyorum. Dün çok kavga ettik. Bana sadece istiyorum diyorsun yapılabilir mı demiyorsun dedi. Ben kalkipta lüks markalara yada uçuk fiyatlı ürünlere bakmıyorum ki. Ayrıca bunlar benim istediğim olmasa bile bebeğin ihtiyaçları. Siz söyleyin ne olur hormonlardan alınganlık mı yapıyorum yoksa gerçekten esimden kaynaklı bir sorun mı var? İki gündür ağlamaktan mahfoldum

Bence hakĺısın. Buraya yazdıgın gibi ona da anlat. Kırıldığını soyle. Erkekler kucaklarina alana kadar baba gibi hissetmiyorlar kendilerini. Ama iyice agirlasmadan alisverisleri yapmaniz gerekiyor. Son dakikaya birakirsaniz cok zorlanirsin
Baska seylere gelirken maddi sıkıntı yoksa seni de ilk cocugunu beklerken kırıp dagitmasin para diyip
Ay bu erkekler az insan olsa. Hepsi ayri öküzbaş

haklısın demenin bir faydası yok sanırım bu sizi ve bebeğinizi etkiler adamın üçüncü çocuğu olacak haliyle birçok heyecanı ilgiyi kaybetmiş olabilir bunu böyle düşünmeniz menfaatinize olacaktır

Bu olayin diger cocuklarla alakasi yok gibi duruyor.

Nisana daha var yaklasinca dogum hepsini birden alalim diye dusunuyor olabilir.

Internetten alisverise sicak bakmiyor gibi.

Alisveris merkezinden alalim dedigi zaman tamam o zaman ne zaman gidelim diye sorun tatli dille.

Guzel guzel anlatin. Son aylarda evden disari cikamayacagi simdiden alalim diyin.

Gorerek alalim diyorsa alisveris tarihi isteyin. Internetten alalim diye tutturmayin.

Keşke anlamaya çalışsa ona göre doktor kontrollerini ödüyor üstüne düşeni yapıyor. Defalarca kez dedim kiriliyorum dedim. Ayrıca en son kontrolde doktorum rahimde sol kısımda kasılmam olduğunu eğer magnezyumla gecmezse erken doğum riski olduğunu söyledi buna rağmen hassasiyet göstermiyor. Dünden beri düşünüyorum acaba sorun bende mı diye. Açıkça da dedim heyecanimi öldürdün diye ama yok

Şimdi şöyle bir gerçekte var. Bir yemeği 2. Defa ısıtıp yediginde tadı kaçıyor. İlki gibi olmuyor. Seni de üzmek istemem ama ben durumu bu şekilde görüyorum.
Bende burdan baktım olaya. İlk çocuğunu ilk defa 2yasinda görmüş. Ama kızının hamileliğinde bile yanındaymış. Hatta eski esi 5. Ayda iki kez çocuk aldırmış. Kendisi söyledi aldığımız bütün eşyaları attık onun yüzünden diye. Ben 6.ayima girdim çok az bir zaman kaldi. Bende de ilk zamanlardaki heyecanimi bırakmadı artik

Ben internetten alalım diye tutturmadim internet son çare oldu. Ki kendisi herşeyi internet sipariş ile alir. Zaten ben çocuğumun ilk kıyafetlerini hep görerek almak istiyorum. Söyledim ona da son haftalarimda belki yürürken bile zorlanıcam çıkıp bakamicaz diye. Bu zamana kadar hep tatlı dille yaklaştım ama öyle değil böyle de olmuyor artık. Pes ettim. Hatta içimden bir ses bırak her şeyi hiç önemseme ne alıyorsa ne yapıyorsa yapsın diyor

Eski eşlerinden neden ayrılmış?
İlkiyle hiç evlenmemiş. Eşim Alman bu arada. Sevgilisiymis kadın başkasıyla evlenirken senden hamileyim diye aramış. İkincisindense kadının psikolojik sorunları varmış. Aşırı sinirli agresif biriymiş. Hatta eşime fiziksel şiddet bile uygulamış

Hormonların ile alakalı değil bence kesinlikle haklısın

Canim sanki adam biraz fazla hızlı yaşamış hayatı gibi. Bu yüzden artik adam çocuğa bebege de doymuş. Birlikte mi istediniz bebek sahibi olmayi.

canım böyle durumlarda olaya bakış açını değiştirmeye çalış.Ne güzel Rabbim bi ewlat nasip edicek sana.Anne baba için ilk heycan son heycan olmaz hepsinin heycanı bambaşkadır.Bişeyler almak için aceleye gerek yok nice insanlar tanıyorum bebek odası kıyafetler doldurup hastane sonrası kucağı boş dönenler.Kızma sinirlenme eşine düşün dua et Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin odasıda olur çeşit çeşit tulumları da zıbınlarıda

Bence ne alınması gerekiyosa cikip al. Sorma, haberi olmasın bile. Madem bu heyecani paylasmiyor, en azindan köstek olmasin. Al anneni, arkadasini birini yanina, git yap ufak tek body vs. alısverisini. Sorarsa da boogaboo araba almadim cocuga 5 tane body 3 tane pijama aldim dersin. Bu kadar karismaz erkek dedigin herşeye öf.

Canim sanki adam biraz fazla hızlı yaşamış hayatı gibi. Bu yüzden artik adam çocuğa bebege de doymuş. Birlikte mi istediniz bebek sahibi olmayi.
Evet canim ikimizin ortak karariydi zaten iliskimizin başından beri hep ortak çocuğumuz olsun istiyorduk. Karar verdigimizde korunmayı bıraktık. Sürpriz olan bişey değildi yani. Bana hep iki cocugum var ama hep eksikti dedi. İlkini 2yasinda gördü ilk kez. İkincisi 1bucuk yaşındayken gördü en son hala daha annesi göstermiyor.

Bu arada 0-3 arasi kiyafet cok alma
Bebek iri olabilir. Bi de cok cabuk buyuyolar, bazisina sıra bile gelmiyo. Hediye vs gelir mi bunlari da hesaba kat.

Amin inşallah canım. Aklımda bir sürü şey vardı ilk çocuğumla ilgili ama kursagimda kaldı her sey. En önemlisi rabbim sağlıkla kavuştursun.

Cocuklari gormuyo mu? Sanki biri size geliyo gibi anladim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…