Gebeliğe Hazırlık Hamilelik haberini bekleyenler 👇🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birsey sorucam canım adet dahil suan 9. Gunum bugün birazonce doktordan cıktım en buyük yumurtam 11mm daha buyurmu acaba sen kacinci gunde kac mm yumurta gördün
canım 10nunda adet oldum 19unda kontrole gittim 16-17-14 civarındaydı 3-4 yumurta gördü diğer gün hemen iğne vuruldum sana iğne için ne dedi

1 senedir deniyoruz suanlik ikimizde de sorun cikmadi rahim filmi cektirecegim bakalim insallah gerek kalmazda bu ay sogan suyu ve maydanoz buhari yaptim regl gunume 1 hafta var dun lekelenme oldu insallah yerlesme kanamasidir Rabbim isteyen ve hak eden herkese evlat nasip etsin hepimizeee ( 1 yildir her ay erken ve kaset gebelik testleri yapmaktan skildim artknyapmayacagim geciksin bakalim )

Merhaba bizde 5 aydır deniyoruz olmayınca bu ay doktor femara verdi onu kullanıyorum suan
Ne kadar erken ilac kullandirmis doktor ben 1 senedir o kadar doktora gittim sadece folik asit dediler 1 seneye kadar normal 1 sene dolduktan sonra tedaviye baslariz dedi hepsi simdi rahim filme istediler yeni

Ne kadar erken ilac kullandirmis doktor ben 1 senedir o kadar doktora gittim sadece folik asit dediler 1 seneye kadar normal 1 sene dolduktan sonra tedaviye baslariz dedi hepsi simdi rahim filme istediler yeni
valla bana hiç bekle demedi hemen tedaviye başladık acıkcası ben de beklemek istemiyorum en azından olasılıgı desteklemiş oluyoruz böyle

valla bana hiç bekle demedi hemen tedaviye başladık acıkcası ben de beklemek istemiyorum en azından olasılıgı desteklemiş oluyoruz böyle
Bende oyle istiyordum aslinda her gittigimde yumurta gelistirici bisey yazmicakmisiniz falan diyordum hepsi de yasiniz genc vücuda kimyasal sokmaya gerek yok falan dediler iyi mi kötü mü bilmiyorum ama doktor sans işi valla

canım 10nunda adet oldum 19unda kontrole gittim 16-17-14 civarındaydı 3-4 yumurta gördü diğer gün hemen iğne vuruldum sana iğne için ne dedi
Suan 11mm bi yumurta söz konusu oldugundan birsey demedi canım femaraya devam et carsamba gunune kadar dedi iste carsamba tekrar gidicem ozmana kadar buyur ins sen femara yi gunde kac adet kullandin

Suan 11mm bi yumurta söz konusu oldugundan birsey demedi canım femaraya devam et carsamba gunune kadar dedi iste carsamba tekrar gidicem ozmana kadar buyur ins sen femara yi gunde kac adet kullandin
canım günde iki kez sabah akşam kullandım carsambaya kadar büyür hergün 1-2 mm büyüo die okumustum canını sıkma

canım günde iki kez sabah akşam kullandım carsambaya kadar büyür hergün 1-2 mm büyüo die okumustum canını sıkma
Bilmiyorum canım morelim bozuldu valla oysa hevesli bi sekilde gitmistim bakalım ins büyur carsambaya kadar bende gunde 2 sabah aksam kullaniyorum bakalim yedigime ictigime dikkat edicem biraz umarim sonuc alirim

Bilmiyorum canım morelim bozuldu valla oysa hevesli bi sekilde gitmistim bakalım ins büyur carsambaya kadar bende gunde 2 sabah aksam kullaniyorum bakalim yedigime ictigime dikkat edicem biraz umarim sonuc alirim
merak etme büyür o stres yapma kötü etkilenir hormonların

Ahhh bu testler batları beklemeden hemencecik çıksa da rahatlasak beni çok etkiliyo stres yapma herşeyin vakti zamanı var diye kendimi telkinlemeye çalışıyorum ama aklım hep bebek varmı acabalarda kalıyor

5aydır deniyoruz olmuyor dedim asla erken bekle demedi femara başlayalım dedi hemen
Ben de bugün gttim doktora 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denedik olmadı bu defa femara verdi bakalm

Selaam kızlar. Bende bat 13 günlerimi güzel değerlendirdim aslında, battan neredeyse 10 gün önce belirtilerim yogundu gögüsler şiş, kahverengi, sık tuvalet, uyku vs. test yaptım 6 gün kala negatifti. Bugün 4 gün kalmıs oluyor bi kaç gündür kasık ağrım var bel, bas agrım, gögüslerimdeki hassaslık hıc gecmedi. az önce agrıyla pembe bi leke geldi. acaba yerlesme mı, regl mi oluyorum?

Kızlar teste bakarmısınız sanki silik bi çizgi görüyorum hayal mi hayalet mi anlayamadım

Eklentiler

• 1AA3753F-D317-4AF0-BAA9-5A49F49D2868.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 41
  • 8FB259EA-9A90-47A7-9DA0-A6E3AC74F513.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…