canım 10nunda adet oldum 19unda kontrole gittim 16-17-14 civarındaydı 3-4 yumurta gördü diğer gün hemen iğne vuruldum sana iğne için ne dediBirsey sorucam canım adet dahil suan 9. Gunum bugün birazonce doktordan cıktım en buyük yumurtam 11mm daha buyurmu acaba sen kacinci gunde kac mm yumurta gördün
1 senedir deniyoruzKızlar biliyorum aranızda benim gibi bu haberi bekleyenler, en ufak bişeyde acaba hamile miyim diyenler, regli geçip idrar testinde negatif görenler ama ona rağmen umudunu kaybetmeyenler çok. Haydi sohbet edelim kimler ne kadar zamandır çocuk istiyor, belirtileri, testleri, kim ne durumda. Biz 5 aydır deniyoruz. Bu ay ilk defa reglim gecikti ve idrar testim negatif ama ümidimi kesmedim :)
Ne kadar erken ilac kullandirmis doktorMerhaba bizde 5 aydır deniyoruz olmayınca bu ay doktor femara verdi onu kullanıyorum suan
valla bana hiç bekle demedi hemen tedaviye başladık acıkcası ben de beklemek istemiyorum en azından olasılıgı desteklemiş oluyoruz böyleNe kadar erken ilac kullandirmis doktorben 1 senedir o kadar doktora gittim sadece folik asit dediler 1 seneye kadar normal 1 sene dolduktan sonra tedaviye baslariz dedi hepsi simdi rahim filme istediler yeni
Bende oyle istiyordum aslinda her gittigimde yumurta gelistirici bisey yazmicakmisiniz falan diyordum hepsi de yasiniz genc vücuda kimyasal sokmaya gerek yok falan dedilervalla bana hiç bekle demedi hemen tedaviye başladık acıkcası ben de beklemek istemiyorum en azından olasılıgı desteklemiş oluyoruz böyle
Suan 11mm bi yumurta söz konusu oldugundan birsey demedi canım femaraya devam et carsamba gunune kadar dedi iste carsamba tekrar gidicem ozmana kadar buyur inscanım 10nunda adet oldum 19unda kontrole gittim 16-17-14 civarındaydı 3-4 yumurta gördü diğer gün hemen iğne vuruldum sana iğne için ne dedi
canım günde iki kez sabah akşam kullandım carsambaya kadar büyür hergün 1-2 mm büyüo die okumustum canını sıkmaSuan 11mm bi yumurta söz konusu oldugundan birsey demedi canım femaraya devam et carsamba gunune kadar dedi iste carsamba tekrar gidicem ozmana kadar buyur inssen femara yi gunde kac adet kullandin
Bilmiyorum canım morelim bozuldu valla oysa hevesli bi sekilde gitmistim bakalım ins büyur carsambaya kadar bende gunde 2 sabah aksam kullaniyorum bakalim yedigime ictigime dikkat edicem biraz umarim sonuc alirimcanım günde iki kez sabah akşam kullandım carsambaya kadar büyür hergün 1-2 mm büyüo die okumustum canını sıkma
merak etme büyür o stres yapma kötü etkilenir hormonlarınBilmiyorum canım morelim bozuldu valla oysa hevesli bi sekilde gitmistim bakalım ins büyur carsambaya kadar bende gunde 2 sabah aksam kullaniyorum bakalim yedigime ictigime dikkat edicem biraz umarim sonuc alirim
Hayirlisi bakalım canım hersey allahtanmerak etme büyür o stres yapma kötü etkilenir hormonların
Benimde 8 martta belli olacak herşey
Doktora ne dediniz acana 5 ay olmus daha erken demedi miMerhaba bizde 5 aydır deniyoruz olmayınca bu ay doktor femara verdi onu kullanıyorum suan
5aydır deniyoruz olmuyor dedim asla erken bekle demedi femara başlayalım dedi hemenDoktora ne dediniz acana 5 ay olmus daha erken demedi mi
Cok iyi yaa bende tersler mi diye korkuyorum5aydır deniyoruz olmuyor dedim asla erken bekle demedi femara başlayalım dedi hemen
Ben de bugün gttim doktora 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denedik olmadı bu defa femara verdi bakalm5aydır deniyoruz olmuyor dedim asla erken bekle demedi femara başlayalım dedi hemen
Canım bende gördümKızlar teste bakarmısınız sanki silik bi çizgi görüyorum hayal mi hayalet mi anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?