Merhaba bizde 5 aydır deniyoruz olmayınca bu ay doktor femara verdi onu kullanıyorum suanKızlar biliyorum aranızda benim gibi bu haberi bekleyenler, en ufak bişeyde acaba hamile miyim diyenler, regli geçip idrar testinde negatif görenler ama ona rağmen umudunu kaybetmeyenler çok. Haydi sohbet edelim kimler ne kadar zamandır çocuk istiyor, belirtileri, testleri, kim ne durumda. Biz 5 aydır deniyoruz. Bu ay ilk defa reglim gecikti ve idrar testim negatif ama ümidimi kesmedim :)
Bende 6yıldır istiyorum en son aralık26da adet gördüm adet olmadım olsaydım aşılamam vardı. Kan idrar testleri negatif Dr duphaston verdi adet bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsunKızlar biliyorum aranızda benim gibi bu haberi bekleyenler, en ufak bişeyde acaba hamile miyim diyenler, regli geçip idrar testinde negatif görenler ama ona rağmen umudunu kaybetmeyenler çok. Haydi sohbet edelim kimler ne kadar zamandır çocuk istiyor, belirtileri, testleri, kim ne durumda. Biz 5 aydır deniyoruz. Bu ay ilk defa reglim gecikti ve idrar testim negatif ama ümidimi kesmedim :)
Canım ne için verdi onu daha önce hiç duymadım.Merhaba bizde 5 aydır deniyoruz olmayınca bu ay doktor femara verdi onu kullanıyorum suan
Bizde 2 aydır istiyoruz , ovulasyon test takibi yapıyorum bat 20 şubat .Kızlar biliyorum aranızda benim gibi bu haberi bekleyenler, en ufak bişeyde acaba hamile miyim diyenler, regli geçip idrar testinde negatif görenler ama ona rağmen umudunu kaybetmeyenler çok. Haydi sohbet edelim kimler ne kadar zamandır çocuk istiyor, belirtileri, testleri, kim ne durumda. Biz 5 aydır deniyoruz. Bu ay ilk defa reglim gecikti ve idrar testim negatif ama ümidimi kesmedim :)
Canım adetin baya gecikmiş bebiş yok mu kesin mi ? Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsinBende 6yıldır istiyorum en son aralık26da adet gördüm adet olmadım olsaydım aşılamam vardı. Kan idrar testleri negatif Dr duphaston verdi adet bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Hadi inşallah canımBizde 2 aydır istiyoruz , ovulasyon test takibi yapıyorum bat 20 şubat .
inşallah bu ay güzel haberler veririz
Yumurta geliştiriyormus canım aslında ovulasyon testinde yumurtlama ve çatlamayı hep görüyorum ama bilemiyorum takip edelim dedi bu hafta ilaç bitince gitcm kontroleCanım ne için verdi onu daha önce hiç duymadım.
Hadi bakalım en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın inşallahYumurta geliştiriyormus canım aslında ovulasyon testinde yumurtlama ve çatlamayı hep görüyorum ama bilemiyorum takip edelim dedi bu hafta ilaç bitince gitcm kontrole
Ben de senin gibiyim canım son 8 Aralık adet testler hep negatif adet söktürücü içtim biteli nerdeyse 1 hafta oldu gelen giden yok muyene oldum sıkıntı da yok Allah sonumuzu hayr etsinCanım adetin baya gecikmiş bebiş yok mu kesin mi ? Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin
Canım seninki baya gecikmiş kan testi yaptırdın mı hamile olabilirsin benceBen de senin gibiyim canım son 8 Aralık adet testler hep negatif adet söktürücü içtim biteli nerdeyse 1 hafta oldu gelen giden yok muyene oldum sıkıntı da yok Allah sonumuzu hayr etsin
Amin inşallahBizde 3 senedir evliyz 2 senedr istiyoruz kızlarsebepsiz benimki klomene başladım bu ay hayırlısıyla gelsin inşallah bebeklerimiz
Yaptırdım cnm ya bişey çıkmadı hormanlara da bakıldı onlarda normal stres mi yaptım bilmiyorum Ekim'de düşük yaptım o zaman bile düzenli adet oldum iki ayCanım seninki baya gecikmiş kan testi yaptırdın mı hamile olabilirsin bence
Hay Allah çok üzüldümYaptırdım cnm ya bişey çıkmadı hormanlara da bakıldı onlarda normal stres mi yaptım bilmiyorum Ekim'de düşük yaptım o zaman bile düzenli adet oldum iki ay
Umarım en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırızBizde 4 aydır istiyoruz ama daha bir şey yok
Canım bende 5 gun femara kullandım ve yarin yumurta olusmusmu onun icin kontrole gidicem sen sonuc aldınmı acaba kacınci femara denemenMerhaba bizde 5 aydır deniyoruz olmayınca bu ay doktor femara verdi onu kullanıyorum suan
ilk denemem yumurtalarım gelişti iğne vuruldum suan adet gününü bekliyorumCanım bende 5 gun femara kullandım ve yarin yumurta olusmusmu onun icin kontrole gidicem sen sonuc aldınmı acaba kacınci femara denemen
Birsey sorucam canım adet dahil suan 9. Gunum bugün birazonce doktordan cıktım en buyük yumurtam 11mm daha buyurmu acaba sen kacinci gunde kac mm yumurta gördünilk denemem yumurtalarım gelişti iğne vuruldum suan adet gününü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?