Hamilelik belirtisimi

Folik aSide basladinmi canim

Benim de ilk 51 çıktı adetten bir gün sonra. Üç gün sonra yeniden kan verdim 321 çıktı. Niye sağlıksız olsun ki? En az iki kat artmalı. Daha fazla artmış ama önemli olan artması. Kanaman falan var mı o zaman sağlıksız diye düşünülür

Çok şükür hiç kanamam yok lekelenmem bile olmadı ama böyle boş cümlelerde ne biliyim hamile kadına düşünülmeden söylenmemeli bence insan ekstra dikkatli duygusal oluyor

Çok şükür hiç kanamam yok lekelenmem bile olmadı ama böyle boş cümlelerde ne biliyim hamile kadına düşünülmeden söylenmemeli bence insan ekstra dikkatli duygusal oluyor
Benim biraz akıntım fazla gelse hemen tuvalete gidip bakıyorum bir şey mi oldu diye insanlar bunu bilmeden konuşuyor böyle Çok şükür benim de olmadım ne kanamam ne de leke. Yerleşme ile ilgili de olmadı. Sadece adet zamanı sancım vardı o kadar

Bende öyleyim akıntım çok birşey hissedince soluğu tuvalette alıyorum o kadar korkuyoruz bide bunları duyuyoruz. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hissetmesemde şimdiden bağladım ona

Adet belirtisiyle ayniymis aslinxa canjm bnde 3 hafta oluyo ogreneli oglesine ypmistim cikti

Sakin alttan baktirma simdi dusuk riski cok vrmia bebek daha yeni tutunuyoo

Evet kuzum onuda duydum ama doktor diyorki kesinlikle öyle bi durum yok düşürmüyor bebek falan diyor bende korkuyorum daha önce gebeyken alttan muayene olan oldu mu?
Öyle bir durum yok tabi ki. Zaten o cihaz ucunda duran bir şey içine tam girmiyor bile ben 6 haftalık hamileyim. 2 kez gittim ikisinde de vajinal baktı. Hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. Doktorum her seferinde sana ve bebeğine zarar vermez diye belirtiyor zaten. Hamileyken ilişki yaşamaktan daha tehlikesiz bence. Bakılması gerekiyorsa bakılmalı. Çoğu kişi düşük olacağından korkuyor. Ama öyle bir durumun olacağını düşünmüyorum. Çünkü bebek rahimde. Mantıklı düşünmek lazım.

Aslında düşününce mantıklı ama baktıktan sonra düştü diyen bir sürü kadın var sitede. Doktora söylediğimde doktor düşük tehlikesi yüksek olan bir gebeliktir ama düşmesinde vajinal ultrasonun etkisi olmaz, zaten bebek muhtemelen düşecekmiş dedi banada. İçimi rahatlattın teşekkür ederim

Tabiki düşük tehlikesi olanlar ona bağlıyor büyük ihtimalle. Yani o cihaz vajinal bölgede rahime ulaşması imkansız. İçini ferah tut. Ben bu şekilde kalp atışını duydum. Çünkü erken dönemde olduğundan karından ultrason kalp sesini alamadı. Herhangi bir sorun olmaz içini rahat tutarsan.

Evet kuzum onuda duydum ama doktor diyorki kesinlikle öyle bi durum yok düşürmüyor bebek falan diyor bende korkuyorum daha önce gebeyken alttan muayene olan oldu mu?
Bnim kuzenim dedi banada bizim aileden kimsr ilk aylarda altann muayne olmadi bende yarin 7 haftalik oluyorum bnim doktorumda bni alttan muayne etmedi bence izin verme

Ama daha yeni tutunuyo biliyosun dimi ilkte bebek bile yok sadece bos kese vr siz bilirsiniz

Merhaba uğurlu topige ben de yazayım dedim gebe olanlara Allah sağlıkla kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah benim de dün adet günümdü karnında guruldamalar göğüslerim balon gibi ara ara sancım oluyor ve dün sabah miniminnacik bir kahve leke geldi sonrası geldi akşam da çok açık pembe leke şuanda kesildi böyle olan var mı

Canım yerleşme kanaması olabilir devam etmezse bir kaç güne test yaptır bende hiç olmadı böyle bi durum bu arada amiin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…