Hamilelik belirtisimi

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
27
Merhaba bat yarın ama bende herzaman bigün öncesinden kasık ağrısı olurdu şimdi hiç yok ara ara kadığıma ağrı giriyor adet oldum zannediyorum tuvalete gidiyorum yok Bu ay hsg çekindim son bir haftadır aşırı göğüs ağrısı gaz ve karında guruldama var bu şekilde belirtiler yaşayan varmı acaba

Merhaba benim de yarın bat ne olacak bilmiyorum ben de bir gün önce adet sancısı çekerdim hani o his gelirdi ama şu an yok. Çok sık idrara çıkıyorum. Göğüslerim sertleşmedi inşallalh ikimiz de güzel haber alırız

Kızlar merhaba iyi geceler size bir sorum olucak soracağım konu şu çocuk istiyoruz 5 aylık evliyim bu ay yumurtlama gününden itibaren bu 6. gün oldu ve bazı belirtilerin var ama bilmiyorum tabi psikolejim mı acaba diye de kafama takmamak istiyorum ama size sorayım geceleri uyuyamıyorum 5 gündür var bu belirtiler karnımın içinde bişey var gibi bı his var bazı zamanlar aniden ateşim yükseliyor hararet gibi dudaklarım yanıyor ve vajinam sanki düşecek gibi ağrı oluyor kasıklarımda çok nadir ara sıra batma oluyor yattigim zaman rahat edemiyorum ve karnımda şişlik var genelde adet günüme bir iki gün önce oluyor ama bu sefer yumurtlama gününden beri var bu şişlik size hamile olabilir miyim pek anlamıyorum belirtilere baktığım da çok değişik değişik belirtiler olanlar var ama döllenme belirtilerini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ve dua eder misiniz Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah

Kuzum bende pembe lekelenme geldi sabah kesin birazdan sökülür bu ay hsg çekindiğim için çok umutluydum ama yine olmadı

Canım inşallah bebeğin seninledir yumurtlama gününden 14 gün sonra bi test yap inşallah vardır

Anlık canım ama bugün sabah uyandığımda pembe lekelenme gördüm kesin adetim sökülür birazdan
Canım yerlesme kanaması olabilir hemen ümidini kestirme bende hsg cekildiğim ay hamile kaldım pembe leke geldi aynen senin givi adet oldum sandım bebiş yerleşmiş meğer.

Canım yerlesme kanaması olabilir hemen ümidini kestirme bende hsg cekildiğim ay hamile kaldım pembe leke geldi aynen senin givi adet oldum sandım bebiş yerleşmiş meğer.
Ay gerçektenmi Ya inanırmısınız hiç ağrım sızım yok önceden deli gibi kuvranırdım en son ağrı kesici içerdim daha yeni lavaboya gittim ped takmıştım hiç bembeyaz ped ama peçeteye sildiğimde az bişey çok az pembemsi leke oldu peçetede Allahım yarabbim inşallah yerleşme kanaması felandır

İnşallah canım İnşallah dediğin gibi yerleş me kanamasından agrı olmaz

Şuan test yapsan varsa cıkar biliyor musun. Ben bile merak ettim
Allah senden binlerce kez razı olsunnnnnnn , benim yerleşme kanamamda böyle oldu felan diyince ben sizden gaz alarak gittim test yaptım hamileyiiiiiiiiiiiimmmm rabbiim bana buraya bu kelimeyi yazmayı nasip etti ya binlerce kez şükürler olsun bugün bat günüm ama adet olmadığım için acaba dedim ve gittim erken gebelik testi aldım sonuç hemen çift çizgiii durdum duramadım kan vermeye gittim 39 çıktı kan değerim doktor düşük diye hiç endişelenme önemli olan iki katı artması dedi şu anda çok mutluyum

Eklentiler

• EA36F098-FB9D-4425-958A-3D949EE0E56B.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 733
  • D371837C-8B1A-40B0-A2F4-F25E8EA851DE.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 685
Ayy cok mutlu oldum ya görünce,benimde aklımda böyle bir kutu yapmak var eğer hamileysem bu ay Belirti olarak adete 8-9 gün kala kasık ağrısı var hatta dün hapşurdum sanki kasığıma biri birşey sapladı öyle bir acıydı bata 4 gün var suan baya yoğun akıntım var bakalım inşallah bende bu güzel haberi alırım

Suan okadar duygulandım ki anlatamam belki de ben söylemesem adet oldum diyip üzülüp sitres yapacaktın veee bebişe zararlydı. ALLAHM sen ne lere kadirsin yarabbim isteyen herkese nasip et kimseyi aratmaaa çokkk şükür saglıkla gelsin miniğin

Ya çok mutlu oldum hayırlı olsunnnn

Benim de adet günüm bugün henüz olmadım ama test yapmaya cesaret edemiyorum birkaç gün geçsin kan veririm direkt

İnşallah bitaneeeeeem inşallllah dediğin gibi seni dinlemeseydim adet oluyorum zannederdim ve kendimi üzerdim çok şüküüür hamileyiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…