Hamilelik belirtisimi

İnşallajhh ya benımkısı de 16 sın
Hamile arkadaşlara hayıtlı olsun ,sağlıkla kucağınıza alın.Benim de 16 ,yumurtlamada baya sğrım oldu son 3 aydır böyle baya batmalar felan oluyor şaşkınım bu ay sadece bmyle olsa kesin derdim ama bakalım ayın 26 sı ne gösterecek 1 senedir deniyoruz yok yok 😔

Hamile arkadaşlar hayırlı olsun. İsteyen herkese nasip olsun inşallah. Hamile arkadaşlar benimde regle 10 gün varken göğüsleriö acımaya başladı arada ucları sızlıyo gibi oluyo. Ve 5 6 gündür sol kasığım sızlıyor ara ara iğne batması gibi regle 4 gün var çok büyük merak içerisindeyim. Benimle paylaşır mısınız tam olarak nasıldınız diğer aylardan farkı ne oldu

Hamile arkadaşlara hayıtlı olsun ,sağlıkla kucağınıza alın.Benim de 16 ,yumurtlamada baya sğrım oldu son 3 aydır böyle baya batmalar felan oluyor şaşkınım bu ay sadece bmyle olsa kesin derdim ama bakalım ayın 26 sı ne gösterecek 1 senedir deniyoruz yok yok 😔
Rabbim bekleyen herkese versin inşallah 🙏 sabır napalım

Masallah ne bereketli konuymus her yazan pozitifi görüyor kızlar 😂 hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim bata 5 gün var bugün test yaptim negatifti, yumurtlamanin yani çatlamanin 9. Günü biliyorum erken ama yine de biraz moralim bozuldu. Ben de kasık bel ve göğüs ağrıları var zaman zaman artıp azalan. Adetten bu kadar önce başlamazdi belirtilerim o yüzden de ümitleniyorum ama hayırlısı artık iki gün sonra tekrarlarim.
Sizde oldu mu hic daha erken test yapip negatif çıktığı halde bikac gün sonra pozitifi gören??
Merhaba benimde adet günüme 3-4 gün var. Gaz, karın guruldamaları var. Göğüs ağrım yumurtlamadan adetime kadar hep olurdu zaten ama bu sefer bir azalıyor bir çoğalıyor. Normalde göğüs ağrım adetime kadar azala azala biterdi. Dün de ağrı olmayınca tamam dedim bu sefer de yok ama bugün tekrar ağrı başladı. Şu uğurlu topic e ben de bir yazayım dedim. İnşallah hayırlı haberimi alırım

Tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Adetinize yakın akıntınızda bir değişiklik farkettiniz mi acaba renk ya da kıvam olarak?

Amin amin inşallah 🙏🙏 Aynen yüzümüz güldü çok şükür 💞🌸 Kese görmeye gitmedin daha o zaman. Ben daha gitmedim
Yok kuzum gözükmez dedi daha doktor bir hafta sonra gel dedi alttan bakacakmış ☀️ Ama kafamı karıştıranlar oluyor mesela benim hcg 114tü adetten bir gün önce , 2 günde tam 407 olmuş fazla diye sağlıksız diyor hemşire olan biri sence kötü mü yani değer?

X