- 14 Eylül 2020
- 662
- 181
- 29
Soğan kürünü deneyelimmmHayırlı haberler vermek nasip olur inşallah artık umudum kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğan kürünü deneyelimmmHayırlı haberler vermek nasip olur inşallah artık umudum kalmadı
Burda yapanları gördün işe yarıyor diyenlerdr var yaramıyor diyenlerde bilemedim ki kuzum yaSoğan kürünü deneyelimmm
Bi deneyelim ya isteyelim nolcakBurda yapanları gördün işe yarıyor diyenlerdr var yaramıyor diyenlerde bilemedim ki kuzum ya
Onu sadece biz mi içiyoruz yoksa kocamızda içiyor mu iyice bi öğrenelim deneyelim mademBi deneyelim ya isteyelim nolcak
Hamile arkadaşlara hayıtlı olsun ,sağlıkla kucağınıza alın.Benim de 16 ,yumurtlamada baya sğrım oldu son 3 aydır böyle baya batmalar felan oluyor şaşkınım bu ay sadece bmyle olsa kesin derdim ama bakalım ayın 26 sı ne gösterecek 1 senedir deniyoruz yok yokİnşallajhh ya benımkısı de 16 sın
Sadece biz adetten 2 gün sonra sabah akşam aç karnına içiliyor tarifini yazacagımOnu sadece biz mi içiyoruz yoksa kocamızda içiyor mu iyice bi öğrenelim deneyelim madem
Rabbim bekleyen herkese versin inşallah sabır napalımHamile arkadaşlara hayıtlı olsun ,sağlıkla kucağınıza alın.Benim de 16 ,yumurtlamada baya sğrım oldu son 3 aydır böyle baya batmalar felan oluyor şaşkınım bu ay sadece bmyle olsa kesin derdim ama bakalım ayın 26 sı ne gösterecek 1 senedir deniyoruz yok yok
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ben de 2.kez kan veridm bakalım inşallah hayırla yükselmiştirKızlar bu topik uğurlu belliki bat 14 aralık bende şurda yerimi alayımda uğur getirir belki
Rabbim bekleyen herkese versin inşallah sabır napalım
Tamam canım bekliyorumSadece biz adetten 2 gün sonra sabah akşam aç karnına içiliyor tarifini yazacagım
İnşallah kuzum rabbim sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesinHayırlı haberlerinizi bekliyoruz ben de 2.kez kan veridm bakalım inşallah hayırla yükselmiştir
Merhaba benimde adet günüme 3-4 gün var. Gaz, karın guruldamaları var. Göğüs ağrım yumurtlamadan adetime kadar hep olurdu zaten ama bu sefer bir azalıyor bir çoğalıyor. Normalde göğüs ağrım adetime kadar azala azala biterdi. Dün de ağrı olmayınca tamam dedim bu sefer de yok ama bugün tekrar ağrı başladı. Şu uğurlu topic e ben de bir yazayım dedim. İnşallah hayırlı haberimi alırımMasallah ne bereketli konuymus her yazan pozitifi görüyor kızlar hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim bata 5 gün var bugün test yaptim negatifti, yumurtlamanin yani çatlamanin 9. Günü biliyorum erken ama yine de biraz moralim bozuldu. Ben de kasık bel ve göğüs ağrıları var zaman zaman artıp azalan. Adetten bu kadar önce başlamazdi belirtilerim o yüzden de ümitleniyorum ama hayırlısı artık iki gün sonra tekrarlarim.
Sizde oldu mu hic daha erken test yapip negatif çıktığı halde bikac gün sonra pozitifi gören??
Canım sonuç ne olduKızlar bu topik uğurlu belliki bat 14 aralık bende şurda yerimi alayımda uğur getirir belki
Hamileyimmmm 10 aydır deniyorduk çok şükür bu ay oldu desemm 4+2Canım sonuç ne oldu
Ayyy çok şükür Rabbime tebrik ederimHamileyimmmm 10 aydır deniyorduk çok şükür bu ay oldu desemm 4+2
Çok teşekkür ederimmm Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inşallah canım Bu topik uğurlu gelıyor cidden tek giren çift çıkıyorAyyy çok şükür Rabbime tebrik ederim
Amin amin inşallah Aynen yüzümüz güldü çok şükür Kese görmeye gitmedin daha o zaman. Ben daha gitmedimÇok teşekkür ederimmm Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inşallah canım Bu topik uğurlu gelıyor cidden tek giren çift çıkıyor
Yok kuzum gözükmez dedi daha doktor bir hafta sonra gel dedi alttan bakacakmış Ama kafamı karıştıranlar oluyor mesela benim hcg 114tü adetten bir gün önce , 2 günde tam 407 olmuş fazla diye sağlıksız diyor hemşire olan biri sence kötü mü yani değer?Amin amin inşallah Aynen yüzümüz güldü çok şükür Kese görmeye gitmedin daha o zaman. Ben daha gitmedim