Sizde de bu hamilelik belirtileri oldu mu

Cinsel birleşme olmadan adetin son günlerinde yaşanan boşalmadan ele kıyafete bulaşma sonucunda gebelik olması endişesi duyuyorum. Çok saçma ama belimde ve kasıklarımda ağrı hissediyorum 8 gün oldu 10. Günde kanda test yaptırsam sonuç alır mıyım? Doktorların kimi 8-10 çok yeterli kimi ise 12 gün demiş
Ele ve kıyafete bulaşan sperm yumurtalığınıza nasıl ulaşabilir ki? Boşuna endişelenmeyin.

Endişelendikçe psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşadığınızı zannedersiniz. Boşu boşuna korkutmayın kendinizi 🤭
Evet gerçekten endişe duydukça belirti yaşıyorum bende farkındayım böyle bir durum mümkün değil ama sanırım kendimi telkinleyerek alışmaya çalışacağım

Merhaba en son birlikteligimizin üzerinden 8 gün geçti yarın adet olmam lazım ama bu ay adet belirtisi çok tuhaf normalde belim aşırı agrır dayanamam ama fazla bel agrısı yok kasık agrısı gögüs agrısı gögüs ucu azıcık karardı sanki midem sürekli gurulduyo gaz sıkısması oluyo sürekli ansızın arada bir anlık basım dönüyo gibi oluyo halsizim hafif mide hassasiyeti de var... 4 gün acayip başım agrıyo başimda normalde ağrımazdı... Ayaklarım 3 gündür hep üşüyo...Benim gibi belirtisi olup hamile kalan varmı sizce hamilelik varmıdır
Merhaba ne yaptınız hamile misiniz?

X