Ay benBenim de adet günüm bugün henüz olmadım ama test yapmaya cesaret edemiyorumbirkaç gün geçsin kan veririm direkt
Arkadaşım geçen ay aynı sikayetl ri söylediğinde kesinlikle hamile olduğunu söyledim inanmadı bekledi resmen on gün filan .Merhaba bat yarın ama bende herzaman bigün öncesinden kasık ağrısı olurdu şimdi hiç yok ara ara kadığıma ağrı giriyor adet oldum zannediyorum tuvalete gidiyorum yokBu ay hsg çekindim son bir haftadır aşırı göğüs ağrısı gaz ve karında guruldama var bu şekilde belirtiler yaşayan varmı acaba
Evet seni görünce yapsam mı acaba falan dedim ama bakalım bana da bir gaz gelmeliAy ben-Yagmur- sayesinde bi gazla test yaptım ve sonuç hemen çift çizgi rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin
Ah ah bunlar ne güzel cümlelerArkadaşım geçen ay aynı sikayetl ri söylediğinde kesinlikle hamile olduğunu söyledim inanmadı bekledi resmen on gün filan .
Ve sonuç gebe
Anlık olması mı gerekiyor benim öyle oluyor da anlık bi giriyor sonra yok bir şeyAnlık süren sancılar mı ara sıra gelen
Ne güzel bir nimetki böyle güzellikleri rabbim bana gösterdi arkadaşınızada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahArkadaşım geçen ay aynı sikayetl ri söylediğinde kesinlikle hamile olduğunu söyledim inanmadı bekledi resmen on gün filan .
Ve sonuç gebe
Hadi bi gazlaaaaaa test yapıp pozitif gör inşallaaahEvet seni görünce yapsam mı acaba falan dedim ama bakalım bana da bir gaz gelmeli
Anlık girip çıkıyodu balımAnlık olması mı gerekiyor benim öyle oluyor da anlık bi giriyor sonra yok bir şey
Ah ah bunlar ne güzel cümleler
Ay amin inşallahHadi bi gazlaaaaaa test yapıp pozitif gör inşallaaah
Benim de öyle anlık bir kasılıyor sonra yokAnlık girip çıkıyodu balım
Evet aynen öyle oluyorAnlık olması mı gerekiyor benim öyle oluyor da anlık bi giriyor sonra yok bir şey
Test yaparsan benı de etiket lermisinBenim de öyle anlık bir kasılıyor sonra yok
Etiketlemeyi bilmiyorum ama yaptım fotoğraf yukardaTest yaparsan benı de etiket lermisin
Gaza geldim yaptım yukarda fotoğrafHadi bi gazlaaaaaa test yapıp pozitif gör inşallaaah
Yaaaaaaaaaaaaaaa çok mutlu olduuuuuuuuuummmmGaza geldim yaptım yukarda fotoğraf
Ben de çok mutluyumYaaaaaaaaaaaaaaa çok mutlu olduuuuuuuuuummmmbu süper bi habeeer çok şükür canımmmmmm
Maşallah ben burdayım DiyorrrEki Görüntüle 2735417
Yaa adet olmayınca sabah yaptım ve böyle çıktı hemen kan verdim değerim 50 çıktıçok mutluyum Rabbim isteyen herkese versin
Kuzum sağlık ocağından iki güne bir kan ver artışına baktırBen de çok mutluyumama bana yeniden gel bakalım demedi iki hafta sonra kadın doğum doktoruna git dedi